Gönderen Konu: huğlu av tüfekleri kooperatifine tüfek yollayacakların dikkatine!  (Okunma sayısı 4600 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı İbrahim ÇAKIR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Huğlu fabrikaya tamir,bakım için tüfek yollayacak arkadaşlar,yurtiçi kargonun huğluyla anlaşması varmış.tüfeği yollarken alıcı ödemeli yollarsanız uygun fiyata tüfeklerinizi yollayabilirsiniz.ancak huğlu ödediği kargo ücretini sizden alacaktır.huğluyu arayıp tüfeği yolladığınızı bildirirseniz daha iyi olur.
1994 BURSA-TAVŞANLI

Çevrimdışı Kadir MADRAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ben benim sorunlu nitroyu 4 kez oldu , hep karşı ödemeli olarak gönderiyorum. Mng 1 günde teslim ediyor 13 veya 15 tl. Yurtiçi 2 günde teslim oluyor. 8 veya 9 tl. Artık size kalmış.
Kadir MADRAN
1980 AYDIN-ÇİNE
0506 574 30 38
UÇAR AVCISI

Çevrimdışı İbrahim ÇAKIR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Kutusunda 104-A yolladım 8,5  liraya gitti.pazartesi bursadan yurtiçi kargoya verdim çarşamba öğle vakti fabrikaya ulaştı.
« Son Düzenleme: 20 Mayıs 2014, 19:02:50 Gönderen: İbrahim ÇAKIR »
1994 BURSA-TAVŞANLI

Emrah CANDAN

• Ziyaretçi
Mng kargo ile de anlaşması var. Tüfek garantili ise giderken para vermiyorsun. geldiğinde de sadece 10 tl civarı ücreti var. garantisi olmayan tüfeklerde de aynı durum var mı onu bilmiyorum. Mng kargo ile en geç 3 günde ulaşıyor fabrikaya..

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
Bu uygulamadan haberim yoktu ama niye böyle yapmıyorlar diye düşündüğüm olduydu. Birkaç yıl önce bir tüfek Beyşehir'den geldikten sonra değiştirmem icap etmişti (Koop değil). Onların ödediği kargonun 2-3 misli falan ödeyince, yuh dediydim. Keşke hepsi böyle yapsa. Teşekkürler Huğlu Koop.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı İbrahim ÇAKIR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Bunun benzeri konuları birbirimizle paylaşırsak bu kolaylıklardan herkes faydalanabilir.6-7 lira kârımız olsa bile önemsememezlik yapmamalıyız bence.
1994 BURSA-TAVŞANLI

Çevrimiçi Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
Huğlu deyince aklıma geldi,Akdaş silahta yurtiçi kargo ile anlaşmalı..daha ucuza geliyor..
  • Stoeger peregrine max 5
  • Ata Arms
Ahmet ÖZTÜRK
Lüleburgaz/KIRKLARELİ  1976

Çevrimdışı Fatih ERKAN

• *
Huğlu deyince aklıma geldi,Akdaş silahta yurtiçi kargo ile anlaşmalı..daha ucuza geliyor..
Bugün Akdaş'a Yurtiçi kargo ile tüfek gönderdim. 8 KG/DS yazmış, toplam 27 lira tuttu. Kazıkladılar mı yoksa bu fiyat normal mi anlayamadım. Alıcı ödemeli göndermek istedim "Sistem bu firma için alıcı ödemeli kargo kabul etmiyor, öyle ayarlamışlar" dedi. Halbuki kanuna göre garanti kapsamındaki malın servis ulaşım bedellerini satıcı karşılamak zorunda.

"İmalatçı – üretici veya ithalatçı firmalar, Yönetmeliğin eki listede belirtilen sayıda servis organizasyonunu kurmalarına rağmen servis istasyonları sayısını her coğrafi bölgede en az 1 adet, toplam 7 adet seviyesine çıkarıncaya kadar, tüketiciden, nakliye, posta, kargo veya servis elemanlarının ulaşım gideri gibi herhangi bir ilave ücret talep edemezler."

İsmail Bey'e mail attım cevap bekliyorum.
1990
Elazığ - Sofya

Emrah CANDAN

• Ziyaretçi
Bugün Akdaş'a Yurtiçi kargo ile tüfek gönderdim. 8 KG/DS yazmış, toplam 27 lira tuttu. Kazıkladılar mı yoksa bu fiyat normal mi anlayamadım. Alıcı ödemeli göndermek istedim "Sistem bu firma için alıcı ödemeli kargo kabul etmiyor, öyle ayarlamışlar" dedi. Halbuki kanuna göre garanti kapsamındaki malın servis ulaşım bedellerini satıcı karşılamak zorunda.

"İmalatçı – üretici veya ithalatçı firmalar, Yönetmeliğin eki listede belirtilen sayıda servis organizasyonunu kurmalarına rağmen servis istasyonları sayısını her coğrafi bölgede en az 1 adet, toplam 7 adet seviyesine çıkarıncaya kadar, tüketiciden, nakliye, posta, kargo veya servis elemanlarının ulaşım gideri gibi herhangi bir ilave ücret talep edemezler."

İsmail Bey'e mail attım cevap bekliyorum.
ben şahsen yurtiçi kargoda başka bir konuda bir defa mağduriyet yaşadım. o günden beri tarafına yaklaşmıyorum. kargoyla işim olursa ya MNG ya da ARAS kargo ile hallediyorum. konuya dönersek herhangi bir tüfeği kendi plastik kutusunda normal şartlarda kargolamak 25-27 tl civarı tutuyor. ödediğiniz ücrette anormallik yok. Akdaşın yurtiçi kargoyla anlaşması yokmuş demekki böyle bir durumla karşılaşmışsınız. Anlaşmalı olsaydı ya hiç para ödemezdiniz ya da çok cüzi bir miktar fatura çıkardı karşınıza...

Çevrimdışı Fatih ERKAN

• *
ben şahsen yurtiçi kargoda başka bir konuda bir defa mağduriyet yaşadım. o günden beri tarafına yaklaşmıyorum. kargoyla işim olursa ya MNG ya da ARAS kargo ile hallediyorum. konuya dönersek herhangi bir tüfeği kendi plastik kutusunda normal şartlarda kargolamak 25-27 tl civarı tutuyor. ödediğiniz ücrette anormallik yok. Akdaşın yurtiçi kargoyla anlaşması yokmuş demekki böyle bir durumla karşılaşmışsınız. Anlaşmalı olsaydı ya hiç para ödemezdiniz ya da çok cüzi bir miktar fatura çıkardı karşınıza...
Göndermeden önce Akdaş'ı aradım hangi kargoyla göndereyim diye sordum, Yurtiçi ile anlaşmamız var dediler. Şubeye hazırlıksız gitmiştim alıcı ödemeli gönderecem nasıl olsa diye, param çıkışmadı, biraz sıkıntı yaşadım haliyle. Belki de yoktur anlaşması bilmiyorum ama kanun açık, bize ödetmemeleri lazım.
« Son Düzenleme: 21 Mayıs 2014, 19:08:52 Gönderen: Fatih ERKAN »
1990
Elazığ - Sofya