Gönderen Konu: Dengad mera yarışması, DD Tony  (Okunma sayısı 4320 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Gökhan AKDOĞAN

• Müdavim Üyemiz
Dengad mera yarışması, DD Tony
« : 22 Nisan 2014, 12:54:45 »
20 Nisan Pazar günü Denizlide  üçüncüsü düzenlenen mera yarışmasına gittik, hem benim için hemde Tony için bi tecrübe olması bağlamında, kendi adıma çok güzel geçti diye bilirim amaç birincilik yada derece olmadığı için gayet keyifliydi. Avlak ailesinden Oğuz hocamla (Babaçoğlu), Lindanın yeni sahibi Serdar (Karaaslan)kardeşimle tanışma fırsatı buldum, çok güzel Drahthaarlar gördüm MAŞALLAH! Çok köpekler ve fermalar izledim özellikle Cengiz kardeşimizin setteri hakem beyin köpeğine ders verdiği zaman  ;D yapılan organizasyon cidden çok güzeldi, emeği geçen herkesin ellerine sağlık.
Amaç katılmak olduğundan Tony'nin videolarını buraya koymaktan goncunmuyorum ;D çünkü Continental Gençlerde dereceye giren köpekleri gerçekten zevkle izledim.Lafı fazla uzatmadan iyi seyirler.Fethiyeden selamlar.
Deutsh Drahthaar Tony 3. DENGAD
Deutsh Drahthaar Tony 3.DENGAD(2)
« Son Düzenleme: 22 Nisan 2014, 14:31:25 Gönderen: Gökhan AKDOĞAN »
  • Ata NEO 12 Cal /66 Namlu
  • Deutsch Drahthaar - Tony
Gökhan AKDOĞAN
1988  / 0 RH (+)
Fethiye / MUĞLA

Çevrimdışı Savaş KAYGISIZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: Dengad mera yarışması, DD Tony
« Yanıtla #1 : 24 Nisan 2014, 11:54:37 »
   KIYMETLİ GÖKAN KARDEŞİM VİDEOLARINI SEYRETTİM EMEĞİNİZE SAĞLIK, HEM SENİN , HEMDE KÖPEĞİN İÇİN GÜZEL BİR TECRÜBE, HAYIRLI OLSUN. SENİN TONY'NİN EĞİTİMİNE NE KADAR HASSAS OLDUĞUNU VE EMEK HARCADIĞINI YAKINEN BİLEN BİRİYİM TEBRİK EDERİM, GENC KÖPEKLER, AMA SENEYE DAHA FARKLI OLACAK BUNDAN EMİN OL.
   BU SENE MERALARDA HASAT SIKINTILI VE KUŞDA PARALELİNDE GEÇEN SENEDEN DAHA AZ OLACAK BU YÜZDEN EĞİTİMLİ KÖPEĞE DAHA ÇOK İHTİYAÇ VAR. TAM GAZ EĞİTİMLERE DEVAM. SELAM VE SEVGİLERİMLE.
1958-Ankara

Çevrimdışı Cengiz AKKIN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 24 Nisan 2014, 14:44:00 »
Keyifli ve muhabbet dolu bir gündü.Ama hakem bir talihsizlik yaşadı.Ama köpek bu günü gününe uymaz.Tekrar görüşmek üzere selamlar.

Cengiz AKKIN
1981-Antalya
 0533 638 7116

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 24 Nisan 2014, 15:39:43 »
   KIYMETLİ GÖKAN KARDEŞİM VİDEOLARINI SEYRETTİM EMEĞİNİZE SAĞLIK, HEM SENİN , HEMDE KÖPEĞİN İÇİN GÜZEL BİR TECRÜBE, HAYIRLI OLSUN. SENİN TONY'NİN EĞİTİMİNE NE KADAR HASSAS OLDUĞUNU VE EMEK HARCADIĞINI YAKINEN BİLEN BİRİYİM TEBRİK EDERİM, GENC KÖPEKLER, AMA SENEYE DAHA FARKLI OLACAK BUNDAN EMİN OL.
   BU SENE MERALARDA HASAT SIKINTILI VE KUŞDA PARALELİNDE GEÇEN SENEDEN DAHA AZ OLACAK BU YÜZDEN EĞİTİMLİ KÖPEĞE DAHA ÇOK İHTİYAÇ VAR. TAM GAZ EĞİTİMLERE DEVAM. SELAM VE SEVGİLERİMLE.
Çok sağol Savaş abi bişeyler yapmaya çalışıyourm ama inan ki ilk köpek tecrübem olduğu için Tony'nin ne aşamada olduğunu bilmiyorum hem bi tecrube olsun hemde köpekten anlayanların bi görmesi için gittik Denizliye ve dereceye girmiş girmemiş önemli değil iyiki gitmişim dedim Tony beğenen abilerin olduğunu görünce sevindim hemde hevesim biraz daha arttı eğitim konusunda umarım biraz daha Tony'e bişeyler katabilirim.
Gökhan AKDOĞAN
1988  / 0 RH (+)
Fethiye / MUĞLA

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 24 Nisan 2014, 15:42:58 »
Keyifli ve muhabbet dolu bir gündü.Ama hakem bir talihsizlik yaşadı.Ama köpek bu günü gününe uymaz.Tekrar görüşmek üzere selamlar.
Doğru söylüsun bazen oluyor insanların bile günü gününü tutmazken av arkadaşlarımızdan herzamn full persormans beklemk yanlış ama biz erica'yı çok beğendik, emeğinize sağlık. Fethiyeden selamlar.
Gökhan AKDOĞAN
1988  / 0 RH (+)
Fethiye / MUĞLA

Çevrimdışı Ramazan KİLLİ

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #5 : 24 Nisan 2014, 16:41:34 »
Yarışmaya katılmak bile tebrik etmeye değer bir davranıştır. Her tecrübeyle kendisini geliştirecek tir Tony. Tebrikler Gökhan Kardeşim.
1970 Antalya (İkamet Eşme/UŞAK) 

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #6 : 24 Nisan 2014, 17:02:24 »
Yarışmaya katılmak bile tebrik etmeye değer bir davranıştır. Her tecrübeyle kendisini geliştirecek tir Tony. Tebrikler Gökhan Kardeşim.
Çok Teşekkürler Hocam :)
Gökhan AKDOĞAN
1988  / 0 RH (+)
Fethiye / MUĞLA

Çevrimdışı Mehmet TURAN

• *
    • http://www.silvercare.com.tr
« Yanıtla #7 : 25 Nisan 2014, 21:58:24 »
Bence en büyük tecrübeyi sen edindin kardeşim .İnşallah bir sonraki yarışmalarda daha başarılı olursunuz.selamlar
Mehmet TURAN
1980 PENDİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #8 : 25 Nisan 2014, 22:37:59 »
Bence en büyük tecrübeyi sen edindin kardeşim .İnşallah bir sonraki yarışmalarda daha başarılı olursunuz.selamlar
:D Dogru soyluyosun abi herhalde ben daha cok heycanlandim, belki son bi yarisma daha o da Muglada olursa yoksa yarisma fasti bitti, sezona kadar egitimlere devam ve sezon baslayinca av videolarini atarim Allah nasip ederse.
Fethiyeden selamlar Mehmet abi.
« Son Düzenleme: 25 Nisan 2014, 22:40:04 Gönderen: Gökhan AKDOĞAN »
Gökhan AKDOĞAN
1988  / 0 RH (+)
Fethiye / MUĞLA

Çevrimdışı Tuncay KANDEMiR

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
« Yanıtla #9 : 25 Nisan 2014, 22:52:48 »
bu tip etkinlikler av yapan köpeklerimiz için bir ölçü değil, ayrıca bu iş için eğitim verip zaman harcarsanız en azından o an meradaki işini yapar,
Önemli olan katılmak ve dostça o havayı arkadaşlarımızla arkadaşça yaşamak gerisi teferruat siz zaten gönlü zenginler derecelerinden bir tane almışsınız tebrikler...
Tuncay KANDEMİR 1971
Samsun Ankara

Çevrimdışı Kenan TEKİN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #10 : 12 Mayıs 2014, 11:51:10 »
tebrik ederim tecrübe hayattadaki en büyük hazinelerden biridir.

bu daha başlangıçtı Tony için devamı gelecektir.

Nevşehirden selamlar.
Kenan TEKİN
1985 KONYA\EREĞLİ
NEVŞEHİR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #11 : 21 Mayıs 2014, 20:55:22 »
bu tip etkinlikler av yapan köpeklerimiz için bir ölçü değil, ayrıca bu iş için eğitim verip zaman harcarsanız en azından o an meradaki işini yapar,
Önemli olan katılmak ve dostça o havayı arkadaşlarımızla arkadaşça yaşamak gerisi teferruat siz zaten gönlü zenginler derecelerinden bir tane almışsınız tebrikler...
Dogru soyluyorsunuz Tuncay bey zaten amac yarisma degildi dostluk ve muhappetti benim acimdan guzel bi gundu. Fethiyeden selamlar.
Gökhan AKDOĞAN
1988  / 0 RH (+)
Fethiye / MUĞLA

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #12 : 21 Mayıs 2014, 21:02:42 »
tebrik ederim tecrübe hayattadaki en büyük hazinelerden biridir.

bu daha başlangıçtı Tony için devamı gelecektir.

Nevşehirden selamlar.
Tesekkurler Kenan Bey dogru soyluyorsunun tecrube parayla dahi satin alinmiyor  o yuzden cok kiymetli, artik bizim icin yarisma fasti bitti diyebilirim zaten maksat o ortami solumakti.
Fethiyeden selamlar.
Gökhan AKDOĞAN
1988  / 0 RH (+)
Fethiye / MUĞLA