Ahmet Bey ilginize teşekkür ederim Bende Huglu süperpoze var Skeet 71 namlu özel yaptırdım. Marochi 71 namlu çift tetik süperpoze var, onunla seyfede ,hirfanlıda çok avlandım.Yıldız66namlu 5 adet mobil soklu. Yıldız A3TE Çifte özel yaptırdım. Şunu demek istiyorum yedek namluya şoka ihtiyacım yok. Ançak arkadaşların söylediklerinden çabuk etlileniyorum galiba terettüt içersinde kaldım. Çok ses yapar dediler, kısa mesafeli atışlar yaparsın dediler, Parasını ödedim .Daha ruhsata işletmedim. Sonuç kötü olacaksa başka bir modelini alırım diye düşünüyorum.Ahmet bey Ben Kırşehirin Kalede, Toklumende,Yukarı Homurluda, Kızıldag Yeniyapanda,Avcıda , Mucur End.Mes. Lİsesinde ve Mucur Ticaret Lisesinde ögretmenlik yaptım. Kırşehirde Kaman ile Keskin arası dışında heryerinde av yaptım. Malyadan Yerköye kadar sizin görev yaptıgınız yeri falan çok iyi bilirim. Mucura geldigimde sizinle tanışacagım.Mucurda merkez avcılar klubi başkanı Savaş Aslan,Berberlik yapar Mustafa Kahraman,Ögretmen Tayyar temiz Belediye başkanı Ali Şahin(Ögretmendir),diş teknisyeni Mustafa Beyzadeoglu , Ömer Aydemir,Duran Şimşek ve Hüseyin Aşkun iyi avcılar ve can dostudurlar. Yolun düşerse tanışın sevgiler ve saygılar .Yedek Namlu için fab. aradım 250 Sokuyla , takımıyla 300 dediler.