0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı uğurlu olsun gülegüle kullanın,maşallah namlular top namlusu gibi birde saçma dağılım testi yapar paylaşırsanız çok hoş olur.
hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanın selçuk bey
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın.1991 modeli babamda var, 71 namlu 1/3 sabit şoklu, namlu iç çapları bile yazıyor, her iki namluda da.Gayet sağlam tüfekler.
hayırlı olsun allah kazasız belasız avlanmayı nasip etsin
Hayırlı olsun Selçuk Bey. Tüfek yeterince dinlenmiş. Bol bol kazasız belasız kullanın artık.
hayırlı olsun güle güle kullanın bi zaman ben bu tüfeği o satan kişiden almayı istemiştim sonradan vaz geçtim , demekki sizeymiş kısmet.birde aynı kişinin elinde üzümlü otomatik var. O da sıfır duruyor.
Selçuk hocam hayırlı olsun..deneyelim şu delikli demiri..yıllanmış şarap gibi olmuş bu tüfek
Selçuk bey elindeki bu tüfek eğer ki kıymetini bilirsen velinimettir. Bende de 88 model var aynı 1-3 sabit şok öyle müsteşara falan olmasa da benimki de özel üretim bu tüfeği en iyi tanıyan bilen ve kullananlardan biri olarak nacizane tavsiyem gün gelir zaman geçer aman diym sakın elden çıkarayım deme. Avda kullandıkça kıymetini daha iyi anlarsın.
Emrah kardesim tesekkur ederim.elimde 96 model huglu cifte vardi onun namlusuna yikiciligina ve mesafesine dayanarak bu tufegi aldim.cifteyi elden cikarmayi dusunuyorum ama bu tufek evladiyelik olacak sanirim
O tüfeğe güzel bitane fiberoptik arpacık takarsın. bir de dipçik ve el kundağına bu işten anlayan birine bir kat astar vernik bir kat ta dolgu verniği sürdür ondan sonra yağmur çamur soğuk demeden ağaç kalitesi zerre bozulmadan durur. bu şekilde dipçik çok yağmura maruz kalırsa şişme yapabilir. hem çizilmelerden de korur. ben öyle yaptım.. çok uzun süredir dipçikte en ufak deformasyon olmadı. çizilse bile üzerindeki vernik tabakası çiziliyor.
tavsiyen için teşekkürler emrah,ben de kamuflaj kumaştan bi şeyler yapmayı planlıyorum su avlarına zaten stoegerimi götürürüm,bu pozeyi keklikte kullanıcam,buralarda öyle çalı çırpı yok ama yine de korumalık bişeyler yapıcam bakalım
gerek yok zahmete girmene selçuk hocam tüfeği bana satınca ben yaptırırım
hayırlı olsun Selçuk kardeşim..iyi bir seçim yapmışsın..kazasız belasız bol avlar dilerim..güle güle kullan.
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun.tufeği aldığınız Nazım Bey hakşkaten çok değerli bir insan.Simson çifteyi de kendisinden ben satın aldım.bendeli çiftede sıfırından farksız.kırşehirde okudun üniversiteyi ava gelmek istiyorum bu sene nasipse.tüfeklr dolaptaki gibi buluşurlar belkide Selamlarımla