Gönderen Konu: HUĞLU KOOPERATiFİNE  (Okunma sayısı 6789 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Şenay YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
HUĞLU KOOPERATiFİNE
« : 02 Haziran 2014, 23:48:22 »
Huğlu kooperatifine teşekkürler sola vuran g601 otomatik   tüfeğim   fabrikaya gönderdim   gerekenleri  hedefin  soluna  vurduğunu  yapılması gerekenleri fazlasıyla yapmışlar ve 1 hafta  sonra tüfeğim kız gibi geldi HUĞLU marka emeği geçenlere  teşekkürler....
  • huğlu kop g601 yoto 71 namlu
  • huğlu kop 104 A 76 mamlu
  • Sarsılmaz Leopard y oto 71 namlu
istanbul  Çatalca 1971                                                                         5354139014l

Çevrimdışı Savaş KARAUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: HUĞLU KOOPERATiFİNE
« Yanıtla #1 : 04 Haziran 2014, 11:53:39 »
namnu kepten biraz oynamış ya da montajında bir hata olmuş olmalı, kepi söküp tekrar takmış olmalılar.
« Son Düzenleme: 05 Haziran 2014, 10:35:23 Gönderen: Savaş KARAUZ »
1978-İZNİK

Çevrimdışı Şenay YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 04 Haziran 2014, 23:10:00 »
Ben bu tüfeğimi 12 yıldır kullanıyorum kep mep anlamam  problem dipçikteydi  ve değişti  tabiki kundakta ...
istanbul  Çatalca 1971                                                                         5354139014l

Çevrimdışı İsmail DURMUŞ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 06 Haziran 2014, 00:56:26 »
Bu güne kadar Huğlunun servisi ile sıkıntı yaşayan arkadaş görmedim saolsunlar her zaman bir çözüm buluyorlar. Sattıktan sonra malının arkasında duran bir firma olarak Huğlu Koperatifini kutluyorum.
İsmail DURMUŞ
1978 eskişehir

Çevrimdışı Şenay YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 06 Haziran 2014, 23:36:13 »
İsmail bey size katılıyorum ben bu tüfeğimi g 601 otomatik 12      senedir    kullanıyorum sorunsuz   bir tüfek   gerçekten  huğlu marka helal olsun... 

Çevrimdışı Erol ÖZTÜRK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #5 : 07 Haziran 2014, 11:12:52 »
Bu güne kadar Huğlunun servisi ile sıkıntı yaşayan arkadaş görmedim saolsunlar her zaman bir çözüm buluyorlar. Sattıktan sonra malının arkasında duran bir firma olarak Huğlu Koperatifini kutluyorum.
Eşref saatlerine denk gelirse evet doğru hallediyorlar,ama maalesef forumlarda biraz araştırırsanız Huğlu teknik servisle ilgili oldukça fazla şikayet bulabilirsiniz.(Bende dahil)
  • AKKAR ALTAY SİLVER YARIOTOMATİK
  • HUĞLU 104A
Erol ÖZTÜRK
1969 İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE  AB(RH-) Meslek:ESNAF /KIRTASİYE

Emrah CANDAN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 07 Haziran 2014, 11:54:40 »
Eşref saatlerine denk gelirse evet doğru hallediyorlar,ama maalesef forumlarda biraz araştırırsanız Huğlu teknik servisle ilgili oldukça fazla şikayet bulabilirsiniz.(Bende dahil)
:-\  :-\  :-\

Çevrimdışı Doğu GÜÇLÜ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 07 Haziran 2014, 15:21:52 »
Şenay Bey tüfeğin sola vurduğunu 12  yıl sonra mı anladınız?

Yoksa hep biliyordunuz da şimdiye kadar gönderme imkanı mı olmadı?

Sola vurduğunu biliyorduysanız,isabetli atış için biraz sağa mı atış yaptınız?

1982-Mersin

Çevrimdışı Şenay YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 09 Haziran 2014, 00:03:10 »
Doğu bey 12 yıldır değil son 1 yıldır sola vuruyordu en son kaçan av dan  sonrs sola  vurduğunu    tespit   ettim onun öncesinde  kayıp düşmüştùm  tüfeğimde elimden fırlamıştı  emniyet  açìk  olmasına rağmen ateş  almamıştı  tùfeği   düştüğüm yerden  elli metre aşağıda  buldum  namlunun  içi yarısına kadar  toptak  çamur doluydu   o düşüşte dipçik  ayarı  kaçmış  selamlar........

Çevrimdışı İsmail DURMUŞ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #9 : 12 Haziran 2014, 17:14:07 »
:-\  :-\  :-\

EMRAH bey birilerinin yazdığı yazıları kopyalamak ve Huğlu gibi malının arkasında duran bir firmayı karalamak bence hiçte güzel bir davranış değil.
İsmail DURMUŞ
1978 eskişehir

Çevrimdışı İsmail DURMUŞ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #10 : 12 Haziran 2014, 17:17:02 »

Erol bey Eşref saati diye bir şeyleri olduğunu sanmıyorum çünkü Türkiye servis ağı olan ikinci eli dahi Her zaman kazandıran bir firmanın böyle bir lüksü olamaz tabi kişilerle yaşadığınız sorunları yönetime iletirseniz gerekenide yaparlar....
İsmail DURMUŞ
1978 eskişehir

Çevrimdışı Osman KÖRÜKCÜ

• Müdavim Üyemiz
    • Sulusaray Kasabası Resmi Web Sitesi
« Yanıtla #11 : 12 Haziran 2014, 17:43:31 »
Huğlu babamın,dedemin silah markasıdır, yani ata yadigarı bir markadır  iç anadolu insanının daha doğrusu iç anadolu avcılarının gönül bağının yüksek olduğu  bir markadır.(en azından benim için öyle) her huğlu bir tüfeği elime aldığımda hep dedem,babam aklıma gelir yani bukadar gönülden bağlı olduğumuz bir markadır. bu inkar edilemez.
Ancak 2000 li yıllara geldiğimizde Huğlunun eski popülerliğini kaybettiğini  Hatsan,Ata,Armsan,Yıldız,Sarsılmaz,Vursan gibi markaların (özellikle yarı oto konusunda) gölgesinde kalmasıda en az Huğlunun  ata yadigarı köklü bir marka olduğu kadar inkar edilemez bir gerçektir.
Kısaca 2014 yılına geldiğimizde huğlunun şu anki yaptığını herhangi bir firmanın yapması gereken (yukarıda saydığım markaların hepsinin zaten yaptığı) normal bir prosüdör dür.
Saygılarımla.
« Son Düzenleme: 12 Haziran 2014, 17:44:40 Gönderen: Osman KORUKÇU »
Osman KÖRÜKCÜ
1981 Nevşehir
0535 764 7219

Emrah CANDAN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : 12 Haziran 2014, 18:06:09 »
EMRAH bey birilerinin yazdığı yazıları kopyalamak ve Huğlu gibi malının arkasında duran bir firmayı karalamak bence hiçte güzel bir davranış değil.
benim de huğlu servisine işim düştü, aradım en iyi şekilde ilgilendiler. benim surat ifadesi yorumum sadece tuhaflık belirten bir ifade ismail bey. siz nasıl oldu da 3 tane surat ifadesinden bukadar anlam çıkardınız ? ben de huğlu kullanıcısıyım ama bu forumda hiçbir zaman herhangi bir markayı kötülemedim, reklamını da yapmadım. insanları birşeylerle itham ederken biraz düşünürseniz daha iyi olur kanaatindeyim..
« Son Düzenleme: 12 Haziran 2014, 18:07:29 Gönderen: Emrah CANDAN »

Çevrimdışı Savaş KARAUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #13 : 12 Haziran 2014, 19:39:45 »
Huğlu babamın,dedemin silah markasıdır, yani ata yadigarı bir markadır 
Ancak 2000 li yıllara geldiğimizde Huğlunun eski popülerliğini kaybettiğini  Hatsan,Ata,Armsan,Yıldız,Sarsılmaz,Vursan gibi markaların (özellikle yarı oto konusunda) gölgesinde kalmasıda en az Huğlunun  ata yadigarı köklü bir marka olduğu kadar inkar edilemez bir gerçektir.
Kısaca 2014 yılına geldiğimizde huğlunun şu anki yaptığını herhangi bir firmanın yapması gereken (yukarıda saydığım markaların hepsinin zaten yaptığı) normal bir prosüdör dür.
Saygılarımla.

1992 den beri huğlu kullanıcısıyım.  şu ana kadar bir sorun yaşamadım, verilen parayı hak eden tüfekler. bir kaç  kez yedek namnu, fişek gramajı,  plastik dipçik el kundağı gibi şeylerlerle ilgili bilgi almak  için servisi aradım., gayet kolay ulaştım. gayet  nazik ve ilgililerdi.

ancak bu ata yadigari tanımlaması bana abartılı geldi. 53 yıllık bir üreticiden bahsediyoruz. 53 yıl sanayi için dün gibi birşey. beretta dediğimiz sülale 500 yıldır bu işin içinde. kırma tüfeklerde gerçekten çok iyiler. kırma tüfekte ecnebiye hayatta para vermem. ancak otomatiklerinde pek kendini geliştirdiği söylenemez. ben de tüfek alacağım zaman bir tane namnusu soka bakan denk gelmişti. ata, armsan ,hatsan otomatikte daha titizler, çok satmaları normal.(bunda 601 lerin onlara göre daha ağır olması da bir etken olabilir.)
« Son Düzenleme: 12 Haziran 2014, 20:04:00 Gönderen: Savaş KARAUZ »
1978-İZNİK

Çevrimdışı Osman KÖRÜKCÜ

• Müdavim Üyemiz
    • Sulusaray Kasabası Resmi Web Sitesi
« Yanıtla #14 : 12 Haziran 2014, 20:03:12 »

ancak bu ata yadigari tanımlaması bana abartılı geldi. 53 yıllık bir üreticiden bahsediyoruz. 53 yıl sanayi için dün gibi birşey. beretta dediğimiz sülale 500 yıldır bu işin içinde. kırma tüfeklerde gerçekten çok iyiler. kırma tüfekte ecnebiye hayatta para vermem. ancak otomatiklerinde pek kendini geliştirdiği söylenemez. ata, armsan ,hatsan ondan daha çok satılıyor bu da normal.

Savaş bey normalde haklısınız ancak yerli silahlarımızın yeni yeni pazar olduğu günümüzde 53 yıl deyip geçmemek lazım. 50 yıl önce dedem,babam benelliyi nerede bulsun,berattayı nerede bulsun dolma tüfekten kurtulmak için  ne bulurlarsa alırlarmış o dönemde huğlu almışlar yada sadece onu bulabilmişlerdir ve bu markada onları yarı yolda bırakmamış o tüfekler bizlere kadar ulaştı şimdi evde babamın 70 model 16 cal tek kırması var şimdi bu ata yadigarı değilde nedir?
« Son Düzenleme: 12 Haziran 2014, 20:06:52 Gönderen: Osman KORUKÇU »
Osman KÖRÜKCÜ
1981 Nevşehir
0535 764 7219

Çevrimdışı Savaş KARAUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #15 : 12 Haziran 2014, 20:08:57 »
evet geçmişte  ülkemizde doğru düzgün tüfek yoktu. daha doğrusu sadece zenginlerde vardı.

ben de 1992 den beri hiç sorun yaşamadım,  türkiye şartları için iyi işler yaptılar ama otomatikte daha iyi olabilirler.

1978-İZNİK

Çevrimdışı Mustafa GÜRHAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #16 : 12 Haziran 2014, 20:12:41 »
evet geçmişte  ülkemizde doğru düzgün tüfek yoktu. daha doğrusu sadece zenginlerde vardı.

ben de 1992 den beri hiç sorun yaşamadım,  türkiye şartları için iyi işler yaptılar ama otomatikte daha iyi olabilirler.

aynen katılıyorum inşallah daha iyi otomatikler yaparlar ben o kapasitenin olduğunu düşünüyorum
Mustafa GÜRHAN
1980 istanbul / ataşehir

Çevrimdışı Şenay YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #17 : 12 Haziran 2014, 20:15:10 »
Beyler paylaşımlar için teşekkürler  yalnız tartışmaya gerek yok  ben memnun  kaldım bunu ifade etmek  istedim  selamlar....

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #18 : 12 Haziran 2014, 21:34:14 »
biri poze diğeri çifte 2ad 97 yılı yapımı çiftemiz var çok memnunuz.y oto lara yapılan yorumlara çok katılmıyorum.2 ay önce yeni 401 kinetik y oto sunu aldım.tek kurşunla yaklaşık 40 50 mt arası mesafede hedeflere nokta atışı yapıyor.
ben namlularından hep memnun kalmışımdır.bence y oto larda sadece diğerlerine göre estetik değil ve biraz ağırlar.bence yeni 401 ler gayet başarılı .....
  • HANİÇ ÇİFTE SXS 67.5 cm Mobil şoklu
  • WİNCHESTER SX3 RED PERFORMANCE
  • AKKAR ALTAY COMMANDO 20ga 66cm
İtibar paradan kıymetlidir, değerini bilene

BİGA/1979

Çevrimdışı Savaş KARAUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #19 : 18 Haziran 2014, 12:44:15 »
ben 2010 yılında otomatik alacağım zaman ata 1000 tl, huğlu 601 g 650 tl idi. ikisine baktım atayı çok beğendim ama bariz hafifti.  bunu alsam çok teper heralde dedim 350 tl fazla vermeye gerek yok dedim bastırdım huğluyu aldım. gayet de iyiydi.

otomatikten memnun kalmayanların bir kısmı pintilik edip dünyanın en adi fişeklerini kullananlar. otomatik "fıtrat" ı gereği nazlı alet. olabilecek en kaliteli fişeğin de kalitelisini kullanmak lazım.
memnun kalmayanların bir kısmı da vurmuyor öldürmüyor diyenler, ava göre şok ve fişek seçiminde yeterli bilgisi yok onların da.

onun haricinde tabi ki, kul yapısı hata illa ki olabilir. genel olarak huğlunun tüfekleri iyidir. iyi olmasa amerikalılar, ruslar almaz.
« Son Düzenleme: 18 Haziran 2014, 12:45:51 Gönderen: Savaş KARAUZ »
1978-İZNİK