Hüseyin Bey; ortak noktaya yaklaşmamıza sevindim. Yalnız bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek isterim. Benim tavrım haklı eleştirilere değil. Eleştirilerinde paylaşımda bulunan arkadaşa karşı, suçlayıcı ifadeler kullanan arkadaşlara. Zira bizler Yönetim olarak bu arkadaşlara sahip çıkmazsak, hiç bir üyemiz emek verip paylaşımda bulunmaz.
Sonuçta emek verilip, bir paylaşımda bulunulmuş. Yapılan denmelerde hata da yapılmış olabilir. Elbette eleştiri de olacak, önemli olan yapılan hatalarda kasıt aramadan, paylaşımda bulunan arkadaşımız kırmadan, uyarıp saygı çerçevesinde eleştiride bulunabilmektir. Buna sizin eleştirlerinizi örnek verebilirim...
Aksi takdirde yakında sitede paylaşımda bulunacak arkadaş bulamayacağız. Size, bu tür denemeler yapıp, yapılan bu ve benzeri paylaşımlardaki suçlayıcı eleştirileri görünce paylaşmaktan vazgeçen 2-3 üye arkadaşımızın ismini sayabilirim...
Korkarım bu nedenle, Ata Venza konusu da, açıklığa kavuşmadan bu şekilde kalacak. İnşallah elinde Ata Venza olan arkadaşlardan çağrımıza kulak veren birileri çıkar.Selamlar...