0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Oncelikle paylasim icin tesekkurler.Ben herkesin kendi tufekleriyle (ayni sok ve namlu uzunluyla ) bu fisegi kullanarak ayni ya da buna yakin sonuc alacagina inaniyorum.
rc 32 gr 7 no fişeğin içinde tahminen kaç saçma vardır,3 nolu resimde 40 metreden 2 nolu şokla yapılan testte kağıtta 450 den fazla sacma var,fişeği kesip sayabilir misiniz acaba sacmaların yüzde kaçı kağıda gelmiş merak uyandırdı bende
Yusuf me yalan söyliyeyim bend eanladım ve hayret ettim bende nitro da var biliyon bu mesafeden sadece iz yaptı gerçi onunla attığım 34 gramdı ama mesafe 50 metre idi .Kullandığım fişek evet kaliteli 42 gr beretta 2 numara long race muhtemelen faydası vardır..
32 gr 7 no fişekte bildiğim kadarıyla ortalama 350 saçma olması lazım.Silahınız hayırlı olsun Ceyhun abi kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah. Bende venza bekliyorum 66 namluları daha çıkmadığı için alamadım paylaşımlar için çok teşekkürler bana gerek kalmadı:)
Ozgur bey 32 gr 7 no da ortalama 350 sacma varsa kagitta neden 450 ustuu sacma var o benim kafami karistirdi
Selçuk kardeşim önce bir say bakalım kaç tane var ona göre konuş.Ben saydım senin yazdığına karşılık hedefte 283 saçma var maksadını anlamadım nedir .Bir iş yaptım ama iyi ama kötü bu tür davranışını anlamadım...
Fişeği kestim tam olarak 499 saçma var fişekte iki kez saydım arkadaşlar