Gönderen Konu: Stoeger M2000,M3000, Ak-212,Girsan 312, Huğlu 401b yeni kinetik...  (Okunma sayısı 5774 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Emrah CANDAN

• Ziyaretçi
Selamlar saygılar. Önümüzdeki sezon başına kadar sezona girmeden bunlardan biri alınacak Allahın izniyle.. Alternatif seçenek yok, seçimim bunlar arasından olacak. En başta aradığım iki özellik : Arıza çıkarmadan kullanım kolaylığı sağlaması ve avda yıkıcı olması..
Ustalarım son söz sizin..  yorumlarınızı bekliyorum hangisini tavsiye edersiniz ?

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
ilk ben başlayayım.huğlu 401 b kinetikle. bu tüfeği yaklaşık 20 gün önce aldım.3000ile 3100 gr arası ağırlığı mevcut.tüfek çantası 5 ad mobil şok  asma kayışı  mevcut.ben 66cm namlulusunu aldım.alırken üç beş tüfeğin içerisinden seçerek aldım.tüfekte açı ayar pulları vs yok.ancak tetik çekme mesafesi kundak düşüklüğü vs tam vucut ölçülerime göre.zaten ilk test atışında da yanılmadığımı gördüm.ele yüze gelişi dengesi  ağırlığı çok dengeli.değişik gramajlarda  fişekler attım sorun yok.24 gr fişeklerde dahi sorunsuz çalıştı.namlu iç çapı 18.3 civarı olduğunu tahmin ediyorum.grupman denemelerini yaptım penetrasyon bölümünde mevcut. diğerleri için bişey diyemiyeceğim.kullanıcı arkadaşlarda yorumlarını  paylaşacaklardır rasgele.....
  • HANİÇ ÇİFTE SXS 67.5 cm Mobil şoklu
  • WİNCHESTER SX3 RED PERFORMANCE
  • AKKAR ALTAY COMMANDO 20ga 66cm
İtibar paradan kıymetlidir, değerini bilene

BİGA/1979

Emrah CANDAN

• Ziyaretçi
ilk ben başlayayım.huğlu 401 b kinetikle. bu tüfeği yaklaşık 20 gün önce aldım.3000ile 3100 gr arası ağırlığı mevcut.tüfek çantası 5 ad mobil şok  asma kayışı  mevcut.ben 66cm namlulusunu aldım.alırken üç beş tüfeğin içerisinden seçerek aldım.tüfekte açı ayar pulları vs yok.ancak tetik çekme mesafesi kundak düşüklüğü vs tam vucut ölçülerime göre.zaten ilk test atışında da yanılmadığımı gördüm.ele yüze gelişi dengesi  ağırlığı çok dengeli.değişik gramajlarda  fişekler attım sorun yok.24 gr fişeklerde dahi sorunsuz çalıştı.namlu iç çapı 18.3 civarı olduğunu tahmin ediyorum.grupman denemelerini yaptım penetrasyon bölümünde mevcut. diğerleri için bişey diyemiyeceğim.kullanıcı arkadaşlarda yorumlarını  paylaşacaklardır rasgele.....
daha bugün av bayisinde inceledim, tek sorun dipçik kısa geldi biraz ama dediğiniz gibi ele yatkın, hafif ve kolay hedefe gelen bir tüfek. avda da yanıltmazsa güzel seçenek olur...

Çevrimdışı Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
Suat İbrahim abinin yaptığı ödeme kolaylığınıda söylesene :)
  • Stoeger peregrine max 5
  • Ata Arms
Ahmet ÖZTÜRK
Lüleburgaz/KIRKLARELİ  1976

Çevrimdışı Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
Akdaş yarı oto. camo SHADOW GRASS modelini aldım..yoğunluktan bir fırsat bulup bir fişek atamadım..Daha fişek atmadan Sadık beyi aradım..kafama takılanları sordum..Sadık bey ilk şunu söyledi;kendi tüfeğimde o model,sadece 66 namlu..''ben 15 bin fişekle denedim sıra sende'' dedi..  :)
  • Stoeger peregrine max 5
  • Ata Arms
Ahmet ÖZTÜRK
Lüleburgaz/KIRKLARELİ  1976

Emrah CANDAN

• Ziyaretçi
Akdaş yarı oto. camo SHADOW GRASS modelini aldım..yoğunluktan bir fırsat bulup bir fişek atamadım..Daha fişek atmadan Sadık beyi aradım..kafama takılanları sordum..Sadık bey ilk şunu söyledi;kendi tüfeğimde o model,sadece 66 namlu..''ben 15 bin fişekle denedim sıra sende'' dedi..  :)
iyiymiş :)

Çevrimdışı Suat ÇALIŞKAN

• Müdavim Üyemiz
Suat İbrahim abinin yaptığı ödeme kolaylığınıda söylesene :)
ahmet abi o fiyat  ve ödeme bana özel  biliyosun.special
  • HANİÇ ÇİFTE SXS 67.5 cm Mobil şoklu
  • WİNCHESTER SX3 RED PERFORMANCE
  • AKKAR ALTAY COMMANDO 20ga 66cm
İtibar paradan kıymetlidir, değerini bilene

BİGA/1979