İyi günler ben browning phoneix topcode geçen pazartesi itibari ile aldım fakat aklıma bir kaç soru takıldı bildiğim kadarı ile browning belçika malı fakat namlusunda portekiz üretimi olduğu yazıyor dün akşam bizim avcı bir abiye gösterdiğimde çakma browning almış gelmişin dedi benim moral sıfır birde armsanın tüfeğini de inceledim namlu çıkışı et kalınlığı yada diğer yerleri benim tüfeğimin neredeyse iki katı bu kalite farkını mı gösterir yoksa gerçenten çakma tüfek mi dediği gibi aklım karıştı benim bildiğim bir browning başka yere yaptırsada kaliteden şaşmaz ama genede aklıma takılmadı da değil
browniğin çakması henüz üretilmedi
bu tüfek portekizde montaj hatta a500 a500g a500r maxus yeni a5 portekiz üretimi hiç bir modelinin kalitededen ödün verme gibi bir olayı yoktur her modelinin bir güzelliği vardır sen onlara aldanma
bak sana kısa bir örnek vereyim browniğin en kötü modeli a500 g dir ben kullandım bir gün avdayız tüfeğim abimde önümüzden bir keklik kalktı 2 kişi attı vuramadı bu esnada abime at at diyorum uzak diyo neyse hemen kaldırdı bir çaktı keklik cansız düştü adamların ağzı açık kaldı mesafe 100 metre civarı tahmini tabi 5 tane saçma değmiş babamda dahil herkes şok oldu nasıl olurda bu mesafeden 5 saçma değer dediler herkes hayretler içinde
çook domuz vurdum onla valla hiç kıpırdatmıyo azılıyı olduğu yerde kalıyodu
en kötü tüfeği böyle gerisini sen hasap et brownıing çok iyi bilirim ben çok brownıng kulladım nerde hangi avda hangi fişeği hangi modeli iyi seviyo iyi bilirim hayırlı olsun tüfeğin sana tavsiyem yüksek gr kullan