Nereden başlasam bilemedim.
İlk olarak Facebook sayfanıza baktım. Tüfekleri imal ettiğiniz yer fabrikadan ziyade bir atölyeye benziyor. Fotoğraflarda birkaç torna-tesviye makinesi var, CNC tezgahı vs. göremedim ben. Başka tesisiniz var mı? Tüfeğin bütün parçalarını kendiniz mi üretiyorsunuz? Eğer sadece fotoğraflarda görünen makinelerde üretiyorsanız milimetrik hassasiyet gerektiren namlu, şok üretimi o makinelerle sağlıklı yapılabiliyor mu?
"herkez namlu basınç denemesini 1200 bar fişekle yaparken allahın izniyle biz 1400 bar denemelerinide yapacagız ve sizlerle paylaşacagız." Demişsiniz. Hali hazırda hangi fişeklerle test yapılıyor?
"birde mehmet bey kulaklık ve gözlük olsa ii olurdu demişsiniz bu yapmış olduğumuz grupman atışlarında gözlük ve kulaklıga hiç gerek yok bence" Demişsiniz. Bir silah üreticisine bu tavır hiç yakışmıyor. Umarım tüfekleri üretirken de aynı mantıkla hareket etmiyorsunuzdur.
stoeger markası isimini ve reklamını yapmış marka satıyor .bizim tüfegimiz bizce stoegerden ve diger kinetik tüfeklerden üstün olduğunu düşünüyoruz Demişsiniz. Bir isim öyle kolay markalaşmıyor, insanların güvenini kazanmak yıllar alabiliyor. Bu güveni tesis etmiş bir markaya yaklaşım tarzınız hiç hoş değil. Ben kişisel olarak "Bizim malımız X markanın ürettiklerinden daha iyidir" diyen hiçbir firmaya güvenmem. İsim vererek başka markaları küçümseyeceğinize kendi malınızın üstünlüğünü ispatlamayı deneyin bence.
Düzgün Türkçe kullanmıyorsunuz ve imla kurallarına dikkat etmiyorsunuz. Burada bir firmanın yetkilisiyle mi konuşuyoruz yoksa "sarı çizmeli mehmet ağa" ile mi belli değil.
Güven problemi yaratan bunca olumsuzluğa rağmen tüfeğinize 1200 TL fiyat biçmeniz gerçekten şaşırtıcı....