Gönderen Konu: Slug namlu???  (Okunma sayısı 35358 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Serkan GÜNGÖR

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: Slug namlu???
« Yanıtla #75 : 30 Ağustos 2014, 23:59:15 »
slug (gezli ) namluya alışmak çok zordur
 8 aydır kullanıyorum bir türlü alışamadım
  Dediğiniz doğru, alışması zor ama alıştınızmıda çok iyi atışlar yapabilirsiniz. Ben yanlamasına hızla kaçan tavşan bile vurdum 55cm slug namuyla.
Serkan GÜNGÖR
1984 İZMİR

Çevrimdışı Savaş KARAUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #76 : 10 Eylül 2014, 12:05:48 »
askerdeki gibi yere yatıp destekli atarak çalışmak lazım ilk zamanlar.
1978-İZNİK

Çevrimdışı T.Efe BİLGİN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #77 : 12 Eylül 2014, 21:52:57 »
Sadece domuz avına giden biri olarak nacizane tavsiyem,55 namlu, şeritli ,slug namlu yaptırmanız . V gezli slug namlu, hareketli avlar da hızlı nişan almayı zorlaştırır . Şeritli ve kısa bir slug namlu , domuz avında arazi şartlarının sık çalılık veya ormanlık alanlardan oluştuğu için , hızlı ve bir okadar sorunsuz nişan almanızı sağlayacaktır. Şeritli slug namlu yaptırma imkanınız yok ise , gezi olmayan kaval namlu da iş görecektir. Domuz avında red dot kullanımı da fazlasıyla işinize yarayacaktır. 2,5 moa değerin de iyi bir red dot , iki gözünüz açık ateşetme imkanı tanırken ,hızlı nişan alma kolaylığı da sağlar.

T.EFE.

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
« Yanıtla #78 : 13 Eylül 2014, 00:47:33 »
Sadece domuz avına giden biri olarak nacizane tavsiyem,55 namlu, şeritli ,slug namlu yaptırmanız . V gezli slug namlu, hareketli avlar da hızlı nişan almayı zorlaştırır . Şeritli ve kısa bir slug namlu , domuz avında arazi şartlarının sık çalılık veya ormanlık alanlardan oluştuğu için , hızlı ve bir okadar sorunsuz nişan almanızı sağlayacaktır. Şeritli slug namlu yaptırma imkanınız yok ise , gezi olmayan kaval namlu da iş görecektir. Domuz avında red dot kullanımı da fazlasıyla işinize yarayacaktır. 2,5 moa değerin de iyi bir red dot , iki gözünüz açık ateşetme imkanı tanırken ,hızlı nişan alma kolaylığı da sağlar.

ahanda doğru söz bu. ekleyecek bişey yok.
benim resimdeki ortadaki tüfek yada en alttaki tüfek gibi işte.
« Son Düzenleme: 13 Eylül 2014, 00:50:05 Gönderen: Tunç GEÇGİL »
1978 Bursa
Bir aptalın hatasını düzeltmeye kalkmayın, sizden nefret edecektir. Bir bilgenin hatasını düzeltin, size minnettar kalacaktır.

Çevrimdışı Mert PASTIRMACI

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #79 : 15 Eylül 2014, 00:28:58 »
Kim ne derse desin hareketli hedefte ve yakın mesafede şerit namludan alınan verimi alamıyorsunuz hiçbir gezli tüfekle.Kısacası benim sahip olduğum cins bir tüfek.Bu işi bilen biryerden aldığım için bu tüfeğin sahibiyim bugün.Ve özellikle hareketli haldeyken atış yapmaktan çok büyük keyif alıyorum tüfeğimle.

1992-İstanbul Yenisahra E-5 Gedik Silah Av Ve Outdoor Mağazası

Çevrimdışı Savaş KARAUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #80 : 22 Eylül 2014, 15:20:53 »
gez bende de var,  durarak, düşünerek, ayarlaya ayarlaya keyfi atışlarda işe yarıyor ama ani kaldırıp çakmak için gezsiz , şertli namnu daha iyi.

1978-İZNİK