Gönderen Konu: keklek idim vurdular ganadımı gırdılar ufuk09  (Okunma sayısı 4234 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ufuk EVCİ

• Müdavim Üyemiz
  • ufuk09
keklek idim vurdular ganadımı gırdılar ufuk09
« : 30 Mayıs 2014, 14:46:11 »

uzun zaman oldu yazmayalı, facebooktaki albümlerimi garıştırırkene ülen dedim ikicik yazıverem :) müsadenize ve de affınıza sığınarak :) :)

12 kasım akşamı dernekte gavilleştik, arap abim ve ustam dağlı abimle.

arap abim o gün izinli, dağlı abimse zaten yıl 12 ay izinliydi :) bende geceden tek ayak üstünde hanıma 40 yalan söleyip av için izni koparmıştım, ne edem abi : "en büyük gazaklık, gılıbıklıktır" demişler :D :D

uzatmıyem, sabalen gonuştuğumuz saatte hazır olup, atladık mavi gıza.istikamet belliydi.havada hafif bi gaba soğuk vardı.sabah ötümü dinledikten sonra verdik ateşin gözüne.

resim yükleme servisi

biz ısınırken gün yüzünü göstermeye havanın soğuğu gırılmaya başlamıştı.azcık gagırdayıp bi anda uçgun yapan kekleklere arıcaktık.guş tedirgindi herhalde.ganat ve de vıyaklama seslerine bakılırsa çok da galabalık değillerdi.yapcak bişey yoktu nasibimizi arıcaktık burlada.

kekleklerin uçgun yaptığı yere dırmanırken 70-80 metre ilerden bi çift ganat sesi duyduk.dediğim gibi çok pusgun değildi.kendimiz değil köpeklerimiz bile yanaşamıyodu guşlara.

çoklu resim yükle

azcık gezip azcık dinlenerek avlanıyoduk.

yükle resim

hava hafiften gızınca, bizlerdende ter sızmaya başlamıştı.

ücretsiz resim barındırma

tahminizce guşlar sol tarafdaki daşlığın, gayalığın içindeydi.dağlı abim üst başta, arap abim ortada bende en dabanda yaylım yerde o tarafa doğru ilerliyoduk.bi anda dağlı abimin köpeğinin boynundaki bıper deli gibi ötmeye başladı.meğer dağlı abim köpeğin hemen yakınındaymış.çok seri bi şekilde 2 el sıkı atıldı, guş gene dayanmamış ama ustam aynı daşın başından bi birine bi birine atıp ikisinide gatmıştı torbaya :) :) az buçuk keyfimiz yerine gelmişti.diğer 3 kekleğen döndüğü yeri gören dağlı abim, arap süloyla beni yanına çağırıp guşların döndüğü yeri göstererek "ben üstten varcam, size doğru uçurcam, nasılsa ben limiti doldurdum, 1-2 sizde vurun" deyince o tarafa doğru asılmaya başladık.

dediği yere varınca ; "ufuk, bunlar şu kayrak daşın ya alt yanında ya da üst yanındadır, aman diyem güzel dur" deyince aman gardımı alıp beklemeye başladım.o esnada benim köpek kokuda üstüne dineldiğim daşın altına doğru geliyodu.saliselik bi fermadan sonra altımdaki daşın altından o muhteşem ganat sesini duydum, hafiften yatıp tüfeğimin üstüne, arpacığa oturtup kınalıyı asılıverdim tetiğe.bacakları boynuna geçmiş, havada bi tüy yumağı olmuş, saçmalar alıp götürmüştü.o esnada ilerki çalılığın içinden 2 tane daha kalkmış birini de arap abim ellemişti.herşey hemen hemen 2-3 dakkanın içinde olmuştu.

hemen asıp idamlığıma genç horozu alıverdim bicik selfie :P :P

çoklu resim upload

vakit elvermişti dönüş yoluna geçip arabamızın yanında bu güzel günü ölümsüzleştirmiştik.av az olmuş çok olmuş önemli değildi, önemli olan 3 puan almaktı :D :D

resim yülke

dağlı abimle arap abim

resim yüke

ben ve arap abim

resim upload servisleri

günün ganimetleri :)

bu da imzamız olsun, imzamızı atıp usulca gaçalım ;) ;)

jpg upload

« Son Düzenleme: 30 Mayıs 2014, 15:02:08 Gönderen: Ufuk EVCİ »
Ufuk EVCİ   
1977 ÇİNE / AYDIN

Çevrimdışı Erol ÖZTÜRK

• Avlak Yönetici
Ynt: keklek idim vurdular ganadımı gırdılar ufuk09
« Yanıtla #1 : 30 Mayıs 2014, 16:59:54 »
Hayırdır efem gızışmaya başladın galiba eski defterleri karıştırıyon  ;D ;D ama iyi geldi be yüreğine kalemine sağlık güzel olmuş   ;) teşekkürler paylaşım için.Neyse ne kaldı şurda sezona ramazanı bayramı çık tamamdır.Buarada senin gara saplı çakıya ne oldu ? Selamlar.
  • AKKAR ALTAY SİLVER YARIOTOMATİK
  • HUĞLU 104A
Erol ÖZTÜRK
1969 İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE  AB(RH-) Meslek:ESNAF /KIRTASİYE

Çevrimdışı Ufuk EVCİ

• Müdavim Üyemiz
  • ufuk09
« Yanıtla #2 : 30 Mayıs 2014, 17:27:02 »
esas ben teşekkür ederim abi, ne edelim sezon kapalı müflis tüccar hesabı , eski defterleri garıştırıpduruz :D :D gara saplı çakı durupduru Erol abim.bu fotolardaki çakı çok sevdiğim bi abimin hediyesi, can ciğer bi gardeşimde üstüne hem imzamı hemde sakallının fotosunu çiziverdi.bu sene de nasipse gene onla atcam gari imzaları ;) ;)

resim yüke

jpg upload

yükle resim
« Son Düzenleme: 30 Mayıs 2014, 17:29:12 Gönderen: Ufuk EVCİ »
Ufuk EVCİ   
1977 ÇİNE / AYDIN

Çevrimdışı Ramazan HAK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 01 Haziran 2014, 00:47:05 »
eline  sağlık efem ,teşekürler paylaşımın için zevkle okudum ,yeni sezonda daha iyilerine işallah.
Ramazan HAK  1971  ARH+  Muğla

Çevrimdışı M.Ali AKDAĞCIK

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 01 Haziran 2014, 01:57:08 »
 avınız muhabbetiniz yazdıklarınız , resimleriniz kadar dostluk dolu, düşman çatlatacak kadar güzel olsun,
 ey maşallah demeden geçmemek lazım dimi,..
 rastgele,..
  • TURKUAZ HK 11, OTOMATİK, 4+1, 12 CAL. 65 CM.
  • LAZER TEK KIRMA, 36 CAL. 65 CM.
İnsanlara hoşgörülü tavrım , bildiklerimin yanılgılarıma yetmeyişindendir,..

Murat Ali Akdağcık
1970 MERSİN

Çevrimdışı Hüseyin ÖZEN 35

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #5 : 02 Haziran 2014, 00:28:24 »
Çok güzel hareketle bunlaa efem :D Daha 5 ay varken ne gaşıyon sen bizim yaraya :D. Neyse efem bilir işine gırar kekleğen azı dişine :D
Hüseyin ÖZEN
1983 İZMİR KEMALPAŞA
0 rh +

Çevrimdışı Ufuk EVCİ

• Müdavim Üyemiz
  • ufuk09
« Yanıtla #6 : 02 Haziran 2014, 18:56:29 »
eline  sağlık efem ,teşekürler paylaşımın için zevkle okudum ,yeni sezonda daha iyilerine işallah.

sağolasın abi, aylak galınca geçen sezondan bi avımı payleşem dedim, daha bi kaç hikaye bile çıkabilir :) :)
Ufuk EVCİ   
1977 ÇİNE / AYDIN

Çevrimdışı Ufuk EVCİ

• Müdavim Üyemiz
  • ufuk09
« Yanıtla #7 : 03 Haziran 2014, 11:00:31 »
avınız muhabbetiniz yazdıklarınız , resimleriniz kadar dostluk dolu, düşman çatlatacak kadar güzel olsun,
 ey maşallah demeden geçmemek lazım dimi,..
 rastgele,..

iyi dilekleriniz için çok teşekkürler ustam, sağolun, varolun, selamlar.
Ufuk EVCİ   
1977 ÇİNE / AYDIN

Çevrimdışı Ufuk EVCİ

• Müdavim Üyemiz
  • ufuk09
« Yanıtla #8 : 03 Haziran 2014, 17:45:56 »
Çok güzel hareketle bunlaa efem :D Daha 5 ay varken ne gaşıyon sen bizim yaraya :D. Neyse efem bilir işine gırar kekleğen azı dişine :D

gaşımak değil de muhabbet olsun istediydim Hüsenim :) gırılcak çok diş var daha, hele sezonumuz bi açılsın ;)
Ufuk EVCİ   
1977 ÇİNE / AYDIN

Çevrimdışı Kadir MADRAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #9 : 03 Haziran 2014, 18:34:34 »
De gidi efem deeeeeeeee. Ne yaptın sen ya. ne yalan söyleyim kendimi biran avlakta sandım. O kadar güzel anlatmışsın ki, hiç keklik avı yapmayan birisi bile kendini avın içinde bulabilir. Tebrik ediyorum seni ve yeni sezonda Bella'nın önünde bol kınalılar ve lökşeler (çulluk) avlaman dileğiyle Rastgele.
BU FOTOLAR DA BENDEN OLSUN.

Kadir MADRAN
1980 AYDIN-ÇİNE
0506 574 30 38
UÇAR AVCISI

Çevrimdışı Nurettin AYDIN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #10 : 05 Haziran 2014, 21:14:56 »
Selami aleykum 09, dukuz pilakalila gizdirip durusunuz, bene seytan diyo kalkive gideve ücbes keklik dusan sen vuruve diyipdurum, deyipdurunda is te onu yapaman yazin guzel olmus ufuk Eline saglik,
Yazive arasira okuverelim gari,
Dusan tufek kinali zagar dag cicek kaya orman  muhappeti bitermi dinlemekle insan bikiverirmi Adam, 
« Son Düzenleme: 05 Haziran 2014, 21:16:19 Gönderen: Nurettin AYDIN »
Nurettin AYDIN
1966-Hollanda

Çevrimdışı Bülent PEKPAK

• *
« Yanıtla #11 : 05 Haziran 2014, 23:45:30 »
ne yazam efem gece gece ne diye baktım sayfaya ;) , sabaha kadar keklikti,tavşandı uyu uyuya bilirsen :) Maşallah
Bülent PEKPAK
1978 KÜTAHYA

Çevrimdışı Tarık ÖSTLÜER

• Onursal Üyemiz
  • zordur dağcı olmak
« Yanıtla #12 : 06 Haziran 2014, 00:04:21 »
Pis bizim araziler be ufuk Abim fotolara bakarken avdan soğudum :) :) ammaaa yokmu o kanat sesiiiiiiii ;) anlata anlata verdik dumanı dağlara helalin var hani :) :)
Tarık ÖSTLÜER
1982 MANİSA

Çevrimdışı Nurettin AYDIN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #13 : 06 Haziran 2014, 23:05:39 »
Caki bicagi bicak olmassa olmazlardandir. Avcilikta bir avcinin olmasi gibi iyi bir bicagi yoksa avci gibi avci deyildir, olmasi gibi avcinin iyi bir bicagi varsa avci gibi avcidir....
« Son Düzenleme: 06 Haziran 2014, 23:07:21 Gönderen: Nurettin AYDIN »
Nurettin AYDIN
1966-Hollanda

Çevrimdışı Ufuk EVCİ

• Müdavim Üyemiz
  • ufuk09
« Yanıtla #14 : 25 Haziran 2014, 11:50:01 »
hey maşallah Gadir gırmışsın ortalığı :) :) inşallah yeni sezonda da devam ;) ;)
Ufuk EVCİ   
1977 ÇİNE / AYDIN

Çevrimdışı Kadir MADRAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #15 : 26 Haziran 2014, 00:03:27 »
Avcılık böyle işte muhabbet olsun dostluk olsun. Güzel meralarda temiz hava almak gezmek tozmak. Daha ne olsun.
Kadir MADRAN
1980 AYDIN-ÇİNE
0506 574 30 38
UÇAR AVCISI