Gönderen Konu: sarsılmaz silah fabrikası  (Okunma sayısı 4161 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mehmet KALKAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
sarsılmaz silah fabrikası
« : 02 Haziran 2014, 22:16:02 »
Arkadaşlar sarılmaz marka SP 300 model silahı mi 3 hafta önce alt gözündeki problemden dolayı tamire gönderdim. Sizlerden öğrenmek istediğim. Bu gibi uzun süreli tamir yapılmayan silahlarda nasıl bi tavır kullanmalıyız. Yardımcı olduğunuz için tesekkule
1985 ANTALYA

Çevrimdışı Murat DİNGİZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: sarsılmaz silah fabrikası
« Yanıtla #1 : 02 Haziran 2014, 22:47:34 »
arayıp sordunuz mu durumunu
  • fabarm l4s
Murat DİNGİZ
1983 MALATYA/Darende

Çevrimdışı Mustafa GÜRHAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 02 Haziran 2014, 23:38:22 »
[email protected] adresine sıkıntınızı yazın Nihal hanım dönüş yapmakta olup size yardımcı olacağını umuyorum...
Mustafa GÜRHAN
1980 istanbul / ataşehir

Çevrimdışı Mehmet KALKAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 03 Haziran 2014, 05:26:15 »
aldığım bayideki arkadaş arayıp soruyor ama kesin bir cavap alamadım
1985 ANTALYA

Çevrimdışı Cüneyt ÖZDEMİR 06

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 03 Haziran 2014, 08:39:36 »
Sanayi ve Ticaret Bakanlığı, Garanti Belgesi Uygulama Esaslarına Dair Yönetmelikte değişiklik yaptı.

FATURA GARANTİ BelGESİ YERİNE GEÇMEYECEK

Yapılan değişiklikte; satılan mala ilişkin olarak düzenlenen faturaların garanti belgesi yerine geçmeyeceği hüküm altına alındı. Yönetmeliğin yürürlük maddesi gereğince, bu düzenleme 24 Mayıs 2011 tarihinden itibaren uygulanacaktır.

20 İŞ GÜNÜNDE TAMİR ZORUNLU

Ayrıca yönetmelikle daha önce 30 iş günü olarak belirlenmiş olan azami tamir süresi, tek tek mal bazında düzenlenmiş ve otomobil ve motorsikler hariç tüm mallarda 20 iş günü olarak belirlenmiştir. Ayrıca "Bu süre mala ilişkin arızanın servis istasyonuna, servis istasyonunun olmaması durumunda, malın satıcısı, bayii, acentesi, temsilciliği, ithalatçısı veya imalatçısı-üreticisinden birine bildirim tarihinden itibaren başlar. Tüketicinin arıza bildirimini; telefon, faks, e-posta, iadeli taahhütlü mektup veya benzeri bir yolla yapması mümkündür. Ancak, uyuşmazlık halinde ispat yükümlülüğü tüketiciye aittir." hükmü getirilmiştir.

ARIZA 10 GÜN İÇİNDE GİDERİLEMİYORSA BENZER BİR MAL TÜKETİCİYE TAHSİS EDİLECEK

Daha önce "Malın arızasının 15 iş günü içerisinde giderilememesi halinde, imalatçı–üretici veya ithalatçı; malın tamiri tamamlanıncaya kadar, benzer özelliklere sahip başka bir malı tüketicinin kullanımına tahsis etmek zorundadır" şeklinde belirlenen düzenleme ise "Malın arızasının 10 iş günü içerisinde giderilememesi halinde, imalatçı-üretici veya ithalatçı; malın tamiri tamamlanıncaya kadar, benzer özelliklere sahip başka bir malı tüketicinin kullanımına tahsis etmek zorundadır" olarak değiştirilmiştir.
Tamire gönderdiğinizi ispat edebilecek bir belge birde ruhsatla beraber tüketici haklarına 20 iş gününde arızanın yapılması zorunludur maddesine rağmen tüfeğimin arızasını 20 günde çözemediler paramın iadesini arz ederim yada tamirinin yapılması için gerekli işlemlerin yapılması diye beraberinde firmanın adres bilgileri ile yazarsanız ister istemez döner onlar :) lg cep telefonumda 1.5 yıl sonra bozulmuştu 80 gün geçmesine rağmen yapamadıkları için bu şekilde başvurdum faturadaki fiyatı ödemek zorunda kalmışlardı tamirini beğenmedim olmamış :D 
  • Breda süper poze
  • Wizard otomatik
  • Deutsch drahthaar Darko
Cüneyt ÖZDEMİR
1985 AFYON-ANKARA

Çevrimdışı Mehmet KALKAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 05 Haziran 2014, 02:56:56 »
teşekkür ederim Cüneyt bey
1985 ANTALYA

Çevrimdışı Murat DİNGİZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 05 Haziran 2014, 12:23:09 »
BENDE YOLLADIM SARSILMAZ YAPILDI GELDİ HİÇ SORUN OLMADI BİZİMKİNDE
  • fabarm l4s
Murat DİNGİZ
1983 MALATYA/Darende

Çevrimdışı Osman LİMAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 05 Haziran 2014, 15:52:31 »
Sayın avlak ailesi bugün bende sarsılmaz charles daly otomatik silahımla ilgili bir problem için fabrikayı aradım. ama ne çare telefonda delirecek gibi oldum . ne cevap veren var ne ilgilenen derken buradaki ilgili kişinin email adresine bi mail attım 10 dk geçmedi beni biri aradı sarsılmazdan Nihal hanım olduğunu öğrendim. sağolsun yardımcı oldu. sizinde bi sıkıntınız olursa [email protected] adresine sıkıntınızı yazın Nihal hanım dönüş yapıp  size yardımcı olacaktır.Teşekkürler Nihal hanım :)
herkese saygılar :
  • Huğlu 401 b
  • Sarsılmaz charles daly
  • Vursan 92a
  • Drahtar (dişi),pointer(erkek)
Osman LİMAN
1980 Karaman
Artık ANAMUR...

Çevrimdışı Mehmet KALKAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 06 Haziran 2014, 13:04:16 »
hala gelmedi ne haber var aldığım av bayisi de cepten arıyorum cevap vermiyor  >:(   delirecem
1985 ANTALYA

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #9 : 06 Haziran 2014, 22:13:35 »
Ben de bir parça için aramıştım. İsmini bilmiyorum, bir hanım çıktı. İlgileniyorlar aslında.

Müş. Hizm. : 0380 548 8450 ve buradan sonra "4" tuşladım diye not almışım. Tekrar deneyin isterseniz.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Mustafa GÜRHAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #10 : 07 Haziran 2014, 02:05:52 »
Ben de bir parça için aramıştım. İsmini bilmiyorum, bir hanım çıktı. İlgileniyorlar aslında.

Müş. Hizm. : 0380 548 8450 ve buradan sonra "4" tuşladım diye not almışım. Tekrar deneyin isterseniz.

Ben fabrika ile cok görüştüm. Nihal hanıma e mail atınca konu hertürlü halloluyor. İlgi güzel...
Mustafa GÜRHAN
1980 istanbul / ataşehir

Çevrimdışı Mehmet KALKAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #11 : 09 Haziran 2014, 02:13:41 »
3,5 haftada elime geçti tekrar bayii arama zahmetinde bulunmamış 2 gün olmuş gelmiş
1985 ANTALYA

Çevrimdışı Kadir TANYILDIZI

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #12 : 09 Haziran 2014, 11:52:10 »
Yerli sanayinin avcılara verdiği önem ortada >:(
1993 ERZİNCAN