Gönderen Konu: BURSA AV FUARI  (Okunma sayısı 3732 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı İsmail CEYLAN 16

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
BURSA AV FUARI
« : 22 Mayıs 2014, 13:15:50 »
mrb arkadaşlar bursa fuarına gittimde tek bişey söylicem bu silah firmaları yaban tv yokken nabıyomuş yazık ya bi bursalı olarak üzüldüm yaban tv yok diye sizde mi yoksunuz ? yaban tv yokken avcılıkda mı yoktu ? TÜRKİYEDEKİ sertifikalı avcı sayısı en fzla olan il olmasına rağmen buşeylerin yasanması üzücü
  • Akdas 712 elit superpoze 66cm
  • Huglu 103 c 71cm
  • Genc huglu cne203 66cm
  • Sarsilmaz concorde x 68 cm
İsmail CEYLAN
1988/BURSA

Çevrimiçi Muzaffer KUZU

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: BURSA AV FUARI
« Yanıtla #1 : 22 Mayıs 2014, 13:39:17 »
İsmail kardeşim yaşananlar hakkında bilgi vermemişsin ,Yaban tv olunca ne oluyor, olmayınca ne oluyor.
  • Huğlu Süperpoze 12 Skeet Özel yapım 71 namlu
  • Huğlu Çifte 12 Çukurbant 71 namlu 1-2 şok
  • Marocchı 12 Süper Poze 71 namlu 2-4 şok
  • Üzümlü Çifte 12 jetli yüksek bant 71 namlu 1-3 şok
İZMİR 1957   0Rh+     05344463032
Branş Kodu:2036

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 22 Mayıs 2014, 13:46:42 »
geçen bursa fuarında fuar yöneticileriyle bir tartışma sonucu terkettiler sonrada bidaha katılmıyacklarını söylediler oda ele avuca gelmeyen bir sebeple birde boykot ettiler onlar gelmediği için büyük ihtimal tüfek firmalarının biri yok bazılarıda İstanbul fuarının bursa fuarına çok yakın bi tarihe çekilmesi bir tane tüfek  firması yok bir tane ben fuara ne için gidiyorum jeep ve bıçak için mi ben kendi adıma konuşuyorum tabikide fişek firmasıda yok hemde açılış günü
  • Huglu 103 c 71cm
  • Genc huglu cne203 66cm
İsmail CEYLAN
1988/BURSA

Çevrimdışı İbrahim ÇAKIR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 22 Mayıs 2014, 19:10:12 »
Bursa av doğa fuarından hayır gelmez artık.fuarı bitirmeyi başardılar.
« Son Düzenleme: 22 Mayıs 2014, 19:12:31 Gönderen: İbrahim ÇAKIR »
1994 BURSA-TAVŞANLI

Çevrimdışı Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 22 Mayıs 2014, 20:20:04 »
5 yıl sürekli katıldım..hatta geçen yıl Kırşehirden işyerimden 1 hafta izin alıp yanıma da 2 avcı arkadaş alarak geldik..sonuç hüsrandı..nerde o Bursa av fuarının ilk yılı..geçen yıl fuara gitmeden yaklaşık 20 gün önce bir tüfek toptancısı arkadaşı aradım..fuara katılacakmısınız diye sorduğumda;Ahmet Bursa fuarı panayıra döndü ve artık büyük firmalar katılmıyor,bizde katılmayacağız..ve Bursa fuarı sönük geçecek boşuna gitme demişti..ben yinede geleneği bozmadım ve arkadaşlarıda Kırşehirden oraya götürdüm..peki;konuştuğum toptancı ve perakendeciler fuarın sönük geçeceğini yaklaşık bir iki ay önce den nereden biliyorlardı?
  • Stoeger peregrine max 5
  • Ata Arms
Ahmet ÖZTÜRK
Lüleburgaz/KIRKLARELİ  1976

Çevrimdışı Engin MAKAS

• *
« Yanıtla #5 : 22 Mayıs 2014, 21:02:52 »
Medyanın gücü Türkiye avcılığın yönünü değiştirdi, geleneksel avcılık bitmek üzere. Fuar ne kadar direnebilirki? iki yayın, iki kulis bitti gitti.
Torungil
İzmir / Kemalpaşa. 1979
arh +
KALİTE KONTROL AUDATÖR
Bazı tüfekler fişek seçmez. Bazı avcılar tüfek seçmez.

Çevrimdışı Cihan TURGAY

• *
« Yanıtla #6 : 22 Mayıs 2014, 22:13:58 »
yaban tv avcılığı bitirmek için adeta yırtınıyor,tabiki fuarda işlerine gelmeyen en ufak olayı bahane ederek arıza çıkardılar ve terk etdiler.firmalarada demişlerdir oraya katılmayın reklamınızı keseriz onlarda gidememiştir napsınlar herşey mama uğruna.
Cihan TURGAY
1973 balıkesir

Çevrimdışı Yavuz YILDIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 22 Mayıs 2014, 22:36:09 »
yaban tv nin zaten tepki gösterdiği durum fuar değil çarşı pazar gibi diye yaban standının yanında baharatçımı varmış neymiş fuarın ciddiyetini bozuyormuş tüfek firmalarıda böyle düşünmüşler demekki
yavuz yıldız 1978 sivas.İkamet: istanbul

Çevrimdışı M.Ali KÖKSAL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 23 Mayıs 2014, 00:47:26 »
Malesef üç kürüş menfaatleri için avcı camiasını ikiye böldüler, Bursa fuarına geçen sene doru dürüst katılımcı olmadığı halde 58,000 kişi ziyaret etti, bu sene katılımcı dahada az burada hem fuar yetkililerinin hemde Anadoludaki tüfek ve fişek firmalarının şuçu çok büyük..
     Kardeşim bu sektör dört tane firmanın elindemi övüne övüne yaptığınız ürünlerinizi merakla izlemeye gelen insanlara anlatmak için bundan  daha güzel bi fırsat varmı, adamlar ne Bursa'ya nede İstanbul'a katılıyor...
      Aynı günde başka etkinlikler planlayarak bu fuarı pasifize etmek isteyenler utansın

Biz Ertuğrul Gazi avcılar derneği olarak yine oradayız, msafirlerimizi ağırlamaktan gurur duyuyoruz.....
mehmet ali köksal
1979 BURSA

Çevrimdışı Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #9 : 23 Mayıs 2014, 00:55:39 »
Malesef üç kürüş menfaatleri için avcı camiasını ikiye böldüler, Bursa fuarına geçen sene doru dürüst katılımcı olmadığı halde 58,000 kişi ziyaret etti, bu sene katılımcı dahada az burada hem fuar yetkililerinin hemde Anadoludaki tüfek ve fişek firmalarının şuçu çok büyük..
     Kardeşim bu sektör dört tane firmanın elindemi övüne övüne yaptığınız ürünlerinizi merakla izlemeye gelen insanlara anlatmak için bundan  daha güzel bi fırsat varmı, adamlar ne Bursa'ya nede İstanbul'a katılıyor...
      Aynı günde başka etkinlikler planlayarak bu fuarı pasifize etmek isteyenler utansın

Biz Ertuğrul Gazi avcılar derneği olarak yine oradayız, msafirlerimizi ağırlamaktan gurur duyuyoruz.....
Bu yıl gelemedik,gönlümüz sizinle..Kırşehirden selamlar
  • Ata Arms
Ahmet ÖZTÜRK

Çevrimdışı Tuncay KANDEMiR

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
« Yanıtla #10 : 23 Mayıs 2014, 01:07:48 »
Hepimiz adına ibret almamız gereken bir durum :( bir o kadar da üzücü :(
her zamanki gibi AVCI yı düşünen yok...
Tuncay KANDEMİR 1971
Samsun Ankara

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #11 : 23 Mayıs 2014, 01:53:22 »
mehmet ali abi senin videolarını izliyorum başarılı avlar yapıyorsun ve paylaşıyorsun benim babam dedem avcı babamla gece vardiyası olmama rağmen bu günü iple çektim akşam 18,30 da işe gidip sabah 8,00de evde oldum iki saatlik uykuyla kalkıp açılışa katıldım ama ne göreyim deydimi yani hadi benim uykum gitti canım sıkıldı uyuyamadım sinirime öyle uykusuz işede gidemezdim izin almak zorunda kaldım deydimi yani hadi benim biğünlük ava ayırdığım iznim ve uykum heba oldu ya abinin kırşehirden buraya umutlarla gelseydi tekrar masaj aletleri arabalar ve bıcak standlarını GÖRÜP  bi tüfek bile eline alamadan geri gitmesi ne demek olurdu hayal kırıklığının daniskası burdan sesleniyorum REKLAMINIZI YABAN YAPABİLİR AMA SİZİ SİZ YAPAN YURDUMUN AVCISI BUNU UNUTMAYIN ben ve benim gibi çok kişi hastalık olmasa yaşananlardan sonra avcılığa resmen soğur ama tam tersi ALLAHIM BANA ÖMÜR VERDİĞİ VE NASİP ETTİĞİ SÜRECE RESMİ VE BİLİNÇLİ ŞEKİLDE AVIMIN NASİBİME İNANARAK YAPMAYI SÜRDÜRECEĞİM..
  • Huglu 103 c 71cm
  • Genc huglu cne203 66cm
İsmail CEYLAN
1988/BURSA

Çevrimdışı Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #12 : 23 Mayıs 2014, 23:22:10 »
5 yılda ne hale getirdiler av fuarını..sistematik olarak bitirdiler..büyük firmalar diyorki;bizim halkımız fuarın ne olduğunu bilmiyor..el insaf sen öğret bilsinler,bizde düne kadar bilmiyorduk..katılan avcının hepsine önce mastır yaptırıp öylemi getirecez fuara??Şimdi gelelim madolyonun öteki yüzüne;küçük bayilerin bir kısmıda fuarda ödediği stand bedelini kurtarma telaşına düşmüş faturasız satış yapıyor..satılan fişeklerde; patlayıcı madde sadece ruhsatlı bayide satılabilir ilkesi yüzünden problem yaşattı..fuarın içinde fişek satılıyor,haliyle tüfek açıkta fişek elde açıkta,bunlar malesef Bursa fuarının bitmesi için tuzu biberi oldu..
  • Ata Arms
Ahmet ÖZTÜRK

Çevrimdışı Berkay PORSUK

• *
« Yanıtla #13 : 24 Mayıs 2014, 23:42:02 »
ben bugün fuara gittim  gene muazzam  insan gelmiş park yeri zor bulduk .  ziyaretçi sayısı hiç bir yerde bu kadr olmaz . fuara katılmıyıp bu insanları sırtından  geçinen firmalar  yok sadece  utansınlar  .
Berkay PORSUK
1977-Gemlik