Gönderen Konu: domuz avında kral a 12 sorun çıkarırmı ?  (Okunma sayısı 4391 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Furkan AVCU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
domuz avında kral a 12 sorun çıkarırmı ?
« : 21 Nisan 2014, 16:59:38 »
??
1993-Malatya

Çevrimdışı Süleyman DALAR

• Müdavim Üyemiz
Ynt: domuz avında kral a 12 sorun çıkarırmı ?
« Yanıtla #1 : 21 Nisan 2014, 17:34:49 »
domuz avi tehlikesi olan avdir kral otamatiye guvenipte kendinizi tehlikeye atmayiniz
Süleyman DALAR
1973 FRANSA afyon

Çevrimdışı Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #2 : 21 Nisan 2014, 19:11:45 »
.
« Son Düzenleme: 21 Nisan 2014, 23:33:26 Gönderen: Ahmet ÖZTÜRK »
  • Stoeger peregrine max 5
  • Ata Arms
Ahmet ÖZTÜRK
Lüleburgaz/KIRKLARELİ  1976

Çevrimdışı Caner COŞAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 21 Nisan 2014, 21:30:00 »
kral a 12 ye 61 cm sulug namlu yaptır ondan sonrada avda dönüp arkana bilrhttp://www.mahmutogluav.com/detay.asp?id=1179 bakma beni yarı yolda bırakır diye
« Son Düzenleme: 21 Nisan 2014, 21:32:35 Gönderen: Caner COŞAN »
1985
BURSA

Çevrimdışı Sezer ÜZÜMLÜ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
domuz avında kral a 12 sorun çıkarırmı ?
« Yanıtla #4 : 28 Nisan 2014, 19:05:06 »
Yerli Tufegi kullanipda domuz avinda basina kotu bir hal gelen varmi? Yoksa klasik yabanci hayranligindanmi yerli tufekleri karalamak!

Çevrimdışı Kadir TANYILDIZI

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 28 Nisan 2014, 21:19:32 »
kral A 12 tüfeğim var ne zaman sıkıştıracağı belli olmuyor,domuz bekine huğlu poze ile gittim ama güvenipte kralı almadım çünkü biliyorumki pozede iki fişek var ve kesin patlayacak.Kralda diyelimki takozu çıkardım ve sekiz kurşun bastım,yinede güvenemem.Ayrıca güven konusunada Hatsan ile şimdilik nokta koydum. şahsi fikrimdir herkesin görüşüne saygılıyım..
1993 ERZİNCAN

Çevrimdışı Furkan AVCU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 28 Nisan 2014, 22:58:41 »
kral A 12 tüfeğim var ne zaman sıkıştıracağı belli olmuyor,domuz bekine huğlu poze ile gittim ama güvenipte kralı almadım çünkü biliyorumki pozede iki fişek var ve kesin patlayacak.Kralda diyelimki takozu çıkardım ve sekiz kurşun bastım,yinede güvenemem.Ayrıca güven konusunada Hatsan ile şimdilik nokta koydum. şahsi fikrimdir herkesin görüşüne saygılıyım..
Hatsana benim güvenin sonsuz fakat ben tüfeğini yeni aldim ve öğrenci oldugumdan dolayı kralı mecburen aldım. Dediğimiz kadar kötü bir tüfek değil ayrıca tüfeğim 5+1 takozlu su an 2+1 ve kuralları cigneyipte onu yukseltmem ama poligonda yaptigim atislarda en ufak sıkıntı çıkarmadi. Yerli tüfek markalarina bakacak olursak konya üretimi tüfekler de kral en büyük 3. Firma geçmişi kötü olabilir ama şeytanın bacagini kirmis gibi gorunuyolar. Bir süreliğine bunu kullanacagim birikim yapmaya caliaiyorum o tamamlandigindada hatsan dynamic i inceledim iwa fuarindada özledim combo set halinde onu almayi planliyorum.

Saygılar
« Son Düzenleme: 28 Nisan 2014, 23:02:38 Gönderen: Furkan AVCU »
1993-Malatya

Çevrimdışı Furkan AVCU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 28 Nisan 2014, 23:05:51 »
Yerli Tufegi kullanipda domuz avinda basina kotu bir hal gelen varmi? Yoksa klasik yabanci hayranligindanmi yerli tufekleri karalamak!
Bencede sezer abi her konuda yabancilara hayranlik var. Ama benim Görüşüm yerli mali su anlik param olmadigindan bu tüfeği aldim ilk tufegim daha poligonda sıkıştırma yapmadı inşaallah arazide de yapmaz. Maddi durumum çok iyi olsa bile dediğim gibi tek seçimin hatsan dynamic zaten biriktiriyorum satisa ciktiktan sonra fiyatta uyarsa alicam
1993-Malatya

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 29 Nisan 2014, 00:25:19 »
furkan kardeşim bende öğrenciyim kralı inşaatta çalışıp aldım.fiyatı uygun ve yakışıklı tüfek.kullanmasam bile satmayı düşünmüyorum.hatsana gelince dynamic modeli benimde hoşuma gitti ama acele etme kullanıcı yorumları önemli.saygılar.
1993 ERZİNCAN

Çevrimdışı Caner COŞAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #9 : 29 Nisan 2014, 01:21:49 »
kralın tüfeklerini kötüleyenleri bir türlü anlıyamıyorum bu fiyata bu kalite başka hiçbir markada yok
1985
BURSA

Çevrimdışı Süleyman DALAR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #10 : 29 Nisan 2014, 15:28:05 »
Kral kullananlara kazasıs belasız kullanmak nasıp olsun kral otamatık cevremde bır kac arkadasda gordum kesınlıkle tutukluk yapıyo omru cok kısa amacım kral frmasını kotulemek deyıl avcı kardesım domuz avı ıcın sormus kralı gorduyum ıcın bır kazaya denk gelmesın dıye gorduklerımı yazdım sahsen
Süleyman DALAR
1973 FRANSA afyon

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #11 : 29 Nisan 2014, 16:14:34 »
Hiçbir firmanın destekçisi değilim herkes gibi kullandığım,av yaptığım,huyunu bildiğim,kalitesini,artısını eksisini tespit ettiğim ürün hakkında yazdım.Avda insanın karşısına ne çıkacağı belli olmaz.Yaralı bir ayı,aç bir kurt sürüsü karşımıza çıkarsa pişmanlık fayda etmez.Saygılar

1993 ERZİNCAN

Çevrimdışı Sezer ÜZÜMLÜ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #12 : 29 Nisan 2014, 17:32:52 »
Abilerim ben kesinlikle Krali savundugumdan degil ama yerli mali kullanmayi tesvik etmek icin yazdim yoksa Hatsan, Ata, Akkar, sarsilmaz,  saka veya wizard ama yerli mali kullanalim derim bu saydigim  markalarin cogu abdye, ingiltereye vb ulkelere ihracat yapiyor. Bizim silah sanayii rustunu ispatlamis artik ha kalitesiz uretenleride almayalim.

Çevrimdışı Sezer ÜZÜMLÜ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #13 : 29 Nisan 2014, 17:33:53 »
Domuzda slug namlu kullanmak sart ama hangi marka olursa olsun.

Çevrimdışı Caner COŞAN

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #14 : 29 Nisan 2014, 20:21:16 »
benim anlatmak isteğim fiyatı 450 lira olan kral a12 nin ondan daha pahalı tüfeklerden bile iyi çalıştığı bu tüfeğin atışdan sonra bakımı iyi yapılıp uygun fişek kullndıktan sonra kesinlikle avcıyı yarı yolda bırakmaz şu an 3 adet kral marka tüfek kullnmaktayım
1985
BURSA

Çevrimdışı Furkan AVCU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #15 : 30 Nisan 2014, 21:25:25 »
furkan kardeşim bende öğrenciyim kralı inşaatta çalışıp aldım.fiyatı uygun ve yakışıklı tüfek.kullanmasam bile satmayı düşünmüyorum.hatsana gelince dynamic modeli benimde hoşuma gitti ama acele etme kullanıcı yorumları önemli.saygılar.
eyvallah kadir kardeşim ama hatsan iyi yapmis bence alip ilk deneyenlerden olmak iaterim
« Son Düzenleme: 30 Nisan 2014, 21:27:46 Gönderen: Furkan AVCU »
1993-Malatya

Çevrimdışı Furkan AVCU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #16 : 30 Nisan 2014, 21:28:45 »
Kral kullananlara kazasıs belasız kullanmak nasıp olsun kral otamatık cevremde bır kac arkadasda gordum kesınlıkle tutukluk yapıyo omru cok kısa amacım kral frmasını kotulemek deyıl avcı kardesım domuz avı ıcın sormus kralı gorduyum ıcın bır kazaya denk gelmesın dıye gorduklerımı yazdım sahsen
benimkinde en ufak bi sorun bile yok poligonda denedim
1993-Malatya

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
« Yanıtla #17 : 03 Mayıs 2014, 19:04:23 »
otomatiği bırak pompalı tüfekte bile barut hakkı fazla fişek atınca bazı markalar fişek yatağına fişeği sıkıştırıyor.
hadi pompalıyı kundaktan tutup dipciği yere çakınca kurtarıyorsun otomatiği nasıl yapacan.
Yerli olsun tabiki ancak güzel yerli markalar varken tavsiye etmem. poze çifte kullan daha iyi slug pozelerde var artık
1978 Bursa
Bir aptalın hatasını düzeltmeye kalkmayın, sizden nefret edecektir. Bir bilgenin hatasını düzeltin, size minnettar kalacaktır.