Mustafa YAKAR, Bülent GÖÇER, Abdullah ORUÇ, Emre DULUKLU, Selahattin AKDAĞ ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sn.Erdem VARDAREğer denediyseniz,12cal fiocchi nin LAW ENFORCEMENT tek kurşun fişeği hakkında bilgi istiyorum,nerede kullanacağımı bilmiyorum ve elimde 6 adet var...saygılarımla
sterling trap tapası hariç bence güzel fişek tabiki saçma standartı da çok önemli
YAF 36 kalibre tek kurşunKovan: muhtemel cheditte ?Kapsül: cheditte cx50Tapa:? 0.97grBarut: S4/N 0.71 grKurşun: 7.55 gr en geniş çap 1.05mm yükseklik1.40mm (kumpas dijital değil)yuvarlak kıvırmabu fişekden 3 hafta önce 8 kutu kadar denedik. içlerinden bir tanesi patlamadı. onuda burda kesip sizlerle paylaşmak istedim. 30 metreye kadar nokta vuruşu yapılabilecek kadar düzgün gidiyo. ancak 40 ve 50 metrelerde saçma resmen sapıtıyo. sağa sola aşağı yukarı sapmalar yapıyo. tepmesi atışı çok iyi. 1 kutuda zuber denedik. zuberde atılan fişeklerin kapsüllerinde şişme oldu. buda tüfeğin kırılması esnasında sıkışmalara neden oldu. pozenın iğnesini kırmaması içten bile değil.
44gr Tekkurşun 39m mesafede Arka kabadan giren kurşun öbür taraftan çıkıyordomuz kaçamıyor oldugu yerde kalıyorişini çok iyi yapıyor Yeni çıkan ZUBER 45gr şevrotinYapı olarak çok umut verici duruyor37m mesafeden pattern ve av denemelerinde de olumlu çıkarsaMagnum Tekkurşun ve Şevrotin fişekler tamam olurbirkaç koli stoklarımDomuzun 2 ayaklılarıda çogaldı lazım olur