Gönderen Konu: buluntu kurtzaar  (Okunma sayısı 2437 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı A.İhsan BAKKAL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
buluntu kurtzaar
« : 20 Mayıs 2014, 21:59:32 »
05 nisanda bulundugum mahallede kahvenin önünde hamile bir kurtzaar av köpeği sahipsiz olarak dolaşmakta ona mahallenin bakkalı ve bir kaç arkadaş yemek vermek süretiyle sahip cıkmaya çalıştık sorduk soruşturdu maalesef sahibi yok  hamile köpek ve ozamanlar yağmurun eksik olmadıgı bir hava iklimi vardı sadece beslemekle olmıyacagını anlayarak kendi köpek kulübelerimin yanına birde onun için yaparak 27 nisanda dogumunu sagladık 11 yavrudan 1 tanesi oldü diğer 6 erkek 4 dişi yaşamakta bu köpek calınıp bırakıldı ise  sahibine sözüm yok eğer bırakıldı ise şerefsizin biriymiş eger çalındığını ve kendisine ait olduğunu ıspatlarsa köpegi ve yavruların 9 unu veririm 1 tane kendim almak kaydı il eger sahibi 13 hazirana kadar çıkmassa avcı arkadaşlara vereceğim yavruları benle irtibarta geçmek isteyen olursa tf 05336560013 gelibolu çanakkale

Ali İhsan BAKKAL
1963 Gelibolu ÇANAKKALE emekli

Çevrimdışı Gürkan ONAT

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: buluntu kurtzaar
« Yanıtla #1 : 20 Mayıs 2014, 23:21:27 »
Ihsan bey allah sizden ve sizin gibilerden razi olsun buyuk sevap islemissiniz.

resİm yÜkleme
Gürkan ONAT
1982  SAMSUN / ANKARA
STOEGER MODEL 2000 DELUXE 71

Çevrimiçi Muzaffer KUZU

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 20 Mayıs 2014, 23:39:20 »
Tebrikler İhsan Bey kardeşim,sizin sayenizde daha insanlıgın ölmedigini ögreniyoruz. Çok asil bir davranış.
  • Huğlu Süperpoze 12 Skeet Özel yapım 71 namlu
  • Huğlu Çifte 12 Çukurbant 71 namlu 1-2 şok
  • Marocchı 12 Süper Poze 71 namlu 2-4 şok
  • Üzümlü Çifte 12 jetli yüksek bant 71 namlu 1-3 şok
İZMİR 1957   0Rh+     05344463032
Branş Kodu:2036

Çevrimdışı Erdinç ŞEN

• *
  • VATAN MİLLET SAKARYA
« Yanıtla #3 : 21 Mayıs 2014, 10:46:18 »
Ihsan bey allah sizden ve sizin gibilerden razi olsun buyuk sevap islemissiniz.
erdinç - 1977
0 545 340 00 08

Çevrimdışı A.İhsan BAKKAL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #4 : 06 Temmuz 2014, 01:57:52 »
köpek yavruları kısmen sahiplendırıldı ama nevarkı anne kopek 04 07 2014 tarihinde oldü 3 günden beri fazla yemek yemiyordu diğer ingilizde yemiyordu  farkedemedim zehirlendiğini herhangi bir kusma belirtisi yoktu biraz ateşi vardı oda sütten kesilmesine baglıyordum tek üzüntüm sıcak bır yuva ona sunarken ölümü burda oldu beni bekliyordu canım yanına geldiğimde yattıgı yerden kuyruk saladı ve kontrol ettığimde zehirlenme belirtileri görmem sonucu ilaç alıp gelene kadar beni bekledi ve yerini değiştirip basını benim geliş tarafına cevirip beklemesi ve yanımda son nefesini vermesi beni yıktı   eşim diğer köpeklerimi ellemez elleyemez bu ölen köpeği sevebiliyordu (cok masum cana yakın bir dosttu benden önceki sahiplerinden cok çekmiş) onlara nasıl bildireceğim bilmiyorum.AVI YAVAŞ YAVAŞ BIRAKIYORUM AMA BIRAKSAMDA BİR KURTZAAR bakıcağım 2 köpeğim var biri 11 yaşında diğeri 7 yasında  bırde aynı renkten kurtzaar bulursam  belki bu acıyı unuturum  diye düşünüyorum   
Ali İhsan BAKKAL
1963 Gelibolu ÇANAKKALE emekli

Çevrimdışı Süleyman ÖZTÜRK

• *
  • Yozgattan Selam ve Saygılar,,,
« Yanıtla #5 : 07 Temmuz 2014, 01:45:58 »
helal olsun abi size, ne denir ki
Aşk hevesin geçene kadar, Av nefesin yetene kadar...