Gönderen Konu: ÖRDEK VE KAZ AVI İÇİN STOGER M3000 MAX-4 MÜ & ARMSAN PHENOMA MAX-4 MÜ ?  (Okunma sayısı 3799 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mehmet YAŞA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
ÖRDEK VE KAZ AVI İÇİN HANGİ AV TÜFEĞİ DAHA İYİ TECRÜBE VE YORUMLARINIZI BEKLİYORUM...SAYGILAR........

« Son Düzenleme: 04 Mayıs 2014, 23:17:23 Gönderen: Mehmet YAŞA »
Mehmet yaşa
1980-İPSALA / EDİRNE

Çevrimdışı Özgür UYAR

• Müdavim Üyemiz
Ördek ve kaz içinse Mehmet abi stoeger kesinikle stoeger her av için deseydiniz Phenoma derdim ama soğuk havalarda uzak ve güçlü avlar için daha iyi randıman alabileceğin zaten bir kaç marka var.
Özgür UYAR
1984-Çanakkale/Ezine
Del Zagnis Setter (NEO)

Çevrimdışı Mehmet YAŞA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ördek ve kaz içinse Mehmet abi stoeger kesinikle stoeger her av için deseydiniz Phenoma derdim ama soğuk havalarda uzak ve güçlü avlar için daha iyi randıman alabileceğin zaten bir kaç marka var.
bilirsin bizim buralarda ipsalada pasalida avlaniyoruz genelde aksam avina gidiyoruz..%80 ordek %20 kaz avi yapiyoruz 66 namlu alacagim ama hangisi stogeri kis avi icin cok meth ediyorlar...phenomada cok iyi cok hosums gidiyor ama yarali dusurme ihtimali var diyorlar cok soguklarda...ole bi kararsiz kaldim...bende tecrubeli ve bilgisi olan arkadaslara bir danisayim dedim....saygilar...
« Son Düzenleme: 04 Mayıs 2014, 19:37:22 Gönderen: Mehmet YAŞA »
Mehmet yaşa
1980-İPSALA / EDİRNE

Çevrimdışı Özgür UYAR

• Müdavim Üyemiz
bilirsin bizim buralarda ipsalada pasalida avlaniyoruz genelde aksam avina gidiyoruz..%80 ordek %20 kaz avi yapiyoruz 66 namlu alacagim ama hangisi stogeri kis avi icin cok meth ediyorlar...phenomada cok iyi cok hosums gidiyor ama yarali dusurme ihtimali var diyorlar cok soguklarda...ole bi kararsiz kaldim...bende tecrubeli ve bilgisi olan arkadaslara bir danisayim dedim....saygilar...
Abi fark etmez stoeger olsunda zaten iki model biliniyo 2000 ve 3500 modeli ikiside aynı sistem ayni iç çap aynı malzemeden biri 89 mm fişek yatagı var biri 76mm ağırlık farkıda var aralarında. Model 3000 kullanan daha yok ama bi fark yok zaten aynı silah ama en iş yapan bence bu olucak 3000 modeli yani kundak ölçüleride düzelmiş 76 yatak açılı bant ağırlığıda tam bek avları ve yüksek gramaj için güzel 3300gr. gezdirmeye pek gelmez ama bek için güzel. emin ol phenomaya senin avlandığın bölgede avladığın avlarda fark atar.
Özgür UYAR
1984-Çanakkale/Ezine
Del Zagnis Setter (NEO)

Çevrimdışı Mehmet YAŞA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
evet stoger ve phenoma kullanan değerli arkadaslar  yorum  bılgı ve tecrubelerınızı bekiyorum saygılar...
Mehmet yaşa
1980-İPSALA / EDİRNE

Çevrimdışı Selçuk KAYGISIZ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
ben stoeger kullanıyorum ördek avında ve çok memnunum,zaten stoeger ördek ve kaz tüfeği (kış tüfeği) diye bilinir,
  • Kral Arms Signatüre I

1984 KIRŞEHİR

Çevrimdışı Ersan ARGIÇ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
armsan phenomolar 2. ele çabuk düştü,bence  tercihini stoegerden yana kullan
  • Stoeger 2000
1973
memleket fethiye-iş burdur

Çevrimdışı Murat YILMAZ 61

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Bendede olan stoeger p350 pompalı sizin bahsettiğiniz avlar için çok uygun..
1983   ist -  Trabzon

Çevrimdışı Gürkan ONAT

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
ÖRDEK VE KAZ AVI İÇİN HANGİ AV TÜFEĞİ DAHA İYİ TECRÜBE VE YORUMLARINIZI BEKLİYORUM...SAYGILAR........

Soruyu m2000 seklinde sorsaydiniz hic dusunmeden tavsiye ederdim
M3000 i elime alip inceledim hos tufek 150 gr daha agir 2000 e gore.bu nedenle daha guclu gibi.
Birde yuksek bant
Ikiside front inertia driven
3000 in namlu kepi uzun.
Sorunsuz fisek secmeden calisanini dusunmeden alin derim.

resİm yÜkleme
Gürkan ONAT
1982  SAMSUN / ANKARA
STOEGER MODEL 2000 DELUXE 71

Çevrimdışı Mehmet YAŞA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Degerli yorumlariniz icin cok tesekkur ederim saygilar...
Mehmet yaşa
1980-İPSALA / EDİRNE