Bugün bi arkadaşımın getirdiği 0/9 şavrotin züber fişeğindende 1.40 as barut çıktı.Bu şekil ben yaptım oldu olmaz MESCO 34 gr 1 numara bir fişek getirdi 1,65 kadar A1 barutluydu. Tapa züber kapsül 688 di barutları değiştirip 6 şavrotine çevirip mika kapak düz kapama içine toplu gitsin diye ince bulgur koydum. Arkadaş 104 a pozem alt mod şokuyla 100 küsür metreye attı. 2 tanesi saptı 4 tanesi hedefteydi. Müthiş oldu. A1 uzağa saçma süren güzel bir barut ama AS barut asabi uzağa fişek sürmede bence zayıf bir baruttur.
Ustam fişek modifiye işine girince hastalık bulaşmış oluyor
kurtulmak zor bende hangi marka fişeği alsam birini inceleme için kurban ediyorum tabi ziyan olmuyor geri dönüşüm .şavrotin denemeniz çok iyi olmuş zira her biri farklı yere giden saçma sapan bir fişek
Mesco yu Zuber yapıyor diye biliyorum yada malzemeyi ondan alıp kendi dolduruyor av fişeği üreticilerinin bu işi tam bilen tüm şartlarda avlanan bir avcidan tavsiye alarak yapması lazım yada yaz ve kış fişekleri diye iki seri çıkarabilirler tek kursun konusunda Tevfik GÜN beyden özel ders almaları gerekiyor tabi konu maliyet hesabı olursa en az malzeme en fazla ürün denklemi oluyor demekki. Yerli fisekleri uygun malzeme ile dolum yapılmış ise inceleyip alıyorum
32 gramlari farklı demekki csb kullanmışlar
Mesafe 52 büyük adım geldi tek atış tüyü bozulmadan indi