Gönderen Konu: Huğlu 901 g deluxe kullanan var mı  (Okunma sayısı 3054 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ömer KÖŞE

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Huğlu 901 g deluxe kullanan var mı
« : 19 Nisan 2014, 20:41:17 »
Selamlar. benim huğlu 901 g deluxe av tüfeğim var ve 3 yıldır iyi kötü kullanıyorum öğrenci olduğum için en çok üveyik avında kullanıyorum yılda 2-3 kerede keklik tavşan avına gidebiliyorum. maximum 400 450 fişek atmışımdır. 10 15 tanede kurşun . her kullanımdan sonra tüfeği mutlaka temizliyorum  ama ilk aldındığından beri sürekli tutukluk yapıyor. boş kovanı atmasında sorun olmuyor ama fişeğin ikisini birden ağzına almaya çalışıyor. bunu yapmaması için 1+1 olarak kullanıyorum bu sefer boş kovanı atıyor doluyu almıyor yani tek kırmadan farkı yok :)
fabrikaya gönderdim sözde yapıldı olarak geri geldi ama yine aynı sorun devam etti . bu yıl fişek yakmamaya da başladı . bazen yakıyor bazen yakmıyor ve el kundağı takılı iken namluyu sağa sola cevirdiğimde 4-5 mm namlu sağa sola hareket ediyor yardımcı olursanız sevinirim
Ömer KÖŞE
Mersin 1993

Çevrimdışı Alper BEKRET

• *
Ynt: Huğlu 901 g deluxe kullanan var mı
« Yanıtla #1 : 19 Nisan 2014, 23:38:10 »
Öncelikle hoşgeldiniz ömer bey yaşınızı yazmadığınız için bey diye hitap ediyorum baska bir markada aynısı benimde basına geldi ikinci kere göndermek yerine lanet olsun diyip tüfeği yarı fiyatına sattım :-)
  • Dörtler tüfek sanayi çifte huğsan otomatik
  • Fortuna Suhl çifte
  • sarsilmaz kilinc 2000mega
  • Kopay__ŞANS___
Alper BEKRET
1989 Çorum.
EDEPLE GELEN HÜRMETLE GİDER.

Çevrimdışı Ömer KÖŞE

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 20 Nisan 2014, 11:38:51 »
Hoşbuldum Alper bey teşekkür ederim :) 21 yaşındayım ilk tüfeğim olduğu için pek satma gibi bir niyetim yok ama yaptırmak için fabrikaya göndermeyi düşünmüyorum tüfek tamiri yapan bir ustaya yaptırmayı düşünüyorum. Eğer bu yaz durumum iyi olursa poze alacağım :)
Ömer KÖŞE
Mersin 1993

Çevrimdışı Alper BEKRET

• *
« Yanıtla #3 : 20 Nisan 2014, 21:16:04 »
en iyisini yaparsın kardeşim bende de durum aynı şu an huğlu süperpozem var
  • Dörtler tüfek sanayi çifte huğsan otomatik
  • Fortuna Suhl çifte
  • sarsilmaz kilinc 2000mega
  • Kopay__ŞANS___
Alper BEKRET
1989 Çorum.
EDEPLE GELEN HÜRMETLE GİDER.

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #4 : 20 Nisan 2014, 22:42:44 »
Şarjör kapağı sıkıldıktan sonra namlunun dönmemesi gerekir. Çünkü namlu gerisinde bir çıkıntı vardır ve kasanın içinde de karşılığı olan girintiye oturur. Oturmamışsa dönebilir. Yerinde olsam namluyu tam oturtup sonra dönüp dönmediğini kontrol ederim. Hatta oturtmanın kolay yolunu da izah edeyim: Sürgü kolunu yarıya kadar falan çekili vaziyette tutarken namluyu kasaya sokun. Sonra kolu iyice çekip geride takılı hale getirin. Şimdi namluyu daha da iterek oturtun ve fırlatma penceresinin bakarak, namlu kuyruğundaki çıkıntının karşısındaki oyuğuna tam girdiğinden emin olun. Oturmuşsa el kundağını ve kapağını vidalayın, sıkın. Oturmamışsa bir sorun var. Bunun ötesi, şarjörden çift salma gibi şeyler basit sorunlar ama ehil birinin yapması gerek. Huğlu'ya sorunu tam anlattınız ve yapılıp geri geldiyse o yapılmış olmalı. Tüfeğiniz güzel. Kimileri beğenmiyor ama sorunlu olanlara rastlamış olmalılar.
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Ömer KÖŞE

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 20 Nisan 2014, 23:20:38 »
en iyisini yaparsın kardeşim bende de durum aynı şu an huğlu süperpozem var

huğlu yada sarsılmaz poze almayı düşünüyorum başka avcı bir arkadaşım yıldız al diyor . büyük ihtimalle yine huğlu olur :)

Ömer KÖŞE
Mersin 1993

Çevrimdışı Ömer KÖŞE

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 20 Nisan 2014, 23:30:31 »
Şarjör kapağı sıkıldıktan sonra namlunun dönmemesi gerekir. Çünkü namlu gerisinde bir çıkıntı vardır ve kasanın içinde de karşılığı olan girintiye oturur. Oturmamışsa dönebilir. Yerinde olsam namluyu tam oturtup sonra dönüp dönmediğini kontrol ederim. Hatta oturtmanın kolay yolunu da izah edeyim: Sürgü kolunu yarıya kadar falan çekili vaziyette tutarken namluyu kasaya sokun. Sonra kolu iyice çekip geride takılı hale getirin. Şimdi namluyu daha da iterek oturtun ve fırlatma penceresinin bakarak, namlu kuyruğundaki çıkıntının karşısındaki oyuğuna tam girdiğinden emin olun. Oturmuşsa el kundağını ve kapağını vidalayın, sıkın. Oturmamışsa bir sorun var. Bunun ötesi, şarjörden çift salma gibi şeyler basit sorunlar ama ehil birinin yapması gerek. Huğlu'ya sorunu tam anlattınız ve yapılıp geri geldiyse o yapılmış olmalı. Tüfeğiniz güzel. Kimileri beğenmiyor ama sorunlu olanlara rastlamış olmalılar.
Öncelikle teşekkür ederim Volkan bey namlu döndüğünü fark ettiğimde namluyu iki üç kere söküp taktım tam oturuyor ama oynamayı yine yapıyor. ama şarjör kapağını önceden zor açıyordum şimdi hiç zorlama yapmadan açılıyor . birde şarjörden çift salmayı nasıl nasıl halledebilirim açıklarsanız sevinirim :)
Ömer KÖŞE
Mersin 1993

Çevrimdışı Volkan KÖYDEMİR

• Onursal Üyemiz
« Yanıtla #7 : 20 Nisan 2014, 23:40:38 »
Bence yerine tam oturduktan sonra oynamaz. Hele kapak gerektiği gibi vidalandıktan sonra.. Sizin sorun bundan da kaynaklı olabilir. Yine de işi bu olan biri bakmalı derim. Şarjörden salma konusu da aynı kişinin yapabileceği bir şey. Belki kendimiz de yaparız ama sorunun ne olduğunu bilmek gerek. Ele almadan zor iş. Şİmdilik bundan kullanan birine namluyu monteletip ona sormalı. Sonra açıklayıcı bir not ile servise yollamak gerek derim, naçizane. Bir de servise gittikten sonra telefonla ustaya ulaşırsanız en güzeli.
« Son Düzenleme: 20 Nisan 2014, 23:41:39 Gönderen: Volkan KÖYDEMİR »
1968
Dünya, kötülük yapanlar yüzünden değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.  Albert Einstein.

Çevrimdışı Ömer KÖŞE

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 21 Nisan 2014, 08:31:45 »
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim Volkan Bey . memleketime gidince sizin dediğiniz şekilde tekrar  kontrol edeceğim :)
Ömer KÖŞE
Mersin 1993