Gönderen Konu: misket tek kurşunun namlu boğumu testi  (Okunma sayısı 2364 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ramazan HAK

• Müdavim Üyemiz
misket tek kurşunun namlu boğumu testi
« : 24 Nisan 2014, 21:10:20 »
arkadaşlar bazı arkadaşların full şokla tek kurşun atılır diye düşünceleri var ,elimdeki misket kurşunlarıyla bir deneme yaptım şokların içine bıraktım ,sadece 5 nolu şokun ağzında yarım kaldı 4 şokun çıkışına dogru sıkışma yaptı ,,buda tek kurşunun hangi şokla atılması gerektiğini gösteriyor ,,123 şokların girdiği yerde sılışma yaptı ve şokların çıkışlarına doğru dahada daralma oluyor ve demekki kurşun çıkarken dahada sıkışacaktır..

kurşun namlu boğumu testi
Ramazan HAK  1971  ARH+  Muğla

Çevrimdışı Sinan TANLIKOLU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: misket tek kurşunun namlu boğumu testi
« Yanıtla #1 : 24 Nisan 2014, 22:57:46 »
benim tüfeğin 3 numaralı şokun yarısında kalıyor 4 numaralı şokun içindense değmeden geçiyor paylaşım için teşekürler
1985 kütahya
0533 523 8526

Çevrimdışı Yusuf SAĞLAM

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 24 Nisan 2014, 22:58:22 »
çok güzel ve yerinde bir paylaşım .
 mecbur kaldığım bir kaç avımda , istemeyerekte olsa , 3  _ 1 sabit  şoklu pozemde bende  attım bu tek kurşunlardan .  atılan tek kurşunlar , kurşun oldukları için  , dar şoklardan çıkarken , illaki deforme olarak çıkar , buda namluya ve kilitlere çok büyük bir yük bindirir .  zamanla laçkalara sebep olur . . . ha tek kurşun , çelikten , kama cinsi ise , vay halinize . .  zaten bu videoda göstermiş vehameti . .   kuş avı yaptığımız tüfekler   ile tek kurşun atılmasına hiç bir zaman taraftar değilim . tek kurşun tüfeği ayrı olmalı  .
  • SKB 3000
  • Gardone bignotti çifte
  • büyük huğlu conkuest
  • irlanda setter
1974 samsun . .  104 a 71 o/u . . kral 76 O/U . . Android magnum 76  yarı otomatik  . .

resim gönder

Emrah CANDAN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 24 Nisan 2014, 23:16:23 »
çok güzel ve yerinde bir paylaşım .
 mecbur kaldığım bir kaç avımda , istemeyerekte olsa , 3  _ 1 sabit  şoklu pozemde bende  attım bu tek kurşunlardan .  atılan tek kurşunlar , kurşun oldukları için  , dar şoklardan çıkarken , illaki deforme olarak çıkar , buda namluya ve kilitlere çok büyük bir yük bindirir .  zamanla laçkalara sebep olur . . . ha tek kurşun , çelikten , kama cinsi ise , vay halinize . .  zaten bu videoda göstermiş vehameti . .   kuş avı yaptığımız tüfekler   ile tek kurşun atılmasına hiç bir zaman taraftar değilim . tek kurşun tüfeği ayrı olmalı  .
O0 O0 O0

Çevrimdışı Hüseyin ÜSTÜN

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 25 Nisan 2014, 14:23:04 »
  :)
« Son Düzenleme: 02 Haziran 2016, 20:27:54 Gönderen: Hüseyin ÜSTÜN »
  • Mertmak MX5 Combo 61cm Slug 71cm mobil şoklu
OSMANİYE / 1980

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
« Yanıtla #5 : 07 Mayıs 2014, 23:01:05 »
Abi bu misketleri sen mi döktün. Bunlar hazır misket değil heralde hazır misketlerin çapı 18mm dir 5 ve 4 şoktan geçer. At fişek yatağından 5-4 şokla namlu ucundan eline düşer. 3 şokta da bazı tüfekte sıkışır bazısındada ufak bir kuvvet uygulama ile geçer. Bence burada bir gariplik var.
1978 Bursa
Bir aptalın hatasını düzeltmeye kalkmayın, sizden nefret edecektir. Bir bilgenin hatasını düzeltin, size minnettar kalacaktır.