kaşık çok büyük bir problem değil servise gönderiyorsunuz hemen değiştiriyorlar..benim ilk otomatiğim olduğundan baya bi sıkıntı yapmıştım pişman olmuştum..ancak servise gönderdiğimde komple tetik tertibatı , döner başlık , mekanizma yayı , mekanizma çatalı gibi extradan parçalarıda sıfırıyla değiştirdiklerini gördüm ve çok memnun kaldım..tüfekle 28 gramdan 40 grama hemen hemen her marka fişeği attım atıyorum en ufak bir problem yaşamadım servisden geldi geleli..stoeger teknik servisindeki arkadaşlara buradan bi kez daha teşekkür ediyorum..her hepsi sorunlu olucak diye bi kaide yok bayide beğendiğiniz bir MOD 2000'e bakın kaşığa bi fişek koyup mekanizmayı kapatın fişeği namlu ağzına verirken takılma yada sağa sola sürtme yapıyorsa başka bir stoegere bakın..sürtme yada takılma yapmadan rahatca namlu ağzına veriyorsa fişeği o tüfek sorunsuzdur..ben sonradan öğrendim bunu başıma gelince.. Selçuk Bey'de bi kaç stoegere bakmıştı bu şekilde sonunda sorunsuz olanını denk getirdi ve memnun şu anda..
tavsiye ederim güzel silah..saygılarımla.