Gönderen Konu: SENTETİK SİYAH STOGER M 3000 İM EN SONUNDA GELDİ...  (Okunma sayısı 24985 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mehmet YAŞA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Öncelikle herkeze selamlar...en sonunda zehirli kara yılan stoger m3000 sılahıma kavustum max 4 ünü sipariş etmiştim ama max 4 lerde 66 namlu uretılmıyormus sadece 71 ve 76 namlu üretiliyormuş...bende 66 namlu istediğim için sentetik siyah olanını tercih etmek zorunda kaldım...m3000 modeli muhteşem 36,5 cm dipçik mesafesi ki tam benim ölçülerim, yaklasık 3335 gr ağırlık,dipçik açı ayar setleri 3 şok ve sökme anahtarı ile birlikte geldi...Rampa yüksek şerit oluşu ve daha silahı omuzladığın gibi geze gelıyor olması çok güzel.... silahın genel işçiliği çok güzel...silah ağır ve el kundagı kalın dıye dusunen arkadaslar kesınlıkle bunları sorun etmesınler cunku 3335 gr agırlık sılah ele alındıgında hiçte hissedilmiyor sılah cok dengelı ve namlusuda one dogru kendını cekmıyor el kundagıda gayet guzel ne cok ınce ne cok kalın...namlu kepinin uzun oluşu mekanızmaya sağlamlık hissi katmış...mekanızması harıka...sılah ıle ılk 32 gr 30 gr 28 gr destekli desteksiz deneme atışları yaptım takılma sıkıstırma vs hıc olmadı takır takır atıyor...zaman kısıtlı olduğundan dolayı sadece tenekelerde yaptığım atış testlerı çok hoşuma gitti güzel bır grupmanı var...su an işlerimin yogunlugundan dolayı standart olan grupman testlerini yapamıyorum ama en yakın zamanda yapıp buradan paylaşacağım inşallah...sorularınız olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışacağım...saygılar...

Mehmet yaşa
1980-İPSALA / EDİRNE

Çevrimdışı Zafer YILDIRIM

• *
Ynt: SENTETİK SİYAH STOGER M 3000 İM EN SONUNDA GELDİ...
« Yanıtla #1 : 24 Mayıs 2014, 12:19:22 »
Hayirli olsun abi.gule Güle bol avlarda kullanirsin insallah.stoeger in bu modeli bütün kulanicilarini tatmin edecektir bence.zehirli kara yılan ismi de yakismis...
Zafer YILDIRIM / 1985 / SAMSUN/TERME

Çevrimdışı Mehmet YAŞA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 24 Mayıs 2014, 12:21:21 »
Hayirli olsun abi.gule Güle bol avlarda kullanirsin insallah.stoeger in bu modeli bütün kulanicilarini tatmin edecektir bence.zehirli kara yılan ismi de yakismis...
sağolasın zafercığim allah herkezın gonlune gore versın stoger beklentılerımın cok ustunde cıktı her yonuyle...ona zehırlı kara yılan adını verdım cunku gercektende oyle :) saygılar
Mehmet yaşa
1980-İPSALA / EDİRNE

Çevrimdışı Kadir TANYILDIZI

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 24 Mayıs 2014, 12:31:11 »
Hayırlı olsun gerçekten hoş tüfek,avınız daim olsun
1993 ERZİNCAN

Çevrimdışı Mehmet YAŞA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 24 Mayıs 2014, 12:38:18 »
Hayırlı olsun gerçekten hoş tüfek,avınız daim olsun
sağolun cok tesekkur ederım...saygılar...
Mehmet yaşa
1980-İPSALA / EDİRNE

Çevrimdışı Halil KARADENİZ

• Free Üye
  • *
« Yanıtla #5 : 24 Mayıs 2014, 12:50:25 »
Hayır olsun ben geçen hafta aldım hafta sonu deneyecektim bir gün sonra tüfeğe müşteri çıktı sattım m2000 modellerine göre biraz ağır ama tank gibi sağlam tüfek orjinalinde askı kayış yerleri yoktur  ayrı sipariş verilip alınıyor para karşılığı Özellikle kamuflaj istiyorsanız av sezonu başlamasına daha çok var fabrikaya gönderin kaplıyorlar çokta güzel olur benim tüfeğim m2000 61 namlu orjinalde 61 kamuflaj olmayınca fabrikaya yolladım kaplayıp gönderdiler fiyatta çok ekonomiktir
Halil KARADENİZ 1982-ORDU

resim

The following users thanked this post: Ergin ŞİMŞEK

Çevrimdışı Erol ÖZTÜRK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #6 : 24 Mayıs 2014, 12:50:48 »
Hayırlı olsun gülegüle kullanın
  • AKKAR ALTAY SİLVER YARIOTOMATİK
  • HUĞLU 104A
Erol ÖZTÜRK
1969 İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE  AB(RH-) Meslek:ESNAF /KIRTASİYE

Emrah CANDAN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 24 Mayıs 2014, 12:51:04 »
Hayırlı olsun Tüfek görünüş olarak gerçekten güzelmiş yakından bakınca. İnşallah çalışması da güzel olur. yıkıcılığı zaten iyiymiş onda sıkıntı olmaz gibi. inşallah iyi günlerde kullanır ve güzel avlar yaparsın. Allah kaza bela göstermesin

Çevrimdışı Kurultay AYGAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #8 : 24 Mayıs 2014, 12:55:05 »
Hayirli uğurluı olsun.Güle güle bol avlarda kullanirsin insallah.Silahın gelmesine en çok ben sevindim 2 aydır yedin beni yedinnnn. :)
Kurultay AYGAN 20.06.1979
Keşan-EDİRNE 0536 492 04 28

Çevrimdışı Mehmet YAŞA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #9 : 24 Mayıs 2014, 12:58:48 »
Hayır olsun ben geçen hafta aldım hafta sonu deneyecektim bir gün sonra tüfeğe müşteri çıktı sattım m2000 modellerine göre biraz ağır ama tank gibi sağlam tüfek orjinalinde askı kayış yerleri yoktur  ayrı sipariş verilip alınıyor para karşılığı Özellikle kamuflaj istiyorsanız av sezonu başlamasına daha çok var fabrikaya gönderin kaplıyorlar çokta güzel olur benim tüfeğim m2000 61 namlu orjinalde 61 kamuflaj olmayınca fabrikaya yolladım kaplayıp gönderdiler fiyatta çok ekonomiktir
sağolun cok tesekkur ederım askı kayıs yerlerını tufegı aldıgım  av bayıı verecek....bıraz bu sekılde kullanıp sıyah sentetığınde meragını alayım ondan sonra ınsallah fabrıkasında kaplatacagım max 4...cok guclu tank gıbı sılah...saygılar...
« Son Düzenleme: 24 Mayıs 2014, 13:02:44 Gönderen: Mehmet YAŞA »
Mehmet yaşa
1980-İPSALA / EDİRNE

Çevrimdışı Mehmet YAŞA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #10 : 24 Mayıs 2014, 13:03:21 »
Hayırlı olsun gülegüle kullanın
sağolun tesekkur edrım....
Mehmet yaşa
1980-İPSALA / EDİRNE

Çevrimdışı Mehmet YAŞA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #11 : 24 Mayıs 2014, 13:04:15 »
Hayırlı olsun Tüfek görünüş olarak gerçekten güzelmiş yakından bakınca. İnşallah çalışması da güzel olur. yıkıcılığı zaten iyiymiş onda sıkıntı olmaz gibi. inşallah iyi günlerde kullanır ve güzel avlar yaparsın. Allah kaza bela göstermesin
amın cumlemıze kaza bela vermesin sağolasın emrah cığım
Mehmet yaşa
1980-İPSALA / EDİRNE

Çevrimdışı Mehmet YAŞA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #12 : 24 Mayıs 2014, 13:06:52 »
Hayirli uğurluı olsun.Güle güle bol avlarda kullanirsin insallah.Silahın gelmesine en çok ben sevindim 2 aydır yedin beni yedinnnn. :)

sağol kurultaycığım bende cok sevındım cok tesekkur ederım hersey ıcın senın ata neo ıle bol bol deneme yapacagız hem avda hem mekanda ınsallah... kurultaycığım benım zehirli kara yılan felaket haberın ola...:)
« Son Düzenleme: 24 Mayıs 2014, 13:11:18 Gönderen: Mehmet YAŞA »
Mehmet yaşa
1980-İPSALA / EDİRNE

Emrah CANDAN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 24 Mayıs 2014, 13:07:38 »
tüfeğin ağırlığı 3300 gr civarıysa 28-30-32 gr fişeklerde sarsıntı yapmadan çalışıp leblebi gibi yemiştir :) 66 namlu olduğundan dengelidir 71 olsa azcık daha öne doğru ağırlık verirdi. ama akşam bek avı yapacaksan alçak uçuşlarda 66 namlu daha iyi olur senin adına. icra yayını geriye doğru tam çekince üstüste binmiyor değil mi ? takılma falan yapmaması lazım. mekanizmanın yumuşaklığı nasıl ? serçe parmağında ileri geri alabiliyorsan yumuşaktır mesela. birde yanında 1-3-5 şoklarla geldi sanırım extra full şok var mı yanında ? orjinalde veriyolar mı ?
« Son Düzenleme: 24 Mayıs 2014, 13:12:36 Gönderen: Emrah CANDAN »

Çevrimdışı Mehmet YAŞA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #14 : 24 Mayıs 2014, 13:30:33 »
tüfeğin ağırlığı 3300 gr civarıysa 28-30-32 gr fişeklerde sarsıntı yapmadan çalışıp leblebi gibi yemiştir :) 66 namlu olduğundan dengelidir 71 olsa azcık daha öne doğru ağırlık verirdi. ama akşam bek avı yapacaksan alçak uçuşlarda 66 namlu daha iyi olur senin adına. icra yayını geriye doğru tam çekince üstüste binmiyor değil mi ? takılma falan yapmaması lazım. mekanizmanın yumuşaklığı nasıl ? serçe parmağında ileri geri alabiliyorsan yumuşaktır mesela. birde yanında 1-3-5 şoklarla geldi sanırım extra full şok var mı yanında ? orjinalde veriyolar mı ?
sarsıntı yapmıyor aynen leblebı gıbı yıyor:)bılmıyorum ama cok dengelı... 66 namlu ıle bek avı için ıdeal dıye dusunuyorum...icra yayını çekince ustuste bınmıyor vede takılma falan hıc yapmıyor sansıma ıyı cıktı hepsı:)...mekanızmanın yumusaklıgı tek kelıme ıle super....serce parmagımla cok rahat gerı alabılıyorum bı ufak parmak daha olsa onunla bıle alınır rahatlıkla....bana 1-3-4 soklarla geldı 5 no yerıne 4 no yollamıslar...5 no ve hındı ıcın olan  soku fabrıkadan ısteyeceğım sıkıntı yok....normalde 1-3-5 ve hındı soku ıcın olan sok yanında gelıyormus....saygılar...
Mehmet yaşa
1980-İPSALA / EDİRNE

Emrah CANDAN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #15 : 24 Mayıs 2014, 13:38:48 »
sarsıntı yapmıyor aynen leblebı gıbı yıyor:)bılmıyorum ama cok dengelı... 66 namlu ıle bek avı için ıdeal dıye dusunuyorum...icra yayını çekince ustuste bınmıyor vede takılma falan hıc yapmıyor sansıma ıyı cıktı hepsı:)...mekanızmanın yumusaklıgı tek kelıme ıle super....serce parmagımla cok rahat gerı alabılıyorum bı ufak parmak daha olsa onunla bıle alınır rahatlıkla....bana 1-3-4 soklarla geldı 5 no yerıne 4 no yollamıslar...5 no ve hındı ıcın olan  soku fabrıkadan ısteyeceğım sıkıntı yok....normalde 1-3-5 ve hındı soku ıcın olan sok yanında gelıyormus....saygılar...
Senin adına gerçekten sevindim. onları fabrikadan istersin gönderirler. benimkisi kısmet olursa 71 namlu olacak. 1-3-5 ve extra full şok gönderirlerse benim işimi görür. videoda atışları izledim 71 namlu extra full şokla magnum fişeklerle bile çok iyi grupman yapıyor. 32-34 gr 5-6-7 no ile aynı grupmanı versin bana tamamdır bu iş ;)  artık önümüzdeki sezonda güzel avlar yapıp fotoğraflarını paylaşırsın :)
« Son Düzenleme: 24 Mayıs 2014, 13:43:44 Gönderen: Emrah CANDAN »

Çevrimdışı Mehmet YAŞA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #16 : 24 Mayıs 2014, 13:44:10 »
Senin adına gerçekten sevindim. onları fabrikadan istersin gönderirler. benimkisi kısmet olursa 71 namlu olacak. 1-3-5 ve extra full şok gönderirlerse benim işimi görür. videoda atışları izledim 71 namlu extra full şokla magnum fişeklerle bile dehşet grupmanı var tüfeğin. 32-34 gr 5-6-7 no ile aynı grupmanı versin bana tamamdır bu iş ;)  artık önümüzdeki sezonda güzel avlar yapıp fotoğraflarını paylaşırsın :)
sağolasın onları ısteyınce yolluyorlar sıkıntıyok.... ınsallah sızlerınde gonlunuze gore olur hersey....allah kısmet ederse guzel avlar yapıp paylasırız ınsallah hep bırlıkte...kafandakı soru ısaretlerı umarım gıtmıstır.....stoger cok guzel bı sılah yapmıs onları tebrık edıyorum...saygılar....
Mehmet yaşa
1980-İPSALA / EDİRNE

Emrah CANDAN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : 24 Mayıs 2014, 13:45:27 »
sağolasın onları ısteyınce yolluyorlar sıkıntıyok.... ınsallah sızlerınde gonlunuze gore olur hersey....allah kısmet ederse guzel avlar yapıp paylasırız ınsallah hep bırlıkte...kafandakı soru ısaretlerı umarım gıtmıstır.....stoger cok guzel bı sılah yapmıs onları tebrık edıyorum...saygılar....
inşallah, herşeyin hayırlısı olsun. evet sayende merak ettiğim şeyleri görmüş öğrenmiş oldum :)

Çevrimdışı Mehmet YAŞA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #18 : 24 Mayıs 2014, 13:49:14 »
inşallah, herşeyin hayırlısı olsun. evet sayende merak ettiğim şeyleri görmüş öğrenmiş oldum :)
ne mutlu bana sızlere yardımcı olabıldıysem emrah cıgım....bır ıkı sey daha eklemek gerekırse m2000 namlu ustundekı serıt daha kalın m3000 dekı daha ınce ve cok guzel geze gelıyor...hındı sokuda uzun mesafeler ıcın etkılı bı sok dıye bılıyorum normalde sılahın aparatları ıcınde onuda yolluyorlar....bılgın olsun....
« Son Düzenleme: 24 Mayıs 2014, 13:59:43 Gönderen: Mehmet YAŞA »
Mehmet yaşa
1980-İPSALA / EDİRNE

Çevrimdışı Selçuk KAYGISIZ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #19 : 24 Mayıs 2014, 14:05:24 »
Mehmet bey hayirli olsun.kazasiz belasiz gunlerde kullanin insallah.ben de mod 2000 sentetik sahibiyim bu yaz max 4 kaplatip hindi şoku isteyecem gonderirlerse isabet olur.kim ne derse desin stoger en iyi yerli kinetik tufek bunu kullandikca ispatlayacaksiniz hayirli olsun tekrardan :)
  • Kral Arms Signatüre I

1984 KIRŞEHİR

Çevrimdışı Mehmet YAŞA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #20 : 24 Mayıs 2014, 14:09:05 »
Mehmet bey hayirli olsun.kazasiz belasiz gunlerde kullanin insallah.ben de mod 2000 sentetik sahibiyim bu yaz max 4 kaplatip hindi şoku isteyecem gonderirlerse isabet olur.kim ne derse desin stoger en iyi yerli kinetik tufek bunu kullandikca ispatlayacaksiniz hayirli olsun tekrardan :)
çok sağolun selcuk bey ınsallah hepımız kazasız belasız gunlerde kullanırız gonderırler abı sağolsunlar her konuda yarıdımcı oluyorlar yeterkı telefonla ulaş:)bence de en ıyı yerlı tufek stoger kullandıkca hep bırlıkte ıspatlayacagız ınsallah hele gene kışa.. :)tesekkurler..saygılar....
« Son Düzenleme: 24 Mayıs 2014, 14:10:51 Gönderen: Mehmet YAŞA »
Mehmet yaşa
1980-İPSALA / EDİRNE

Çevrimdışı Mustafa AYDINLIOĞLU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #21 : 24 Mayıs 2014, 14:12:19 »
hayırlı uğurlu olsun.kazasız belasız günlerde kullanmanız dileklerimle.avınız daim olsun.tüfek maşallah çok güzel görünüyor.namlu kepinin uzun olması gerçekten çok güzel.
1980 ADANA
KARLI DAĞLAR İZİN VERMESEDE KINALI KEKLİĞİN HASRETİ DAHA BASKIN GELİYOR.

Çevrimdışı Mehmet YAŞA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #22 : 24 Mayıs 2014, 14:16:20 »
hayırlı uğurlu olsun.kazasız belasız günlerde kullanmanız dileklerimle.avınız daim olsun.tüfek maşallah çok güzel görünüyor.namlu kepinin uzun olması gerçekten çok güzel.
sağolun mustafa bey ıyı dıleklerınız ıcın allah herkeze daha iyisini nasip etsin...
Mehmet yaşa
1980-İPSALA / EDİRNE

Çevrimdışı Mehmet GÖNEL

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #23 : 24 Mayıs 2014, 14:20:30 »
             Sevgili adaşım, tüfeğin hayırlı uğurlu olsun.Az önceki kuvvetli depremin ardından bilgisayarımı ancak açtım.Tüfeğin gerçekten çok hoş görünüyor.İnşallah bol ve bereketli avlar yaparsın.Kullandıkça tüfeğinin kalitesini daha iyi anlayacağını düşünüyorum.Özellikle kış avları ve bek avları için çok iyi bir tüfek aldın.Kullandıkça  yorumlarını bu forumda bekleriz.
Mehmet GÖNEL
1973 ÇANAKKALE/ LAPSEKİ

Emrah CANDAN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #24 : 24 Mayıs 2014, 14:20:34 »
bır ıkı sey daha eklemek gerekırse m2000 namlu ustundekı serıt daha kalın m3000 dekı daha ınce ve cok guzel geze gelıyor...hındı sokuda uzun mesafeler ıcın etkılı bı sok dıye bılıyorum normalde sılahın aparatları ıcınde onuda yolluyorlar....bılgın olsun....
şeritin yüksek olması, hem boyu hem de boynu uzun avcı için avantajdır. yine şeritin genişlik açısından ince olması da uzak mesafe uçar atışlar için daha avantajlı olur. geniş bant parlama avlarında çok avantajlı oluyor. çulluk bıldırcın vs avlarında hemen yakalamak için ideal. namlu şeriti ince ve dar olursa, hele de 71-76 namlularla, uçar avlarında yüksek uçan hedefi takip etmek daha kolay oluyor. tabi bunlar kendi fikrim her avcının görüşü farklı olabilir. stoeger m3000 modelinde bantın dar olması benim için + avantajdır. sonuçta geçit avlarında kullanmak istediğim bir tüfek..