Geçen hafta İzmir-Hisarönünü ziyaret ettim,zaten Konak ta işim varsa muhakkak tüfekçileri gezerim İşgören'e ,Silahçı başına,Özler'e uğrarım.şimdi eski Anadolu av bayii kapanmıştı,orada çalışan çok sevdiğim abim Halil abi orada yine çalışmaya başladı,inanın gittim eksik yok, yerli -yabancı tüm seri orada ne isterseniz var,Maxus'dan tutunda,Rizzini'ye,Fabarm Elos'dan,Baikala,Winchester SX 3 den,Fabarm lion a kadar her türlü tanınmış dünya devi orada var,fakat baktım Hatsan'a,Huğlu'ya,Yıldız'a,ya dedim bizim ne eksiğimiz var,neden çuvalla para verip Avrupa alayım canım TÜRK tüfekleri varken,şimdi okuyorum Akdaş'ı ne kadar güzel yorumlar,zaten bana göre piyasada yerli silah denince Huğlu,Akus,Akdaş,Akkar ve Hatsan önde ama lütfen siz avcı kardeşlerimden ricam Canım ATAM'ın yabancı takım elbiselerini yakıp sadece Türk kumaşı kullanılan elbise giydiği gibi bizde ,yerli mal alalım inanın Avrupa kadar kaliteliyiz,Avrupa kadar vurucuyuz,Avrupa kadar al benimiz var,çuvalla paraya gerek yok,tüm av camiasına kazasız belasız avlar dilerim.