Gönderen Konu: benelli premium plus synthetic  (Okunma sayısı 10625 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Cüneyt ÖZDEMİR 06

• Müdavim Üyemiz
benelli premium plus synthetic
« : 18 Nisan 2014, 16:06:21 »
benelli premium plus synthetic modeli sizce nasıldır http://www.seherav.com/?g=Benelli%20Premium%20Synthet%C4%B1c%2012/76%20mm%20Otomatik&gisa=urunler&uid=430  bütçem 3500-4000 civarı bir şey düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim her ava götürebileceğim tercihen kinetik düşünüyorum
  • Breda süper poze
  • Wizard otomatik
  • Deutsch drahthaar Darko
Cüneyt ÖZDEMİR
1985 AFYON-ANKARA

Çevrimdışı Mehmet AKKUŞ

• Müdavim Üyemiz
Ynt: benelli premium plus synthetic
« Yanıtla #1 : 18 Nisan 2014, 16:59:57 »
http://www.benelli.it/en/products/semiautomatic-shotguns    Sitede böyle bir model güncel olarak yok.hangi yılın üretimidir kullanan varmıdır iyi araştırmak lazım
  • Webley Scott (AKUS) SxS 20/66
  • Akus SxS 12/66
  • Özkanlar FX017 12/66
Mehmet AKKUŞ
1973 Kemaliye-ERZİNCAN

Çevrimdışı Tuncay KAHRAMAN

• Expert Üye
« Yanıtla #2 : 18 Nisan 2014, 17:05:53 »
Sayın Öz,
Benelli Premium Plus;
İspanyada Benelli Beretta Iberica' da ( BBI)'da Sl 80 modeline sadık kalınarak üretilen Beretta ES100 bandıyla aynı banttan çıkma bir modeldir..Gerek ilk el talebi gerekse ikinci el değeri düşüktür..Bu fiyat aralığında kinetik seçiminizde Franchi Affinity'e de bakmanızı öneririm..
Selam ve saygılarımla
Tuncay KAHRAMAN
1976 TAVŞANLI

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #3 : 18 Nisan 2014, 17:21:08 »
cevaplar için teşekkkürler franchi ineternette sadece seher avda ve birde tuncay abinin eskiden paylaştığı av bayisinde buldum fakat burada kalmamış ellerinde fiyat alabileceğim alternatif av bayisi var mıdır bildiğiniz sher av dışında
  • Breda süper poze
  • Wizard otomatik
Cüneyt ÖZDEMİR
1985 AFYON-ANKARA

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #4 : 18 Nisan 2014, 17:27:02 »
aslında ankara ya gidebilme durumumda var ama gittiğime değmemesinden korkuyorum çünkü internette de çok az sitede rast geldim ya çok satıldığı için ellerinde kalmıyor yada az getirildiği için  bu şekilde
  • Breda süper poze
  • Wizard otomatik
Cüneyt ÖZDEMİR
1985 AFYON-ANKARA

• Expert Üye
« Yanıtla #5 : 18 Nisan 2014, 19:00:35 »
Türkiye'ye az miktarda geldi ve büyük kısmı hızlı bir şekilde satıldı..Pekçok avcı,tüfeksever ve av bayiinin böyle bir modelden haberi yok henüz..yalnız memnuniyet yüzdesi bu boyutta olur fiyatı da fazla artmazsa daha fazla talebi olur düşüncesindeyim  özellikle Benelli fiyatları bu seviyede iken..
Tuncay KAHRAMAN
1976 TAVŞANLI

Çevrimdışı Özgür UYAR

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #6 : 18 Nisan 2014, 21:13:40 »
Sayın Öz,
Benelli Premium Plus;
İspanyada Benelli Beretta Iberica' da ( BBI)'da Sl 80 modeline sadık kalınarak üretilen Beretta ES100 bandıyla aynı banttan çıkma bir modeldir..Gerek ilk el talebi gerekse ikinci el değeri düşüktür..Bu fiyat aralığında kinetik seçiminizde Franchi Affinity'e de bakmanızı öneririm..
Selam ve saygılarımla
Cüneyt kardeşim aynen TUNCAY abinin dediği gibi ve  s100 kullanmış biri olarak tavsiye etmem tek kurşunda çok süper iş yapar ama avda o kadarda iyi değil açıkcası. Franchi Affinity kullanmadım ama başta Tuncay abinin yorumları olmak üzere 3 kişiyle daha konuştum Franchi Affiniyt kullananların hepsi çok memnun kinetikse tercihin o fiyata daha iyisi yok ikinci el bir benellide uygun olur yani

Özgür UYAR
1984-Çanakkale/Ezine
Del Zagnis Setter (NEO)

Çevrimdışı Ayhan TAŞDEMİR

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #7 : 19 Nisan 2014, 19:03:41 »
ispanyada yapılmasına rağmen üzerinde MADE İN İTALY yazması çok ilginç.
  • remington 1187 premier lc
  • remington 870
  • labrador
Ayhan TAŞDEMİR
1966-Samsun

Çevrimdışı Ayhan TAŞDEMİR

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #8 : 19 Nisan 2014, 19:04:58 »
bencede franchi daha mantıklı.
  • remington 1187 premier lc
  • remington 870
  • labrador
Ayhan TAŞDEMİR
1966-Samsun

Çevrimiçi Zafer YILDIRIM

• *
« Yanıtla #9 : 19 Nisan 2014, 19:57:18 »
turkiye de stoeger var iken franci ye iki Kati para vermeye gerek yok ,sahsi fikrim. cunki ikisi de ayni bünyenin ayni sistem ve ayni malzeme kalitesi kullanilarak yapilan modeller.biri italya  biri turkiye menseli.victori soklarinin stoeger i katil e dönüstürdügüne sahit oldum. tabiki kisisel tercih meselesi,herkesin görusune dusuncesine saygi göstermek gerek...
Zafer YILDIRIM / 1985 / SAMSUN/TERME

• Expert Üye
« Yanıtla #10 : 19 Nisan 2014, 20:32:00 »
Sayın Yıldırım
Stoeger ile Franchi arasında malzeme kalitesi,işçilik,estetik,ergonomi ve ağırlık ve en önemlisi düşük gramajda güvenilir çalışma açısından bariz farklar var..
Sayın Taşdemir,
Namlular İtalyadan gittiği için böyle yazması doğal..
Tuncay KAHRAMAN
1976 TAVŞANLI

Çevrimiçi Zafer YILDIRIM

• *
« Yanıtla #11 : 19 Nisan 2014, 20:44:54 »
Tuncay abi,bu sene IWA da benelli yetkililerinden edindigim bilgiye göre  franci de stoeger de ayni metal i kullaniyorlarmis tufeklerinde,stoeger e italya dan gidiyormus ham madde,bana soylenilen bu,bu yuzden böyle yazmstim. M3000 de dusuk grmaj sorunu yasanmayacagini soylemislerdi birde...

Çevrimdışı Mehmet GÖNEL

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #12 : 19 Nisan 2014, 22:49:00 »
           Belki affinity malzeme ve ya işçilik olarak daha iyi olabilir.Bu konuda bilgi sahibi değilim.Ben stoeger m2000 sahibi olarak tüfeğimden çok memnunum.Ayrıca 24 gr trap ve skeet fişekleriyle de hiç tutukluk yapmadan çalışıyor.Sadece biraz ağırlığı fazla.Tabi bu arada afinity kullanmadım, ama tasarım olarak gayet hoş görünüyor.Kullananlar da gayet memnun olduklarını ifade ettiklerine göre mesele yok.Sonuçta zevkler ve bütçeler  konusu.Ama bence stoeger bu fiyata alınabilecek en iyi tüfek.
Mehmet GÖNEL
1973 ÇANAKKALE/ LAPSEKİ

Çevrimdışı Alper ALTUNCUOĞLU

• *
« Yanıtla #13 : 19 Nisan 2014, 23:18:44 »
http://www.benelli.it/en/products/semiautomatic-shotguns    Sitede böyle bir model güncel olarak yok.hangi yılın üretimidir kullanan varmıdır iyi araştırmak lazım

Sadece pasion modeli İTALY sitesinde görünüyor ve tetik tertibatı eski benelli lerle aynı yalnız premium plus yazanlar'da tetik korkuluğu farklı görünüyor bbi nin sitesini bir türlü açamadım acaba bbi de pasion varmı?
Belkide namlular ve pasion modeli sadece İTALY de üretiliyordur.
« Son Düzenleme: 22 Nisan 2014, 17:31:08 Gönderen: Alper ALTUNCUOĞLU »

• Expert Üye
« Yanıtla #14 : 20 Nisan 2014, 01:27:54 »
Kıymetli Zafer
Bir tüfek sadece metalden ibaret değildir..Hem son halin kalitesini o hammedin işleniş kalitesi ve teknolojisi belirler..
Biz her iki tüfeği en ince ayrıntısına kadar söktük.En küçük pim ve ya
ylara kadar dağıttık..Hem malzeme hem işçilikte bariz fark var..
Sayın Gönel
Sizdeki örneğin sorunsuz olmasına sevindim..Buralarda 28 gramla bile çalışmıyor pekçok m2000..
Ben pattern ve penetrasyon olarak Stoegerleri hep sevmişimdir..Namlu standartları da yüksektir  fakat mekanik problemleri hala çok fazla Stoegerin..
Sorunsuz bir örneği gayet tatmin edici olabilir..
Selam ve saygılarımla
Tuncay KAHRAMAN
1976 TAVŞANLI

Çevrimdışı Semih MAVİLİ

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #15 : 20 Nisan 2014, 12:35:07 »
Tuncay bey'in uzmanlığına güveniyorum  ve benimde takip ettiğim profesyonel düzeyde tüfekleri değerlendiren Randy WAKEMAN  stogerle ilgili düşüncesi aşağıdadır.
STOEGER MODEL 3000 and MODEL 3500

Yes, a price-point gun, but with a generally dismal track record that makes many wish they had gone elsewhere, even within the Beretta family to the Franchi Affinity, if not to Girsan and others that offer clearly better-built product. Heavy ribs, heavy triggers, and overly heavy guns are part and parcel of the Stoeger line. For the same dollars, or a just a few dollars more, we can all do much better.

Yani Girsanı ve franchi affinitiyi öven bu kişi stoger'i biraz ağır,parasının hakkını vermediğini düşünmektedir.Randy Wakeman'ı dünyada 1 milyondan fazla kişi takip etmektedir ve bende tüfek tercihlerimde onun önerilerinden faydalanıyorum.
Elbette bu düşünceler genelle ilgilidir,yoksa STOGER'in iyi bir seriside olabilir elinizdeki tüfek,yani marka yoktur tüfek vardır,tüfeğiniz iyiyse markası önemli değil zevkini çıkarın yeter.(Bu sözün patenti Tuncay Bey'e aittir)

RANDRY WAKEMAN'IN BEĞENDİĞİ VE BEĞENMEDİĞİ TÜFEK LİSTESİ; Beğendikleri içinde iki Türk yapımı tüfekte var(GİRSAN VE WEATHERBY SA-08 DELUXE)

http://www.randywakeman.com/ThumbsUpandThumbsDownonAutoloadingShotgunsandWhy.htm O0
  • benelli cordoba
  • beretta çifte
  • benelli super 90
Drsalih Semih mavili
1981
Dostluğumuz ebedidir, menfaate tahvil olmaz, menfaat için dost görünende uzak durmalı.
[/ur

• Expert Üye
« Yanıtla #16 : 20 Nisan 2014, 16:08:47 »
Sayın Mavili
Güveniniz için teşekkür ederim sözlerinizi iltifat kabul ediyorum..Hepimiz Hayat Okulunun birer öğrencisiyiz sadece..Çevremde en ummadık zamanlarda tutukluk yapan yarıotoların başında Maalesef Vursan ve Stoegerler geliyor ilginçtir en memnun olunan Yerli üretim yarıotolarda bu markalar..
Dünyanın pekçok noktasından Stoeger tetik çekme mesafesi,tetik ağırlığı,dipçik uzunluğu ve pad i ile ayrıca icra yayı tansiyonu ile ilgili şikayetler duyuyorum forumlarda ama Nedense basitçe düzeltilebilecek bu kusurlar yeni modellere bile genetik problemlermiş gibi aktarılıyor..
Ben herzaman en ucuza sahip olunabilecek İyilerden yanayım..
Ne mutlu Stoegerle Ruh eşini bulabilen dostlara..
Selam ve saygılarımla
.
Tuncay KAHRAMAN
1976 TAVŞANLI

Çevrimiçi Zafer YILDIRIM

• *
« Yanıtla #17 : 20 Nisan 2014, 17:26:26 »
haklisin Tuncay abi. herkesin elinde elmas olabilir ama biri islerken degerine deger katabilir...
keske ülkemiz de vergiler vs. daha Uygun olsa da kaliteye daha Uygun fiyatlarda ulasabilsek.

Çevrimdışı Ersan ARGIÇ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #18 : 20 Nisan 2014, 22:59:01 »
 zaten hangi tüfeği alacağımıza karar varamedik, birde girsanmı çıktı
  • Stoeger 2000
1973
memleket fethiye-iş burdur

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #19 : 21 Nisan 2014, 09:06:54 »
ben franchi diye dükkana girdim http://www.guneyav.com/default.asp?git=9&urun=819#.U1S0_KLK1rM browning phoenix aldım çıktım aynı özellikte aynı işi yapan şeye sadece fazla para mı verdim iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum
  • Breda süper poze
  • Wizard otomatik
Cüneyt ÖZDEMİR
1985 AFYON-ANKARA

Çevrimdışı İbrahim ÖZTÜRK 27

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #20 : 27 Eylül 2015, 19:34:24 »
benelli premium plus synthetic modeli sizce nasıldır http://www.seherav.com/?g=Benelli%20Premium%20Synthet%C4%B1c%2012/76%20mm%20Otomatik&gisa=urunler&uid=430  bütçem 3500-4000 civarı bir şey düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim her ava götürebileceğim tercihen kinetik düşünüyorum
10 numara 5 yıldız
1976 gaziantep