kardeşim ben italyan yapımı remington 34 gr 5 numara kullanıyorum ördek avında. alırken koli işi alıyorum başka fişek atmıyorum ama hadi be birde rc deneyeyim deyipte almıştım rc sipe fişeğini.
kesinlikle orjinal remingtona gerek yok italyan yapımlarıda süper fişek. ancakkkkk gelgelelim bu sene duyduğum olay yurt dışından tedarik eden firmanın yine işin içine hile karıştırdığı. bizim bu türk milleti hep böyle. birşey tutulunca hemen içine hile maliyet azaltılıp satıştan para kazanmak. duyduğum olay bu idi barut farklı koydurup maliyeti aşağıya çekip o şekilde piyasa malı yaptırdıkları. marka aynı ama fişek içindeki barut ve saçma klaitesi farklı yapılmış ( diye duydum. fark ettimde açıkcası hemen 1 önceki sene sürümleri ile farkını hemen anladım )
bu konuda ben de katılıyorum size, ne çeşit fişekler, avrupa diye alıyoruz sonra öğreniyoruz ki malzeme gelip burda dolum yapılıyor. e peki dolum yaparken bizimkiler aynı malzemeyi birebir kullanıyormu ? yoksa malzeme değiştirip kar peşinde mi koşuyorlar. önceden bornagi fişeklerden memnundum. son iki senedir hepsi fos çıktı açıp bi bakıyorum turaçın barutu çıkıyor içinden
öbür taraftan rottweil harika fişek, açıp bakıyosun yine turaçın barutu çıkıyor içinden. sonra öğreniyorum ki ithalatını o firma yapıyor. demekki birşeyler değiştiriliyor. amacım kötülemek değil ama madem malzemeyi ithal ediyosun ozaman malzemeye üretime sadık kal. niye malzemeden çalıp ucuza kaçıyorsun ? geçen sezona kadar güvendiğim sadece B&P ve Clever Mirage vardı artık mirageden de şüphelenmeye başladım. eskiden kullanıp memnun kaldığımız fişeklerin neden artık eski tadı yok diye düşününce iş çıkıyor ortaya.....