Gönderen Konu: TEŞEKKÜRLER AKDAŞ  (Okunma sayısı 3365 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Fatih ERKAN

• *
TEŞEKKÜRLER AKDAŞ
« : 29 Mayıs 2014, 14:56:32 »
Geçen hafta 2 kutu Yaf 30 gram bior tapa fişek attıktan sonra namlunun içine bakınca alt namluda fişek yatağının 7-8 cm ilerisinde içten dışa bir bombeleşme gördüm. Emin olmak için dıştan aynı noktaya dokununca elimle de hissettim aynı bombeleşmeyi.

Hemen ertesi gün tüfeği fabrikaya gönderdim. Bu gün sormak için aradığımda, tüfeği Sadık ustanın incelediğini, muhtemelen tapa sıkıştırmış (ve tıkanık namluyla tekrar atış yapılmış) olabileceğini yani kullanıcı hatası kanaatinde olduğunu ancak yine de alt namluyu garanti kapsamında ücretsiz değişme kararı aldıklarını söylediler.

Tüfeği ilk aldığımda el kundağında 5-6 cm uzunluğunda ve epey derin (tırtıllarla aynı derinlikte) bir çizik vardı. Kargoda olduğunu tahmin ediyoruz, malesef av bayim tüfeği kargodan kontrol etmeden teslim almıştı. Kutuyu bayide açıp çiziği görünce İsmail Bey'i arayıp durumu bildirmiştim o da "Gönderin tüfeği biz hallederiz' demişti ama fırsat bulup gönderememiştim, şimdi o sorun da hallediliyor.

Bunların dışında tüfekle ilgili keyfe keder bir kaç isteğimi daha ilettim sağolsunlar çok ilgililer. Bana göre en iyi esnaf, sattığı malın arkasında duran esnaftır. Hepsine buradan teşekkürlerimi iletiyorum.
1990
Elazığ - Sofya

Çevrimdışı Ömer AKDAŞ

• Free Üye
  • *
  • Yeminli Mütercim Tercüman AKDAŞ SİLAH
    • Akdaş Silah
Ynt: TEŞEKKÜRLER AKDAŞ
« Yanıtla #1 : 02 Haziran 2014, 22:06:45 »
Geçen hafta 2 kutu Yaf 30 gram bior tapa fişek attıktan sonra namlunun içine bakınca alt namluda fişek yatağının 7-8 cm ilerisinde içten dışa bir bombeleşme gördüm. Emin olmak için dıştan aynı noktaya dokununca elimle de hissettim aynı bombeleşmeyi.

Hemen ertesi gün tüfeği fabrikaya gönderdim. Bu gün sormak için aradığımda, tüfeği Sadık ustanın incelediğini, muhtemelen tapa sıkıştırmış (ve tıkanık namluyla tekrar atış yapılmış) olabileceğini yani kullanıcı hatası kanaatinde olduğunu ancak yine de alt namluyu garanti kapsamında ücretsiz değişme kararı aldıklarını söylediler.

Tüfeği ilk aldığımda el kundağında 5-6 cm uzunluğunda ve epey derin (tırtıllarla aynı derinlikte) bir çizik vardı. Kargoda olduğunu tahmin ediyoruz, malesef av bayim tüfeği kargodan kontrol etmeden teslim almıştı. Kutuyu bayide açıp çiziği görünce İsmail Bey'i arayıp durumu bildirmiştim o da "Gönderin tüfeği biz hallederiz' demişti ama fırsat bulup gönderememiştim, şimdi o sorun da hallediliyor.

Bunların dışında tüfekle ilgili keyfe keder bir kaç isteğimi daha ilettim sağolsunlar çok ilgililer. Bana göre en iyi esnaf, sattığı malın arkasında duran esnaftır. Hepsine buradan teşekkürlerimi iletiyorum.

Firma adına teşekkürlerlerinizi aldım Fatih Bey. Memnuniyetiniz, bizim memnuniyetimiz.

Selametle...

Çevrimdışı Engin MAKAS

• *
« Yanıtla #2 : 02 Haziran 2014, 22:27:23 »
İyi günlerde kullanın.
Torungil
İzmir / Kemalpaşa. 1979
arh +
KALİTE KONTROL AUDATÖR
Bazı tüfekler fişek seçmez. Bazı avcılar tüfek seçmez.

Çevrimdışı Harun KOCA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 03 Haziran 2014, 07:54:29 »
Firma adına teşekkürlerlerinizi aldım Fatih Bey. Memnuniyetiniz, bizim memnuniyetimiz.

Selametle...

Selamun Aleykum.
Benim tüfeğim ata.ama inanın şu samimi cevaplar
beni öyle mutlu ediyorki anlatamam.inanın şu konuşmaları
ÖMER SEYFETTIN hikayelerini okur gibi okuyorum.
çünki içten sevecen SAYGILI .

Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın.
iyilik çok güzel şey.
ÖNCE VATAN
1978 ankara

Çevrimdışı Burhan KARAASLAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 16 Kasım 2014, 00:44:46 »
Bu olaydan sonra AKDAŞ çalışanlarını tebrik ediyorum. Helal olsun ekmeğini adam gibi kazanan insanlara, şuan için av tüfeği ihtiyacım yok. Ama ömer beyin yorumu bana bu tüfeği aldırır... En kısa zamanda iletişime geçmek dileği ile.... :)
Burhan KARAASLAN
1981 KIRIKKALE

Çevrimdışı Mustafa GÜRHAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 16 Kasım 2014, 10:24:11 »
Akdaş ın yaklaşımı memnuniyet verici, böyle giderse daha iyi noktaya gelecekleri kesin. Tüfeğiniz hayırlı olsun, akdaşıda tebrik ederim...
Mustafa GÜRHAN
1980 istanbul / ataşehir

Çevrimdışı Ertan ARIN

« Yanıtla #6 : 16 Kasım 2014, 10:53:22 »
Geçen hafta İzmir-Hisarönünü ziyaret ettim,zaten Konak ta işim varsa muhakkak tüfekçileri gezerim İşgören'e ,Silahçı başına,Özler'e uğrarım.şimdi eski Anadolu av bayii kapanmıştı,orada çalışan çok sevdiğim abim Halil abi orada yine çalışmaya başladı,inanın gittim eksik yok,  yerli -yabancı tüm seri orada ne isterseniz var,Maxus'dan tutunda,Rizzini'ye,Fabarm Elos'dan,Baikala,Winchester SX 3 den,Fabarm lion a kadar her türlü tanınmış dünya devi orada var,fakat baktım Hatsan'a,Huğlu'ya,Yıldız'a,ya dedim bizim ne eksiğimiz var,neden çuvalla para verip Avrupa alayım canım TÜRK tüfekleri varken,şimdi okuyorum Akdaş'ı ne kadar güzel yorumlar,zaten bana göre piyasada yerli silah denince Huğlu,Akus,Akdaş,Akkar ve Hatsan önde ama lütfen siz avcı kardeşlerimden ricam Canım ATAM'ın yabancı takım elbiselerini yakıp sadece Türk kumaşı kullanılan elbise giydiği gibi bizde ,yerli mal alalım inanın Avrupa kadar kaliteliyiz,Avrupa kadar vurucuyuz,Avrupa kadar al benimiz var,çuvalla paraya gerek yok,tüm av camiasına  kazasız belasız avlar dilerim.
Ertan Arın
1968 Urla İZMİR

Çevrimdışı Muzaffer KUZU

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 16 Kasım 2014, 14:17:48 »
Fatih ERKAN kardeşim Tüfegini kazasız belasız gönül rahatlığıyla kullanırsın inşallah.Aktaş firmasınıda mallarının arkasında duruşları nedeni ile kutlarım.Akdaş tüfeğim yok ama bu yorumları gördükçe ilk alacağım Tüfek akdaş olacak.Arkadaşlar form da yapilan iyi yorumları nasıl takdir ediyorsak olumsuz yorumlarıda aynı ölçüde normal karşılamamız gerekiyor.Yapılan övgüler ve yapılan eleştiriler daha iyiye daha güzele gitmek içindir .Yoksa eleştirdiklerimizi yada takdir ettiklerimizi tanımıyoruz,herhangi bir düşmanlığımız yok.
« Son Düzenleme: 16 Kasım 2014, 14:19:04 Gönderen: Muzaffer KUZU »
  • Huğlu Süperpoze 12 Skeet Özel yapım 71 namlu
  • Huğlu Çifte 12 Çukurbant 71 namlu 1-2 şok
  • Marocchı 12 Süper Poze 71 namlu 2-4 şok
  • Üzümlü Çifte 12 jetli yüksek bant 71 namlu 1-3 şok
İZMİR 1957   0Rh+     05344463032
Branş Kodu:2036

Çevrimdışı İsmail CEYLAN 16

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 16 Kasım 2014, 20:26:43 »