Gönderen Konu: AKDAŞ üretimi SKB modelleri  (Okunma sayısı 25772 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ali LORTOĞLU

• Müdavim Üyemiz
  • hayat kimseyi kıracak kadar uzun değildir
Ynt: AKDAŞ üretimi SKB modelleri
« Yanıtla #25 : 28 Nisan 2014, 22:54:02 »
fiyat soruyoruz dönen yok , komandodan soruyoruz yine yok , 1 hafta sonra cevap geliyor tüfek yok
ben çok istedim kuzenime bi akdaş 512 tr alıyım ama maalesef alamadık bu yüzden

target model güzelmiş ama bakalım
Ali LORTOĞLU
1975 istanbul

Çevrimdışı Nuri ÖNEL

• Müdavim Üyemiz
    • www.ekomakkazan.com.tr
« Yanıtla #26 : 29 Nisan 2014, 00:06:05 »
Yerli sanayimiz adına guru verici emeği geçenlere teşekkürler, bürokrasi engel olmasa daha neler olur bu memlekette ama üreticiyi destekleyen, derdine çare soran  yok  ama vergi toplamaya koşan çok.. Özel sektrödür bu ekonomiyi ve TÜRKİYEYİ SIRTLAYAN .. YOLUNUZ AÇIK OLSUN..
Nuri ÖNEL
1957 NAZİLLİ

Çevrimdışı Ömer AKDAŞ

• Free Üye
  • *
  • Yeminli Mütercim Tercüman AKDAŞ SİLAH
    • Akdaş Silah
« Yanıtla #27 : 29 Nisan 2014, 08:54:05 »
fiyat soruyoruz dönen yok , komandodan soruyoruz yine yok , 1 hafta sonra cevap geliyor tüfek yok
ben çok istedim kuzenime bi akdaş 512 tr alıyım ama maalesef alamadık bu yüzden

target model güzelmiş ama bakalım

Ali Bey merhaba,

Komando boyutunu bilemem, ancak satış bölümümüzle görüştüyseniz, 1 hafta sonra cevap gelmesi gibi bir durum söz konusu değildir. Bir karmaşa yaşanmış belli ki. Özür dileriz.

Lütfen [email protected] veya 0 332 511 05 08'i kullanın.

Trap modelleri sıra modeller olmadığı için her zaman stokta olmayabilir. Ancak sipariş geçilince hemen üretime başlanır.

Selamlar

Çevrimdışı Hasan AKSU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #28 : 29 Nisan 2014, 09:03:38 »
Dünyaya açılmanız gurur verici, hem üretim kalitenizden hemde müşteri odaklı memnuniyet kalitenizden ödün vermedikçe siz bu işi zirvelere taşırsınız,
her kullanan dua ediyor daha ne olsun :)
çok iyi gidiyorsunuz, işiniz gücünüz rastgelsin Ömer bey, fuarda görüşmek üzere inşallah.
1981 / Samsun / Malatya

Çevrimdışı Ali LORTOĞLU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #29 : 30 Nisan 2014, 12:11:08 »
yok ömer bey alamadık o dönem işte , fabrikayı da aramıştım, komandoya yönlendirildim
bende çocuğu heveslendirdim bi güzel de,
bende çünkü zamanında alparslan ipek abimin size yaptırdığı bi tüfek var grupmanı süper , vuruşları falan çok hoş
istedim böyle birşey olsun onunda elinde , target modellere bakarız olmazsa
bi daha ki sefere artık inşallah
Ali LORTOĞLU
1975 istanbul

Çevrimdışı Semih YÜKSEL

• *
« Yanıtla #30 : 01 Mayıs 2014, 11:45:25 »
Ömer Bey; özelden yazacaktım ancak belki başka ilgililer de vardır diye, buradan size ulaşmak istedim.
Öncelikle Yurt dışı  başarılarınız ve satışlarınız için tebrik ederim.
Beğenileri forum sayfalarından okumak çok keyifli, umarım bu durum istikrarlı bir hal alır ve gururla sektörün daimi lokomotiflerinden biri olursunuz.
Size danışmak istediğim konu; 20 ga kinetik sistem yarı oto tüfek için bir çalışmanız var mı? Olacak mı?
1971-istanbul

Çevrimdışı Ömer AKDAŞ

• Free Üye
  • *
    • Akdaş Silah
« Yanıtla #31 : 01 Mayıs 2014, 14:13:24 »
yok ömer bey alamadık o dönem işte , fabrikayı da aramıştım, komandoya yönlendirildim
bende çocuğu heveslendirdim bi güzel de,
bende çünkü zamanında alparslan ipek abimin size yaptırdığı bi tüfek var grupmanı süper , vuruşları falan çok hoş
istedim böyle birşey olsun onunda elinde , target modellere bakarız olmazsa
bi daha ki sefere artık inşallah

Talihsizlik olmuş. Firma adına özür dilerim. Ancak iç piyasa satışının başladığı ilk dönemde bazı aksaklıklar olmuş olabilir, lütfen anlayışla karşılayın. Şu anda Türkiye'nin dört bir yanında bayilerle doğrudan iletişim içerisindeyiz. Bir dahaki sefere diyelim artık. Selamlar

Çevrimdışı Ali LORTOĞLU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #32 : 01 Mayıs 2014, 14:16:37 »
tamamdır ömer bey sıkıntı yok  ben markayı ve işlerinizi  beğeniyorum zaten
iyi çalışmalar
Ali LORTOĞLU
1975 istanbul

Çevrimdışı Ömer AKDAŞ

• Free Üye
  • *
    • Akdaş Silah
« Yanıtla #33 : 01 Mayıs 2014, 14:18:09 »
Ömer Bey; özelden yazacaktım ancak belki başka ilgililer de vardır diye, buradan size ulaşmak istedim.
Öncelikle Yurt dışı  başarılarınız ve satışlarınız için tebrik ederim.
Beğenileri forum sayfalarından okumak çok keyifli, umarım bu durum istikrarlı bir hal alır ve gururla sektörün daimi lokomotiflerinden biri olursunuz.
Size danışmak istediğim konu; 20 ga kinetik sistem yarı oto tüfek için bir çalışmanız var mı? Olacak mı?

Semih Bey teşekkür ederim. Kalite standartlarını korumak için elimizden geleni yapıyor, AR-GE ve KK birimlerini sürekli güçlendiriyoruz.

Şu anda 20 kalibre yarı otomatik ile ilgili bir çalışmamız yok maalesef. Ancak sizin vasıtanızla buradan duyurmak isterim ki yeni bir gazlı sistemli yarı otomatik tanıtacağız. AK (Akdaş Kinetik) 212'nin kardeşine AG (Akdaş Gazlı) 212 adını verdik.

Elime geçince ürün görsellerini de paylaşacağım.

Selamlar, Saygılar
« Son Düzenleme: 01 Mayıs 2014, 14:20:09 Gönderen: Ömer AKDAŞ »

Çevrimdışı Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #34 : 02 Mayıs 2014, 18:32:19 »
Ömer bey.AK ile AG birbirine yakın olmuş..bayiler birbirine karıştırmasın!!Örneğin AG yerine AIR 212 veya LINE 212 gibi ibareler olsa hoş olmazmı.Sadık,Selim AKDAŞ tan yola çıkarak SAS 212 DE olabilir.benimki sadece fikir..selamlar.
  • Stoeger peregrine max 5
  • Ata Arms
Ahmet ÖZTÜRK
Lüleburgaz/KIRKLARELİ  1976

Çevrimdışı Serhat ÇELEBİOĞLU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #35 : 02 Mayıs 2014, 19:52:36 »
Bu ülkemiz adına gurur veren bir tablo..Gelişmeler çağdaş yapılanma ,işine verilen değer..Her şeyden önemlisi birikim ve emek. AKDAŞ  silah sanayine yaptığı bu güzel çalışmalardan dolayı teşekkür eder başarılı çalışmalarının ülkemiz adına devamını dilerim.

Çevrimdışı Erol ÖZTÜRK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #36 : 02 Mayıs 2014, 20:54:53 »
Ömer bey İstanbul fuarına katılıyormusunuz acaba yoksa yine komando avın standında karşıdan bakmaklamı yatineceğiz tüfeklerinize.Komando av bünyesinde olacaksa en azından ayrı bir köşede ve tüfeklerinizin başında sizin durmanız iyi olur kanısındayım,zira geçen sene özellikle AK212`yi çok merak ediyordum ama maalesef elimize bile alamadık.
  • AKKAR ALTAY SİLVER YARIOTOMATİK
  • HUĞLU 104A
Erol ÖZTÜRK
1969 İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE  AB(RH-) Meslek:ESNAF /KIRTASİYE

Çevrimdışı Mustafa DEMİRTAŞ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #37 : 02 Mayıs 2014, 20:56:06 »
artık skb ler hafifleyecek demektir....
1968/amasya-istanbul-sarıyer
Hâlıkın dururken mahlûka tapma,
Şeytana uyup da yolundan sapma.(Lâ Edri)

VEFAT ETMİŞTİR

Çevrimdışı Ömer AKDAŞ

• Free Üye
  • *
    • Akdaş Silah
« Yanıtla #38 : 03 Mayıs 2014, 09:29:44 »
Ahmet Bey önerileriniz için teşekkür ederiz. Bir köşeye not ettim; ancak bu modelin adı kondu bile. AG 212 (W, S, L, EL, C) model kodu firmamıza aittir ve daha önceden bu çalışma yapılmıştır.

Erol Bey bu yıl Akdaş olarak standımız olacak. Orada karşılaşmak dileğiyle...

Teşekkür ederiz Serhat Bey.

Çevrimdışı Resul YASAK

• *
« Yanıtla #39 : 18 Kasım 2014, 11:42:17 »
Gurur verici ancak, bu markaya fason üretim yapmak yerine SKB ile teknolojik ortaklığa gidilerek, YENİ VE DAHA ÜST KATEGORİDE bir tüfek yapılmış olsaydı, daha çok sevinecektim.
Resul YASAK
1977 HATAY

Çevrimdışı Ertan ARIN

« Yanıtla #40 : 18 Kasım 2014, 12:16:13 »
Ben bugün 212 serisi ve s.poze(ESPERTO serisi) için Akdaş silah dan İsmail beyi aradım,siz kapayın deyip kendi aradı beni,zaten satış fabrikadan ayrılmış farklı bir no verdi sekreter hanım bana,fiyatlar piyasaya göre oldukça uygun,kaliteli silahlar, güzel,insanlar ,güzel bir firmadan beklenen herşey var,AKDAŞ'a sonsuz teşekkürler,yerli tüfek konusunda kararımı verdim önce 212 serisinden sentetik alacağım,300 tl fark verip slug namluda alacağım bu güzel insanlardan en sonunda ALLAH'ın izniyle ESPERTO kara kasa sarı kuş kakmalı s.poze alıp silah konusunu rafa kaldıracağım,harika silahlar  artı öldürücülüğüde çok övülüyor,iyiki varsın AKDAŞ.
« Son Düzenleme: 18 Kasım 2014, 13:35:41 Gönderen: Ertan ARIN »
Ertan Arın
1968 Urla İZMİR

Çevrimdışı Veli ÖZER

• *
« Yanıtla #41 : 18 Kasım 2014, 14:20:26 »
Skb m 3000 gaz pistonlarıyla aynı Piston mu var silahlar da? Namlulu uyucak mı
L
  • SKB M 3000
  • Benelli m1 süper 90
  • Browning b 25
Veli ÖZER
1992 ANTALYA

Çevrimdışı Hamza ÖZDİŞÇİ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #42 : 28 Kasım 2014, 17:23:56 »
SAYIN AKDAŞ TÜFEKLERİNİZİ UZUN ZAMANDIR TAKİP EDİYORUM YORUMLAR BİZ TÜRK AVCILARININ TAM İSTEDİĞİ GİBİ NEDEN Mİ BİZ TÜRK AVCILARI TÜFEKTE OLMAZSA OLMAZ OLAN TÜFEĞİN HALK TABİRİYLE YIKIMI BÜTÜN YORUMLAR BU KONUDA AÇIK VE NET ALLAH NASİP EDERSE BİR ADET DE BEN ALMAK İSTİYORUM OTOMATİKLERİNİZDEN BENİM MERAK ETTİĞİM SKB NEDEN NAMLU İÇİ GENİŞ TÜFEK YAPMANIZI İSTİYOR ACABA BUNUN BİR DEZ AVANTAJI VARMI SAYGILARIMLA
20/03/1967
MANİSA/Alaşehir

Çevrimdışı Ömer AKDAŞ

• Free Üye
  • *
    • Akdaş Silah
« Yanıtla #43 : 03 Aralık 2014, 11:41:11 »
Veli Bey SKB'nin eski tüfekleriyle bizim üretimimiz uyumlu değil. Şok ve namlu iç çapı ölçüleri hariç eski ve yeni arasında imalat benzerliği yok.

Hamza Bey sizin sorunuzu tecrübeli avcılar yanıtlayacaktır - mesele geniş iç çap (18.65) ile dar iç çap (18.40) arasındaki farklardır.

Ben size kısaca geniş iç çapta tepmenin daha az olduğunu söyleyebilirim. Delicilik anlamında dar iç çap daha avantajlıdır.

Tecrübeli büyüklerimin yorumlarını bekliyorum.

Selamlar

Çevrimdışı Tuncay KAHRAMAN

• Expert Üye
« Yanıtla #44 : 03 Aralık 2014, 12:11:52 »
Ömer bey Merhaba,
Yarıotomatik reklamında silahın BACKBORED namlulu olduğu Süperpozelerde ise Uzatılmış Birleştirme Konili olduğu yazıyor..Yurt içine ürettiğiniz ürünler Standart namlu çaplı ve birleştirme konili diye biliyoruz..Sizde bu bilgileri vermiştiniz..Farklılık nedir?
Tuncay KAHRAMAN
1976 TAVŞANLI

Çevrimdışı Ömer AKDAŞ

• Free Üye
  • *
    • Akdaş Silah
« Yanıtla #45 : 03 Aralık 2014, 15:43:17 »
Ömer bey Merhaba,
Yarıotomatik reklamında silahın BACKBORED namlulu olduğu Süperpozelerde ise Uzatılmış Birleştirme Konili olduğu yazıyor..Yurt içine ürettiğiniz ürünler Standart namlu çaplı ve birleştirme konili diye biliyoruz..Sizde bu bilgileri vermiştiniz..Farklılık nedir?

Merhaba Tuncay Bey,

Konu hakkında yorumlarınız çok değerli gerçekten.

Yurtiçi veya yurtdışı diye bir ayrımımız yok. Bizde 2 tür namlu mevcut. 1: Akdaş, Webley&Scott, Dickinson, Sibergun, Commando (18,4) 2: SKB (18,65). (Not: Söz konusu (Akdaş hariç) markaların başka firmalara ait üretimlerinin de olduğunu hatırlatmak isterim).

Geniş iç çaplı ve farklı şoklara sahip SKB modelini sadece SKB için kullanıyoruz normalde, zira söz konusu değerler ve tasarım SKB'ye aittir. Diğerleri ise Akdaş standardıdır. 18.40 olan standardımızı Türk avcılar ve atıcılar tarafından beğeni toplamaktadır.

Özetle farklılık yoktur.

Selamlar

Çevrimdışı Özgür UYAR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #46 : 03 Aralık 2014, 15:59:26 »
Merhaba Tuncay Bey,

Konu hakkında yorumlarınız çok değerli gerçekten.

Yurtiçi veya yurtdışı diye bir ayrımımız yok. Bizde 2 tür namlu mevcut. 1: Akdaş, Webley&Scott, Dickinson, Sibergun, Commando (18,4) 2: SKB (18,65). (Not: Söz konusu (Akdaş hariç) markaların başka firmalara ait üretimlerinin de olduğunu hatırlatmak isterim).

Geniş iç çaplı ve farklı şoklara sahip SKB modelini sadece SKB için kullanıyoruz normalde, zira söz konusu değerler ve tasarım SKB'ye aittir. Diğerleri ise Akdaş standardıdır. 18.40 olan standardımızı Türk avcılar ve atıcılar tarafından beğeni toplamaktadır.

Özetle farklılık yoktur.

Selamlar

Peki Ömer bey bizde bir geniş iç çaplı silah istesek sizden temin edebilirmiyiz yoksa Akdaş standardı  18.4 iç çapı tek tercihmi ?
Özgür UYAR
1984-Çanakkale/Ezine
Del Zagnis Setter (NEO)

Çevrimdışı Resul YASAK

• *
« Yanıtla #47 : 03 Aralık 2014, 23:34:56 »
Peki Ömer bey bizde bir geniş iç çaplı silah istesek sizden temin edebilirmiyiz yoksa Akdaş standardı  18.4 iç çapı tek tercihmi ?
Resul YASAK
1977 HATAY

Çevrimdışı Ömer AKDAŞ

• Free Üye
  • *
    • Akdaş Silah
« Yanıtla #48 : 04 Aralık 2014, 09:39:53 »
Özgür Bey, özel sipariş geçerek geniş iç çaplı bir namluya sahip olabilirsiniz. Haricinde 18,40 standardımızdır.
Yaptığımız en geniş iç çap 18.65 olup standart Beretta dişli Akdaş şokları ile size sunulacaktır.

Arzu ederseniz SKB ölçülerinde, SKB şoklu namlu da temin edebilirsiniz.

Standart dışı üretimler için ekstra ücret talep etmekteyiz.

Konu hakkında bilgi almak için lütfen İsmail Bey ile görüşün.

Selamlar

Çevrimdışı Muhtar EKENTOK

• *
« Yanıtla #49 : 26 Aralık 2014, 09:47:30 »
Tüm iletileri okudum ve gurur duydum.Helal olsun hemşerim Allah yolunuzu açık etsin. En kısa zamanda da Beyşehir'e gelir bir Akdaş silah sahibi olmak istiyorum inşallah.
                        Muhtar EKENTOK 1978-Konya