Özet
Ergün ÇAKIROĞLU Avlak Üye
E-Posta
Çevrimdışı Çevrimdışı
[Arkadaş Listeme Ekle]
Kişisel İleti Gönder
İletileri Göster
İstatistikleri Göster
İletiler:
11 (0.011 gün başına)
Yer:
kocaeli/gebze
Yerel Zaman:
24 Nisan 2014, 11:04:01
Son Aktif Olma Zamanı:
22 Nisan 2014, 23:50:09
İmza:
ŞİLA
GEBZE/KOCAELİ 05356685419
bu kişi bizden avda ocak ayında görerek 2 adet biri benim kendi yavrudan yetiştirdiğim diğeri kayın pederimin köpeği 1 yıl muayyer olmak üzere hoşuna gitmesse başka köpekle değiştirmek şartıyla kendi köpeğini üstüne para alarak verdik .bir ay önce kayın pedirim umreye kafile görevlisi olarak mecburen planlanmış şekilde turuzm firmasının görevlisi olarak gitti. ergun isimli şahıs benim paramla umreye gidiyor yalanıyla sitede hakarette bulunmuştur.köpeklerden birinin çok hızlı ve uzak mesafelerden culluk perması verdiğini zorlandığını söyledi .başka köpekle değiştirmek istediğini farkı neyse vereyim dedi .kayın pederim umreden gelsin görüş dedim.görüşmeşler köpeklerim muayyer gel bak demiş ergün para iadesi istemiş kayın pederim ben para vermem sanada söyledim ya değiştiririm yada bırakırsın satılınca parasını veririm cevabını vermiş. ergün isimli şahış telefonda mesajla ve telefonda hakarette bulunmuştur.19,04,2014 tarinde ergün ile ilgili savcılığa suç duyrusunda bulunulmuştur .sizlerinde başınıza gelebilir .isme dikkat ediniz