Arkadaşlar,
Yanıtlarınız için çok teşekkür ediyorum..
Mesajımın bir amacı da sizlerle iletişim kurabilmek ve bir merhaba diyebilmekti...
Sevgili Ercan ÇETİN kardeşim
Yaşayacağım süreci ve yapmam gerekenleri "bir usta tecrübesiyle" çok güzel açıklamışsın, hepsini hafızama ve bir kenara :-) kaydettim. Tavsiyelerin için teşekkürler...
Sevgili Kemal YILMAZ kardeşim
Yaş tevellütte belirtildiği gibi :-) ... Elbette bizim de vardır paylaşabileceğimiz tecrübelerimiz, ama avcılık konusunda usta olan sizlersiniz.. Söylediğin gibi Dernekte de hiç şüphesiz usta arkadaşlar vardır illaki... Tavsiyelerin için teşekkürler...
Sevgili Osman KORUKÇU kardeşim
Avcılık da yeniyim.. Amacım senin de uyardığın gibi vurmak, öldürmek değil. Senin de dediğin gibi; "hem avcı (bir şeyler vurmam da gerekmiyor), hem dağcı, hem izci, hem de yolcu" olmak bana yeterince haz verecektir. Tabi ki bu konuda benzer düşünen bir ekibe dahil olabilmek öncelikli planım olmalı sanırım... Tavsiyelerin için teşekkürler...
Sevgili Mehmet AKKUŞ kardeşim
Dediğim gibi avcılıkta yeniyim... Silah ve atıcılık eğitimi konusunda Dernek arkadaşlarımızın "atış programları" ' na katılarak bir şeyler öğrenebileceğimi düşünüyorum... Az da olsa bilgi ve tecrübe var sayılır.. Programlarla da geliştirebilirim sanırım... Tabi ki bir ekibe dahil olmak önemli... Tavsiyelerin için teşekkürler...
Hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum,
Selam ve Muhabbetle...