Gönderen Konu: HUĞLU 103 CE TEST ATIŞI.  (Okunma sayısı 7107 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kartalkafadar

• Ziyaretçi
HUĞLU 103 CE TEST ATIŞI.
« : 07 Mayıs 2014, 12:48:30 »

103 CE Test Atışı - Alt Namlu
12 kalibre 71 cm namlu
1 numara şok
6 numara 32 gr fişek - Saçma adedi 280
Mesafe 36,5 metre
Hava Sıcaklığı 16 °C
Rüzgar 15 km/s

51 cm çap isabet 154 adet
51 cm - 76 cm çap arası isabet 70 adet
76 cm çap toplam isabet 224 adet

Grupman verimliliği %80

Çevrimdışı Hamza CİVİL

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: HUĞLU 103 CE TEST ATIŞI.
« Yanıtla #1 : 07 Mayıs 2014, 14:14:45 »
Kartal paylaşım için teşekkürler kardeşim..
1983 ANKARA

kartalkafadar

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 07 Mayıs 2014, 14:18:36 »
Rica ederim Hamza abi .

Çevrimdışı Kadir TANYILDIZI

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 07 Mayıs 2014, 14:29:03 »
Huğlu 104 A babamın 22 senedir kullandığı sapsağlam bir tüfek.Sağlamlığı,güvenilirliği,saçması,yakması çok güzel.Huğlu poze ve çiftede gerçekten çok iyi.iki tüfeğim olmasına rağmen en güzel avları pozeyle yaptım.paylaşım için teşekkürler kartal bey.
1993 ERZİNCAN

kartalkafadar

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 07 Mayıs 2014, 14:37:22 »
Rica ederim Kadir bey. tüfeğiniz ile dahada uzun avlar yapmanızı temenni ederim. HUĞLU AV TÜF.KOOP ' kullanıcılara daha iyi tüfekler üretip ve yeni sezonda farklı modellerini sunacaktır.

Çevrimdışı Ümit ÇAGLAR

• *
  • Herkese rastgele
« Yanıtla #5 : 07 Mayıs 2014, 15:12:11 »
Yanarım yanarım Huğlu 103 De  alıcam diye, Aynı fiyata 2. el Avrupa tüfekden vazgeçmişdim ona yanarım. Huğlu 103 DE aldım Namlu birleştirmesi hatalıydı. fabrikayla görüşme , fabrikaya gönderme. Sonuç olarak, tabiki  fabrika hatayı kabul etmedi " biz dünyaya tüfek satıyoruz biz den iyi bileceksiniz" diyen bir cevap Ama fabrikadakiler bilmezler ki boresighter diye bir şey var , başka avcı arkadaşlar var  ve bunların içinde tek kurşun atış yarışma birincileri var hepsi tüfeğin sorunlu olduğunu söylediler. Sonuç itibari ile bir daha Huğlu almam...
  • Fabarm xlr 5
Ümit ÇAGLAR
1977 KARS

kartalkafadar

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 07 Mayıs 2014, 15:28:35 »
Ümit bey. 103 DE superpoze bende kullanıyorum kullananda cevremde bir kaç avcı tanıdığımda mevcut. şuana kadar superpoze namlu sorunu duymadım. Kooperatif deki kişininde size ' biz dünyaya tüfek satıyoruz bizden iyi bileceksiniz ' diyebileceğini sanmıyorum. kim olursa olsun elindeki tüfek Huğlu av tüf.koop ait ise kooperatifi aradığında bir sorununu dile getirdiğinde oradaki kişiler ellerinden geldiğince o sorunu cözmeye daha olmaz ise tüfek değişimine kadar gider. şuana kadar HUĞLU dan tüfek aldık tüfek elimizde kaldı , sorunu gidermediler , bizede bizden dahamı iyi biliyorsunuz dediklerini duymadım. forum sitelerinde bile rastlamadım. ilginç bir durum yaşanmış.

Çevrimdışı Yusuf SAĞLAM

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 07 Mayıs 2014, 15:35:43 »
18 sene 76 namlu  huğlu süperpoze kullandım , geçen sene sattım ,  2012 senesinde huğlu 202 b çifte aldım kullandım , onuda site üyelerimizden değerli hocam musa ballıya sattım . halil karadenizden  huğlu 104 a süperpoze aldım , evrakları tamamlayanınca onuda alacağım .

hiçbir eksiğini noksanını görmedim . hem görünüşüyle hem sağlamlığıyla hemde avlarımdaki performansıyla her zaman bana güven verdi .   hiç bir zaman beni yarı yolda bırakmadı .uzun yıllar huğlu kullandığım için diğer tüfeklere bir türlü ısınamadım güvenemedim .  çünkü huğlulardaki güveni bana veremediler . 

hiç bir firmaya ne sempatim var nede antisempatim , ama huğlular gerçekten bir başka .  ondaki güveni bana verecek başka bir tüfek göremedim . 

grupmanda zaten videoda var . penetrasyonundanda hiç bir şüphem yok .

• SKB 3000
  • Gardone bignotti çifte
  • büyük huğlu conkuest
  • irlanda setter
1974 samsun . .  104 a 71 o/u . . kral 76 O/U . . Android magnum 76  yarı otomatik  . .

resim gönder

Çevrimdışı Ümit ÇAGLAR

• *
  • Herkese rastgele
« Yanıtla #8 : 07 Mayıs 2014, 17:06:58 »
Aldığım tüfeğin seri nosu 0954163  fabrikadan görüştüğüm kişi Mustafa bey diye biriydi. Tüfeğin sorunları : nişan hattı, namluların gördüğü yeri görmüyordu ayrıca namluların birleşmiyle ilgili ; fabrikadan görüştüğüm kişinin sözü 35 metrede birleşiyor demişdi ama çok daha yakında birleşiyordu. sonuç olarak nişan alıp atmanız mümkün değildi. 
Şimdi benim size sorum olacak ;şu benim anlattığım sorunların tüfekde olup olmadığını nasıl test ediyorsunuz.
  • Fabarm xlr 5
Ümit ÇAGLAR
1977 KARS

kartalkafadar

• Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 07 Mayıs 2014, 17:40:40 »
Ümit bey . sizin tüfeğinizde sorun olmadığını söylemedim. koop deki superpoze teknik servisinde bulunan ustalar ve experler test ediyor. bende aynı tüfek den kullanıyorun ve cevremde kullananda var böyle bir sorun ile karşılaşmadım ve duymadım. bunu size ifade ettim .

Çevrimdışı Serdar AKKAN

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #10 : 07 Haziran 2014, 14:58:59 »
Kartal Bey,

İyi Günler,

103 CE ile 103 DE arasında fark nedir?

Grupman , v.s. testlerde farklılık gösteriyor mu?

Şuan 200 AC çifte kullanıyorum. Allah Nazardan saklasın çokta memnunum. Süperpoze almayı düşünüyorum. Ya 103 CE yada 103 DE modeli düşüncem.

Sadece Gravür nedeniyle fiyat farkı bu kadar olamaz diye düşünüyorum.

Ayrıca Namlu iç çapları 71mm yazıyor. Kasaları ikisininde çelik kasa mıdır? Tetik tertibatında farklılıklar var mıdır?

Cevabınızı bekliyorum.

Teşekkürler. 
SERDAR AKKAN
1982 DENİZLİ

Çevrimdışı Ümit DEMİR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #11 : 07 Haziran 2014, 20:24:32 »
Ümit bey . sizin tüfeğinizde sorun olmadığını söylemedim. koop deki superpoze teknik servisinde bulunan ustalar ve experler test ediyor. bende aynı tüfek den kullanıyorun ve cevremde kullananda var böyle bir sorun ile karşılaşmadım ve duymadım. bunu size ifade ettim .
hep laga luga diyemiyorsunuzki arkadasim gonder tufegi birdaha test edelim baktiralim arastiralim ama aksine hala daha insanlarin uzerinden laf yapiyorsunuz... madem satiyorsunuz ve malimizin arkasinda duruyoruz  diyorsunuz hadi buyrun en guzel ornegi umit adasimdan.
BU GIDISLE GERCEKTEN YERLI TUFEK ALMAKTAN VAZ GECECEGIM.
NE DIYIM BEN SIMDI GELDE KIZMA BU DUYDULARIMDAN SONRA GORDUKTEN SONRA. VAY ARKADAS BIR ELIN GAVURU KADAR OLAMIYORUZ BUNU BIR DAHA ANLAMIS OLDUM.
KARTAL BEY SITEM IM SADECE SIZE DEGIL INSANIMIZ MANTIGINA, SAT GITTIN NE OLURSA OLSUN BENIM CEBIM DOLSUN.
.
.
.
.
.
Umit DEMIR
1983
Cenevre - Isvicre - BOLU
[email protected]
Tel : 0041797354320 - 00905319290051

Çevrimdışı Ümit DEMİR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #12 : 09 Haziran 2014, 00:15:45 »
CEVAP vermeye tenezzul bile etmiyorsunuz ya hersey burda apaçik.
Tesekkurler....
Umit DEMIR
1983
Cenevre - Isvicre - BOLU
[email protected]
Tel : 0041797354320 - 00905319290051

Çevrimdışı Serkan ÇİMEN

• Müdavim Üyemiz
  • Bazıları sürat sever....
    • izmirchoketube
« Yanıtla #13 : 12 Haziran 2014, 09:00:22 »
Bir kişi üzerinden koca kooperatife yüklenmek bence biraz acımasızca.
Huğluda çok kıymetli ustalar var. Ben bu şahsı tanımam etmem belkide hugluyu
yıpratmaya çalışan biridir. Yazdıklarından  teknik bilgisinin zayıf oldugu
anlaşılıyor.Ümit bey tüfeğiniz otomatik olsa yardımcı olurdum ama
poze bizi aşarr zaten durumdan anlaşıldığı üzere huglu poze teknik serviside aşmışki
onlarda topu kullanıcıya atmışlar.
Sarsılmaz SAR-9 9x19
Sarsılmaz K2-45 45 Acp
Ata Turqua 308 win
Browning A500
Breton Çakır

Çevrimdışı Serkan ÇİMEN

• Müdavim Üyemiz
  • Bazıları sürat sever....
    • izmirchoketube
« Yanıtla #14 : 12 Haziran 2014, 09:18:40 »
Bir işi
Bilen yapar
Azbilen akıl verir
Bilmeyen eleştirir
Yapamayan çamur atar .....
Sarsılmaz SAR-9 9x19
Sarsılmaz K2-45 45 Acp
Ata Turqua 308 win
Browning A500
Breton Çakır

Çevrimdışı Cüneyt ÖZDEMİR 06

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #15 : 12 Haziran 2014, 10:42:27 »
Arkadaş soruyor diyor ki sorun var tüfekte başka yerlerde de denendi diyor gelen yanıt aynen şu biz yaptıysak yapmışızdır kullandım ve kullanıldı şimdiye kadar sorun çıkmadığı için bu da gösterir ki bunda da sorun olmaz olamaz şimdi bende almaya kalksam şüphe ederim huğulu tüfeklerinden sonuçta bu bir kul yapısı illaki sorun çıkar madem sorun var gelin beraber bakalım yada bir daha gönderin inceleyelim denmediği sürece bu noktaya gelinmediği sürece huğlu hep aynı çitada kalır benim gözümde bilmem anlatabildim mi
  • Breda süper poze
  • Wizard otomatik
  • Deutsch drahthaar Darko
Cüneyt ÖZDEMİR
1985 AFYON-ANKARA

Çevrimdışı Erol ÖZTÜRK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #16 : 12 Haziran 2014, 11:26:00 »
Bir kişi üzerinden koca kooperatife yüklenmek bence biraz acımasızca.
Huğluda çok kıymetli ustalar var. Ben bu şahsı tanımam etmem belkide hugluyu
yıpratmaya çalışan biridir. Yazdıklarından  teknik bilgisinin zayıf oldugu
anlaşılıyor.Ümit bey tüfeğiniz otomatik olsa yardımcı olurdum ama
poze bizi aşarr zaten durumdan anlaşıldığı üzere huglu poze teknik serviside aşmışki
onlarda topu kullanıcıya atmışlar.
Butür sorun ve şikayetler son yıllarda oldukça fazla(bunlardan birtaneside benim maalesef ,hernekadar burdan pek yazıp paylaşmasamda)HUĞLU koop.bünyesinde biryerlerde birşeylerde bir sorun var bu çok açık(hernekadar Huğlu koop. yetkilileri ve gönül verenler kabullenmek istemesede)HUĞLU koop. yönetiminin artık oturup biran önce şapkayı önlerine koyup düşünmeleri ve radikal tedbirler almaları gerekiyor !
  • AKKAR ALTAY SİLVER YARIOTOMATİK
  • HUĞLU 104A
Erol ÖZTÜRK
1969 İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE  AB(RH-) Meslek:ESNAF /KIRTASİYE

Çevrimdışı İsmail DURMUŞ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #17 : 12 Haziran 2014, 17:10:32 »
CEVAP vermeye tenezzul bile etmiyorsunuz ya hersey burda apaçik.
Tesekkurler....

Ümit bey tüfeğinizi tekrar gönderdiğinizde sorun daha dikkatli ele alınacaktır emin olun yaşadığınız sorunları birebir yazıp gönderirseniz sizede ayrıntılı bilgi verirler.
İsmail DURMUŞ
1978 eskişehir