Somadiki talihsiz kazadan dolayi bütün Türk halkina gecmis olsun , geride kalanlari c.c sabir versin birdaha bögle aci göstermesin, kazada hayatina kaybedenleri allahtan rahmet dilerim,ailelerine sabir niyaz ederim,cocuklarina sabir diler, bas sagligi dilerim, birdaha geride kalan cocuklari Allah birdaha bögle aci yasatmasin. Ve acilarina paylasiyorum, c.c sabir dilerim,fırsat bilen 1915 de kalen pislikler bunu fırsat bilen yine hertarafı yıkıp yaktılar bunlara ben pislik kokmuş diyorum devleti arabasın yaktılar devleti ambolasını kırdıl a devletin bankasını ateşe verdiler esnafın dükanın talan etiler bunların kanında şupe duyorum kesinlikle bunlar insan olamaz eyer türkiye mazalha bir şavaş çıksa bizi arkada vururlar ama hiç merak etmesinle bizde bu birlik oldukca kimse bizi yıkamaz bunlara destek vere lerde kanında şupe duyarı türkiyenin canı yaniyor onlar hertarafı yıkıp yakiyor bunlar insan olamazlar kokmuş pisliklerdir bunlar devlet hayinidir bunlar satılmış 1915 kalındılarıdır bunların hiç insanlıkla alakası olmayandır zoruna gidenler varise beni silsinler