Gönderen Konu: KİMSE KİMSENİN KÖPEĞİNE TÜFEĞİNE ÇAMUR ATMASIN  (Okunma sayısı 5178 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Sinan HAMZA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Arkadaşlar merhabalar. bu forum sıtesıne ılk katıldıgımda ınanın TAM BİR AVCI SAYFASI diye dusunmustum. bir avcı ıcın ne ararsan ne ıstersen hangı konuda yardım ıstesen kesınlıkle bulabılırsın dıye dusundum. yınede bu forum sıtesı hakkında bu goruslerımı degıstırmedım. fakan kendını bılmez bı kac tane ukala aptal ınsanlar var . yok senın tufegın şöyle  yok senın KÖPEĞİN kırma falan filan......... arkadaslar lutfen AMACINIZ NEY? ne yapmaya calısıyorsunuz.  geçenlerde bırısı benım kopegımın 4 aylık resımlerıne bakarak dedıkı bana SENIN KOPEGIN KIRMA  haberın varmı :)    bende kendı kendıme sasırdım once tanıdık felan sandım. vatandas bursadan . ısım vermeyecegım. cunku ben burdan ısım vererek kendımı onlar gıbı kucuk dusuremem. yok kendı drahtar uyesıymıs yok bu ısı profosyonel yapıyormus bılmem ne bılmem ne. banane arkadas kım olursan ol. sen benım kopegımın 3 santımlık resmıne bakıp nasıl anlıyorsun . be adam sen muleccım misin. bana solermısın . burdan tekrar yazıyorum kımse kımsenın kopegıne kımse kımsenın tufegıne b...k  atmasın. bırde dikkat etdıgım konu bu camur atanlar ya tufek satar yada kopek ısını profosyonel yapıyormus. kopek satacak . gıt sen sapanla avlanan bebelerı kandır. . saygılarımla SİNAN HAMZA ....
1978-Sakarya

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
Ynt: KİMSE KİMSENİN KÖPEĞİNE TÜFEĞİNE ÇAMUR ATMASIN
« Yanıtla #1 : 13 Mayıs 2014, 12:04:39 »
 pointerime herkes kırma diyebilir,sorun degil....köpegini biliyorsan seviyorsan kimin ne dediginin ne kıymeti olabilirki...kızmaya köpürmeye konu açmaya bile degmez...aleni birşey paylaşıyorsan hertürlü fikre saygı göstermelisin... bu konuda zayıfsan hazımsızsan  alıngansan paylaşmazsın evdeki bilgisayara atarsın resimleri canın sıkıldıkça bakarsın....dd den anlamam pointer olsaydı bende ne düşünüyorsam söylerdim.......selamlar...
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Kadir TANYILDIZI

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 13 Mayıs 2014, 12:09:21 »
Hamza bey katılıyorum .avcılık zevk işidir kimi tekli kırma sever kimi  pointer kimi kurzhaar.bunlara takılmamak lazım.
1993 ERZİNCAN

Çevrimdışı Sinan HAMZA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 13 Mayıs 2014, 12:10:07 »
pointerime herkes kırma diyebilir,sorun degil....köpegini biliyorsan seviyorsan kimin ne dediginin ne kıymeti olabilirki...kızmaya köpürmeye konu açmaya bile degmez...aleni birşey paylaşıyorsan hertürlü fikre saygı göstermelisin... bu konuda zayıfsan hazımsızsan  alıngansan paylaşmazsın evdeki bilgisayara atarsın resimleri canın sıkıldıkça bakarsın....dd den anlamam pointer olsaydı bende ne düşünüyorsam söylerdim.......selamlar...
bırol kardes. ben kopegımden bı sıkıntım yok benım kopegım dıbıne kadar safkan. ben bılıyorum ama bakıyorum bu ısın tıcaretını yapan adamlar bole mılletın kopegıne tufegıne b...k atıyor. ne bıcım bı mıgde var ınsanlarda ben anlamıyorum . canımın sıkıldıgı nokta bu
1978-Sakarya

Çevrimdışı Sinan HAMZA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 13 Mayıs 2014, 12:12:39 »
Hamza bey katılıyorum .avcılık zevk işidir kimi tekli kırma sever kimi  pointer kimi kurzhaar.bunlara takılmamak lazım.
tesekkurler kadır bey yorumunuz ıcın. aynen oyle. yahu sunun surasında ulkemızde 15 yıl oncesıne kadar kopekle bırtek domuz avı yaparlardı. ne cabuk yayıldıda bır suru usta kopekcıler cıktı anlamıyorum. herkes sagdan soldan okuduklarıyla duyduklarıyla mılletın tufegıne kopegıne yorum yapıyor ona sınır oluyorum. yok usta avcıymıs yok efendım bılmem ne kopek federasyonuna kayıtlıymıs yok efendım kendı bu cınsı yıllardır bakıyormus. . komık gercekten yaa
1978-Sakarya

Çevrimdışı Mustafa BİTMEZ

• Müdavim Üyemiz
  • POLATLILI
« Yanıtla #5 : 15 Mayıs 2014, 20:41:03 »
aynen kardeşim avda ben avcı arkadaşın köpegi ne olursa olsun çok iyi güzel diyorum bazı geri zekalılar avda karşımıza çıkıyo konuşmasını bilmiyenler çok taılmamak lazım
  • Beretta pigeon 2 drahtaar tibet
  • Beratta A400unico ultimec kick of drahtaar amon
  • Çifsan poze Drahtaar meks
Mustafa BİTMEZ
1977 ankara
polatlı.
MEJNUN NASIL LEYLAYA AŞIKSA BENDE DRAHTARA AŞIGIM:)

Çevrimdışı Savaş KAYGISIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 15 Mayıs 2014, 21:36:50 »
    ATALARIMIZ BOŞA DEMEMİŞ "BİZİM İNSANIMIZ ARASINDAKİ KIRGINLIKLAR YA ÇOCUK, YADA KÖPEK YÜZÜNDEN YAŞANIR" DİYE.
1958-Ankara

Çevrimdışı Sinan HAMZA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 16 Mayıs 2014, 00:08:07 »
herkesın ılımlı yorumları ıcın tesekkur ederım arkadaslar. sonucda bır kısı bır kopegı alıp ozverıyle bakıp buyutuyor. daha sonra bazı kopek tuccarları senın kopegın kırma deyıp sana (benım ıcın cokta onemı yok ) secerelı kopek satmak ıcın yol yapıyor. arkadaslarben scr li kopek almak zorunda deyılım ve her scr lı olmayan kopekde kırma deyıldır. bunu herkes bıle . herkese yorumlarından dolayı esekkur ederım
1978-Sakarya

Çevrimdışı Serkan KESKİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #8 : 16 Mayıs 2014, 00:24:18 »

Köpeğinizi merak ettim fotoğrafını görebilir miyim?
Serkan KESKİN  1983 Senirkent / ISPARTA -  İKAMET GELİBOLU

Çevrimdışı Ümit BOLAT

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #9 : 16 Mayıs 2014, 01:41:13 »
Köpek hakkinda cok atip tutan arkadaslara daha cok degil 2000 yilindan önce Türkiyede kisa tüylü her köpege puanter(pointer) uzun tüylülerede setter derlerdi
hemen uzman kesilmeyelim sanki 182 yildir secere ve köpek isleriyle ugrasiyormus cokta biliyormus gibi.
gecen arkadaslarla laf acildi kac tane alman irki köpek vardir diye sayarken 20 den sonrasinda vazgectik.Maalesef ülkemizde bir elin parmagini gecmiyor yerli irk.ögrenecegimiz cok sey coook.kalp kirmaya degmez. ;)
1974-Samsun/Almanya/Heinsberg

Çevrimdışı Mustafa GÜRHAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #10 : 16 Mayıs 2014, 08:10:45 »
 Merhaba

Köpek konusunda dedemden ve babamdan gördüm kadarıyla görüntüden ziyade şansın olması idi. Bir dönem bir köpek gelmişti çok yakışıklı safkan olduğu söylenir fakat av yapmazdı. Bir dönem bir köpek geldi kırma diye kimse almadı ve yavrular içinde en muazzam av yapan o çıktı. Yani her köpeğin av yapması için seceresi yetmiyor. Illaki etkisi vardır ama çok abartmamak lazım diye düşünüyor ve böyle konuların hassas olduğunu bildiğim için yorumlara aman dikkat diyorum. Saygılar...
Mustafa GÜRHAN
1980 istanbul / ataşehir

Çevrimdışı Hüseyin SERTÇETİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #11 : 16 Mayıs 2014, 16:44:13 »
Hüseyin SERTÇETİN 1978 AKHİSAR 0542 5328869

Çevrimdışı Ramazan YILDIZ 20

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #12 : 16 Mayıs 2014, 22:50:46 »
Böyle şeylere kırılıp alınmak inanın anlamsız. Yanlış anlamayın söylediklerimi. Satıcılar artık ne yapacağını şaşırdı. Nasıl satarım, nasıl kandırırım, malımı nasıl överim ve karşımdakinin malını nasıl yererim diye düşünür olmuşlar. Bunları önemsememek gerekli. Ben köpeğimden memnunsam hatta memnun olmasam bile onun bunun lafına bakmam sonuçta kendim ölçüp biçerim.
  • Stoeger m2000 2012 model standart combo
  • sarsılmaz sp-flash 86
  • Huğlu Çifte
  • English Pointer
1990 DENİZLİ
Karavanacı Avcı

Çevrimdışı Sinan HAMZA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #13 : 17 Mayıs 2014, 10:14:49 »
işte kopegim  bu babası
resim yüke  buda benım kopegim
resim
resim yüke
resim yuklemek   daha 6 aylık
1978-Sakarya

Çevrimdışı Bilal PAZVANT

• *
« Yanıtla #14 : 18 Mayıs 2014, 00:27:10 »
Ergin Kırayın kaybolan köpeği Rex...Bildiğim kadarı ile Exelant almış bir köpek.Bence bu kırma falan olaylarını bu kadar abartmayın.Herkesin köpeği kendine güzel.

Çevrimdışı Sinan HAMZA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #15 : 18 Mayıs 2014, 12:13:40 »
Ergin Kırayın kaybolan köpeği Rex...Bildiğim kadarı ile Exelant almış bir köpek.Bence bu kırma falan olaylarını bu kadar abartmayın.Herkesin köpeği kendine güzel.
bilal bey bravo evet ergın kırayın kaybolan kopegı rex dogru soyluyorsunuz. buda onun son baba yavrularından. .
1978-Sakarya

Çevrimdışı Sinan HAMZA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
1978-Sakarya