Gönderen Konu: ergün çakıroğlu hakkında uyarı duyrusu.  (Okunma sayısı 1262 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı H.İbrahim AKMAN

• Müdavim Üyemiz
  • doğa 'yı seven avcı..
ergün çakıroğlu hakkında uyarı duyrusu.
« : 24 Nisan 2014, 11:21:24 »

Özet
Ergün ÇAKIROĞLU Avlak Üye

E-Posta

Çevrimdışı Çevrimdışı
[Arkadaş Listeme Ekle]

Kişisel İleti Gönder
İletileri Göster
İstatistikleri Göster

İletiler:
    11 (0.011 gün başına)
Yer:
    kocaeli/gebze

Yerel Zaman:
    24 Nisan 2014, 11:04:01
Son Aktif Olma Zamanı:
    22 Nisan 2014, 23:50:09

İmza:
ŞİLA

GEBZE/KOCAELİ 05356685419
bu kişi bizden avda ocak ayında  görerek 2 adet biri benim kendi yavrudan yetiştirdiğim diğeri kayın pederimin köpeği 1 yıl muayyer olmak üzere  hoşuna gitmesse başka köpekle değiştirmek şartıyla kendi köpeğini üstüne para alarak verdik .bir ay önce kayın pedirim umreye kafile görevlisi olarak mecburen planlanmış şekilde turuzm firmasının görevlisi olarak gitti. ergun isimli şahıs  benim paramla umreye gidiyor yalanıyla sitede hakarette bulunmuştur.köpeklerden birinin çok hızlı ve uzak mesafelerden culluk perması verdiğini zorlandığını söyledi .başka köpekle değiştirmek istediğini farkı neyse vereyim dedi .kayın pederim umreden gelsin görüş dedim.görüşmeşler köpeklerim muayyer gel bak demiş ergün para iadesi istemiş kayın pederim ben para vermem sanada söyledim ya değiştiririm yada bırakırsın satılınca parasını veririm cevabını vermiş. ergün isimli şahış telefonda mesajla ve telefonda hakarette bulunmuştur.19,04,2014 tarinde  ergün ile ilgili savcılığa suç duyrusunda bulunulmuştur .sizlerinde  başınıza gelebilir .isme dikkat ediniz

h.ibrahim akman 1976 kütaya
halil halit akkuş 05427244356

ERGÜN ÇAKIROĞLU

• Ziyaretçi
Ynt: ergün çakıroğlu hakkında uyarı duyrusu.
« Yanıtla #1 : 30 Nisan 2014, 23:50:56 »
Eşim doğum yapacak,hastamız var deyip köpekleri 15-20dakika salıp avına muayer köpek verdiler bizde insanız inandık.köpeğin birinin çok fazla açıldığı söyledim geriye iade etmek istediğimi söydim.koyacak yerinin olmadığını söyleyerek beni iki ay oyaladılar.köpeği getireceğimi söyleyince paramı isteyince telefonları kapatıp bana cevap vermediler.anlayacağınız bu iki kafAdar piyasa değeri beş kuruş etmiyecek köpeği beni dolandırarak paramı aldılar.baştada söyledim.insanız insan gibi ders vermesinide biliriz bir daha kimseyi dolandırmayacağız diye yemin ettirmezsem ben daha bişey demiyorum

Çevrimdışı Alkan YOKSUL

• Forum Yönetici
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ynt: ergün çakıroğlu hakkında uyarı duyrusu.
« Yanıtla #2 : 01 Mayıs 2014, 00:24:55 »
İki taraf da söz hakkını kullandığı ve konunun Savcılığa intikal ettiği de belirtildiği için konu kilitlenmiştir. Bı konuda söyleyecek sözü olduğunu düşünen üyelerimiz bana özel mesaj atabilirler. Ben de mesajlarını konu altına eklerim. Lütfen bu konunun devamı niteliğinde başka konu açmayalım.
  • Baikal IZH27EM1C Nikel
  • Stoeger M3000
  • Kurzhaar/Dişi
28.02.1969 EŞME/UŞAK