Double base ağır gramaj barutudur kesinlik le single base barut ile ölçü alınmaması gerekir yanlış olur.double base barut 34 gr 1.86 kullanırken yanması yavaş olduğu için süre uzuyor buda çok basınç olarak algılanıyor bende tüfek ile attigi da sizin gibi hissediyorum ama barut un üretici değeri var benim ölçüm değerin var birde turkiye ye gelen avrupa fiseklerinin tse testtinin yapıldığı yer var 3 tane test cihazı sonucu bu cihazlar çok iyi maliyet onu belirteyim özellikle o yatirimimizida yaptık . Kısa zamanda bu başarı bunlarla oluyor önemli olan bunu bozmamak allahın izniyle.
Öner bey merhabalar
Ürünlerinizi geçen hafta ördek avında deneme şansımız oldu.İlk izlenimlerim olumlu yönde.Fiyat performans aralığı baz alınırsa gayet memnun olduğumu söyleyebilirim.
Hemen hemen her açıklamanızda ürünlerinizdeki kalitenin satandartları bozmayacağınızı söylüyorsunuz.Umarım bu hedefinizden hiç sapmazsınız.
Biz av ve avcı camiasındaki bir çok avcı,atıcı arkadaşların en büyük sorunu yerli üreticilerdeki standart üretim olamama sorunu.
Adamlar jk6 Barut kullandık diyor kesip inceliyoruz alakası yok.Yalan ve aldatmaca bir dünya.
Yada bir partide 1.80 gr olan barut aynı gram fişekte bir parti sonra 1.65 gr oluveriyor.
Maliyetler artıyorsa bu tüketiciye fiyat olarak yansıtılabilmeli.Bunu anlıyoruz ancak hem malzemeden çalıp birde fiyatı arttırmak sahtekarlıktan başka bişey değil.
Sabahın 4 ünde ava çıkan bir vatandaş ayakları patlayana kadar gezecek zaten az olan iki av bulacak ve tüfek patlıyıpta pofff sesi duyunca bir daha yerli fişeği kapısına koymayacak.
Ülkemizin içinde bulunduğu gerek siyasi gerek ekonomik yaptırımları görünce bende bir vatandaş olarak ecnebilere sermaye vereceğime yerli üreticilerimiz kazansın Ülke ekonomisi kalkınsın istiyorum.
Bu yüzden yerli ürünleri kullanmaya özen göstermekteyim.
Ancak şunu da hatırlatmak isterim sizlerede :Burası 21.000 üyeli Türkiye nin en büyük avcı ve atıcı platformu.
Ve fişek inceleme çok merak edilen bir konu.Ürünlerinizde yapacağınız herhangibi bir değişikliği buradan ilk siz duyurun.
Üyelerden herhangibi bir kişi bu tespiti sizden önce yaparsa bütün güveniniz sarsılır.
Benden size ufak bir hatırlatma.
Umarım ürünlerinizdeki standart hiç bozulmaz.Ve uzun yıllar bu camiaya hizmet edersiniz.
Kolay gelsin...