Bülent GÖÇER, Abdullah ORUÇ, Emre DULUKLU, Selahattin AKDAĞ ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cheddite jk6 harika bir fişek özellikle ördek avında tevfik abi bu fişekten uzun zamandır bulamıyorum nereden temin edebilirim?
Merhaba Berkay Bey,bu fişekleri Konyanın bir ilçesinde tanıdık bir bayide buldum 1,3 ve 4 noları mevcut, sanırım toplamda 10 kutu civarında var,istersen yarın sorabilirim ama kargo baya masraflı olabilir.
100km mesafeye 500gr ağırlığındaki magnum fişekler(10 lu paket) 15 tl civarı idi.Şaka gibi, kargo=fişek parası kadar ..........
Selam Berkay hocam,Bazı av malzemesi satan internet sitelerinde cheditte jk6 var.Örn: http://www.sakaryaavmalzemeleri.com/index.php?route=product/product&product_id=232Not:Bu arada belirtmek istedim site ile alakam yoktur eski bir konudan dolayı bakmistim denk geldi.Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlginiz icin teşekkürler,hayırlı geceler
Birşey değil Berkay hocam,Bu arada fiyatı uygun geldi bana o sitede sanki bilginiz varmi şuanki jk6 fiyatlarından? Bende alacağım ama ördeğe çok sık gidemedigim için pek üstüne düşemedim.
dolara gelen artışla özellikle avrupa fişeklerin fiyatlarında bayağı artış oldu,Gecen sene 25 liraya aldığım Miraje jk6 31 lira olmuş bu sene.Rc,Bp,Winchester gibi markalarda 4-7 lira arası orantısız bir artış var.