Gönderen Konu: Kasaya eloksal kaplama ?  (Okunma sayısı 3027 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mert PASTIRMACI

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Kasaya eloksal kaplama ?
« : 23 Nisan 2014, 20:47:37 »
Herkese merhabalar.Tüfeğimin kasasını eloksal yaptırıp hem çiziklere daha dayanıklı hemde daha zevkime hitap edecek şekilde yapmak istiyorum.İstediğim renkte winchesterin yeni modelinin rengi.Acaba bana maliyeti ne kadar olur ustalarımız cevaplarsa çok sevinirim.
1992-İstanbul Yenisahra E-5 Gedik Silah Av Ve Outdoor Mağazası

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
Ynt: Kasaya eloksal kaplama ?
« Yanıtla #1 : 23 Nisan 2014, 23:06:01 »
Size önerim, Huğlu veya Üzümlü'deki imalatçılara sorun, pazarlık edin. Tahminim 40-50 lira tutmaz gibi geliyor. Ramazan Aknarçay, Mehmet Tatlı gibi ustaların forumda iletişim bilgileri var. Onlar da yardım eder. İkisi de güvenilirdir. Başka da değerli ustalar var.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 26 Nisan 2014, 01:34:48 »
Size önerim, Huğlu veya Üzümlü'deki imalatçılara sorun, pazarlık edin. Tahminim 40-50 lira tutmaz gibi geliyor. Ramazan Aknarçay, Mehmet Tatlı gibi ustaların forumda iletişim bilgileri var. Onlar da yardım eder. İkisi de güvenilirdir. Başka da değerli ustalar var.

Ben biryerde sordum dün bu renk için yeni kazan açılması lazım 200 250 civarı masrafı olur dediler.

Çevrimdışı Serkan GÜNGÖR

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 26 Nisan 2014, 02:31:59 »
Kaplatıcak 3-4 kişi birbirini bulup anlaşıp tüfekleri gönderirlerse kazan açılmışken topluca kaplanır ozaman kişi başına düşen masraf azalabilir. Fakat turuncu tüfek seven 3 kişi daha bulmak lazım :)
Serkan GÜNGÖR
1984 İZMİR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 26 Nisan 2014, 15:13:29 »
Kaplatıcak 3-4 kişi birbirini bulup anlaşıp tüfekleri gönderirlerse kazan açılmışken topluca kaplanır ozaman kişi başına düşen masraf azalabilir. Fakat turuncu tüfek seven 3 kişi daha bulmak lazım :)

Turuncuya özel sempatim var yapacak birşey yok :)

Çevrimdışı Serkan GÜNGÖR

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 26 Nisan 2014, 23:53:24 »
 Spor tipte tüfekler sevenler için çok güzel bir renk. Fakat turuncu çok göze batan bir renk olduğundan tüfeği omuzladığınızda turuncu renk nişan hattını sönük bırakabilir ani atışlarda motivasyonu bozabilir diye düşünüyorum. Domuz avındada turuncu kullanılma sebebi göze batan dikkat ceken bir renk olması.
« Son Düzenleme: 26 Nisan 2014, 23:54:32 Gönderen: Serkan GÜNGÖR »
Serkan GÜNGÖR
1984 İZMİR

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 07 Mayıs 2014, 08:40:04 »
Spor tipte tüfekler sevenler için çok güzel bir renk. Fakat turuncu çok göze batan bir renk olduğundan tüfeği omuzladığınızda turuncu renk nişan hattını sönük bırakabilir ani atışlarda motivasyonu bozabilir diye düşünüyorum. Domuz avındada turuncu kullanılma sebebi göze batan dikkat ceken bir renk olması.

Haklı olabilirsiniz winchester bu renkte bu kadar iddialı bir tüfek üretince hiçbir handikap aklıma gelmemişti doğrusu