Gönderen Konu: " Tüfek,Belgeler tamam,İstek ve Merak da var,Peki şimdi nereden başlamak lazım?  (Okunma sayısı 2047 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Suat TAMAY

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Merhaba Arkadaşlar,
Aranıza yeni katıldım.
Avcılık alfabesinin ilk harfindeyim...
A' dan Z' ye kadar sürecek olan,  öğrenme yolum uzun...
Umarım Avcılık konusundaki bilgilerinizi paylaşırsınız...
Tanışmak ve Merhaba demek istedim...
Saygılar...
Suat Tamay
Karşıyaka Alaybey Kara ve Deniz Avcıları Derneği Üyesi
1959-Çiğli İZMİR

Çevrimdışı Ercan ÇETİN 39

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Şimdi av sezonu geldiğinde avlanma pulu alıp av gününü beklemek olacak işin.tabi bu arada boş durma ve kendine av arkadaşları ayarlamaya çalış.bu sezon sonraki sezonlarda hangi ava merak salcağın sezon olacak.o yüzden çok fazla takım taklavat ayarlama önce bi gör sonraki sezonda da eksiklerini tamamla.benden tavsiye üye olduğun derneğe sık sık uğra sohbetlere katıl.benim tavsiyem şimdilik bukadar.umarım avcılık beklentilerini karşılar

1982-Lüleburgaz

Çevrimdışı Kemal YILMAZ

• Müdavim Üyemiz
  • Şehit oldu!
suat bey yaş kaç acaba tam olarak tevellüt 1959 diyor ama bu yaştaysanız bizim sizden öğrenecek çok şeyimiz var gibi ama yine de hobinin ne zaman hangi yaşta ortaya çıkacağı belli olmaz sanırım
zaten üye olmuşsunuz bir av derneğine orada çok değerli ustalar vardır
bu arada aramıza göşgeldiniz
Kemal YILMAZ
1975 KONYA- ŞEHİT OLDU

Çevrimdışı Osman KÖRÜKCÜ

• Müdavim Üyemiz
    • Sulusaray Kasabası Resmi Web Sitesi
Suat abi avcılıktamı yenisin yoksa internet ve forum olayındamı? çünkü imzanda 1959 doğumlu olduğun yazıyor.
Eğer avcılıkta yeni isen haddim olmayarak size şu tavsiyelerim var: ilk önce güzel bir av ekibine katıl ve avcılıkta amacın beklentin sadece  vurmak,öldürmek olmasın kendini hem avcı,hem dağcı,hem izci,hem yolcu gibi gör  işte ozaman avcılıktan zevk alırsın.
« Son Düzenleme: 29 Nisan 2014, 23:51:01 Gönderen: Osman KORUKÇU »
Osman KÖRÜKCÜ
1981 Nevşehir
0535 764 7219

Çevrimdışı Mehmet AKKUŞ

• Müdavim Üyemiz
Suat abi avcılıtamı yenisin yoksa internet ve forum olayındamı? çünkü imzanda 1959 doğumlu olduğun yazıyor.
Eğer avcılıkta yeni isen haddim olmayarak size şu tavsiyelerim var: ilk iş işi bilen kişilerden silah ve atıcılık eğitimini alman daha sonra bir ekibe dahil olarak deneyim kazanmandır
  • Webley Scott (AKUS) SxS 20/66
  • Akus SxS 12/66
  • Özkanlar FX017 12/66
Mehmet AKKUŞ
1973 Kemaliye-ERZİNCAN

Çevrimdışı Suat TAMAY

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Arkadaşlar,
Yanıtlarınız için çok teşekkür ediyorum..
Mesajımın bir amacı da sizlerle iletişim kurabilmek ve bir merhaba diyebilmekti...

Sevgili Ercan ÇETİN kardeşim
Yaşayacağım süreci ve yapmam gerekenleri "bir usta tecrübesiyle" çok güzel açıklamışsın, hepsini hafızama ve bir kenara :-) kaydettim. Tavsiyelerin için teşekkürler...

Sevgili Kemal YILMAZ kardeşim
Yaş tevellütte belirtildiği gibi :-) ... Elbette bizim de vardır paylaşabileceğimiz tecrübelerimiz, ama avcılık konusunda usta olan sizlersiniz.. Söylediğin gibi Dernekte de hiç şüphesiz usta arkadaşlar vardır illaki...  Tavsiyelerin için teşekkürler...

Sevgili Osman KORUKÇU kardeşim
Avcılık da yeniyim.. Amacım senin de uyardığın gibi vurmak, öldürmek değil. Senin de dediğin gibi; "hem avcı (bir şeyler vurmam da gerekmiyor), hem dağcı, hem izci, hem de yolcu" olmak bana yeterince haz verecektir. Tabi ki bu konuda benzer düşünen bir ekibe dahil olabilmek öncelikli planım olmalı sanırım... Tavsiyelerin için teşekkürler...

Sevgili Mehmet AKKUŞ kardeşim
Dediğim gibi avcılıkta yeniyim... Silah ve atıcılık eğitimi konusunda Dernek arkadaşlarımızın "atış programları" ' na katılarak bir şeyler öğrenebileceğimi düşünüyorum... Az da olsa bilgi ve tecrübe var sayılır.. Programlarla da geliştirebilirim sanırım... Tabi ki bir ekibe dahil olmak önemli...  Tavsiyelerin için teşekkürler...

Hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum,
Selam ve Muhabbetle...
1959-Çiğli İZMİR

Çevrimdışı Alper KAYAR

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
suat abicim hoş geldin aramıza.
yazılmış ama bende bir kaç şey soylemek isterım.
bu birazda keyif işi.
doğa sohbet ınsanın ıcınde olan avlanma hissi ve guzel dostlarla yapılan avlar keyif verir.
vurdugunuz avı yemekde ayrı bır keyıftır laikinlen pişirilmesi gerek tabiki.
av eti leziz ve şifalıdır.vurdugunuz hayvanı atmamanızı yemenizi yemeseniz bile yiyen ınsanlara vermenizi rica ederim.
onun haricinde çok yorulmak istemıyorum doğa temiz hava ve fişek yakıcam derseniz ördek avını onerırım.
ördek avı meşaketli gibi gozuksede gerekli techisat ve hazırlıkla ve ıyı bir yer tutmayla çok keyif veren bir avdır.
ben yuruycem spor yapıcam yorulucam gezıcem derseniz çulluk yada keklik avını deneyebilirsiniz.
iyi bir ekibe dahil olmak çok önemli.
şimdiden hayırlı olsun guzel keyıflı avlar dılegı ıle.
  • Fabarm xlr5
  • Beretta s-55
evdekı huzur zengınlık budur.

1985-SAKARYA

Çevrimdışı Suat TAMAY

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Sevgili Alper KAYAR kardeşim,
Mesajını tekrar tekrar okudum...
Hassasiyetini ve "Av" 'a olan saygını hissettim...
Bu hissi ben de saygıyla saklayacağım ve hatırlayacağım...
Elbette öğreneceğim çok şey var ve en iyi öğrenme şekli de uygulamalı olanıdır... Ve elbetteki bilen insanların "ustaların" nezaretinde olanı da en doğrusu ve makbul olanıdır...
Şu bir kaç mesajda bile bir çok öğüdün sahibi oldum... Senin sıcak ve samimi öğüt ve tavsiyelerin de başımın üstüne...
Teşekkür ediyorum...
Selam ve Muhabbetle...
1959-Çiğli İZMİR