OĞUZ HOCAM ELİNİZE, AĞZINIZA SAĞLIK
HASTASIYIM SİZİN HİKAYELERİNİZİN
ALLAH NASİP EDERSE BİR GÜN SİZİNLE TANIŞIP,
YÜZ YÜZE KONUŞMAYI SİZİNLE SOHBET ETMEYİ ÇOK İSTERİM
İnşallah diyorum Hüseyin kardeş. Balıkesir'de okuduğum için oraları benim için ikinci memleket sayılır. Selamlar Denizli'den...
oğuz hocam merhabalar,
mehmet hocam hala teklifte ısrar ediyorsa yap bi plan dost avcı ve bakir mera bulmak zor hocam zor,
emin ol dostu zor buluyoruz ya ulaşıp buluşamıyor yada hayat telaşındanmıdır nedir ihmal ediyoruz,
sahip çıkmak lazım dostluklara ne diyelim canlar sağ gönüller bir olsun hayırlısı allahtan olsun,..
sağlıcakla kal hocam , neşe-i muhabbetin bol olsun...
Kısa süre Öğretmen askerlik yapmıştı orada ama gidemedik işte. Bir de bunlar gitmeden önce oraya iki kamyon asker gönderiyorlarmış. Onlar güvenliği sağladıktan sonra bunlar av yapıyorlarmış. Keşke gitseydik diyorum ama olmadı işte. Bazı şeyleri zamanında yapmak lazım. Olmadı mı olmuyor.
Oğuz Hocaaa,
Yine döktürmüşsün emeğine sağlık... Yazıyı okurken burnuma senin Akyazı' daki o ahşap evin içerisine ilk aldığın mistik, historik, kokusu geldi vallaha yaşatıyon adama nasıl bir anlatım dili varsa... Yetenek iste...!
O ev hala duruyor. Ne günler yaşamıştık orada! Her akşam çulluk bekleri, köyün gençleriyle maçlara, derelere balık avına gitmeler...
Emeğine sağlık Hocam.RASTGELE
Sağolasın Erdal kardeşim. Selamlar Uşak'a kendine çok çok iyi bak...
Sayın BABAÇOĞLU;
Emeğinize, yüreğinize sağlık, her avcının kendinden bir şeyler bulacağı güzel bir anınızı almışsınız kaleme, devamını merakla bekliyorum.
Selam ve sağlıcakla...
Ben de teşekkür ederim okuduğunuz için.En azından emeğin karşılığı olarak şu satırları görmek bile bahtiyar ediyor beni...
abi ağzına yüreğine sağlık,çok güzel anılar ve anlatım...
Sağolasın Selçuk ileriki haftalarda devam edeceğiz inşallah...