suat bey ;
tüfeğiniz haırlı olsun , inşallah güle güle kazasız belasız kullanırsınız .
testi destekli yapmış olsaydım net sonuç ortaya çıkacaktı.genel olarak beni tatmin etti. baikal dan grupman yoğunluğu daha iyi.iç çapı 18.3 gibi diye tahmin ediyorum.ele yüze gelişi dengesi çok iyi.çalışması 24 gr hariç güzel.son olarak bornaghi delüxe fişek hakkında bişeyler söyleyeyim. 25 tl lik fişek olmasına rağmen içindeki saçmalar iki ayrı numara çıktı.saga dan sonra bornaghi de benim için bitti.benim kişisel fikrim meca ve yavaşçalar bu markalardan çok daha iyi.aynı zamanda daha ucuz....
bu yorumunuzda ;
namlu iç çapı 18 , 3 gibi , demişsiniz, ve ; baikaldan grupmanı daha iyi diede belirtmişsiniz . inşallah öyledir .
sayın kahramanda şunu belirtmiş ;
Sayın Çalışkan,
Hayırlı olsun tüfeğiniz Evet densitesi iyi..Yalnız iyi bir Full Yada Extra Full şoka ihtiyacınız var..İyi (uyumlu) bir Full Yada Extra Full şokla Bu gramaj ve saçma nosunda %75 leri aşan bir pattern alınabilir rahatlıkla..
Patchiness alanları anlamlı derecede dar..İ.m şok ile..
Selam ve saygılarımla
Patchiness alanları anlamlı derecede dar..İ.m şok ile
ewet , bencede anlamlı derecede dar.
belki hata paYı var düşündüklerimin ve Yazaaklarımın ama ;
namlu iç çapı belirtilmeen namluların , namlu iç çapları , 18,4 ten geniş , ve , şimdilerde pattern atışları veraçta olduğu için , daha ii pattern Yapması için , bana göre daha geniş Yapıorlar namlu iç çaplarını. zaten tunca beYde belirtmiş bunu ; Patchiness alanları anlamlı derecede dar , diYe .
kaldıki ;
namlu iç çapları dar tüfeklerden , bu kadar homojen bir dağılım beklemek güç olabilir. heleki ful şokla .
bu kanıa nerden vardım derseniz ;
tüfeklerimin namlusunu harbilerken , namlu iç çapı , 18 ,4 die belirtilmiş olan huğlu pozeme, harbi zorlanarak girerken , namlu iç çapları belirtilmemiş olan diğer 3 tüfeğime daha kolaY giriordu . esasen ; dijital kumpasla ölçmek en doğrusu ama , diğer 3 tüfeğimin namlu iç çapları , huğlu pozeme göre daha geniş . . . keza , Y arı otomatiklerim , kışın önemli dereede penetrason kaYbına uğrasada , bıldırçın ve çulluk avlarında , mükemmele Yakın avlar Yaptırdı , huğlu pozeme göre .
edindiğim kanı şudurki ; namlu iç çapları dar tüfeklerin avı , kışın çok daha güzel , ama namlu iç çapları geniş tüfeklerde , çulluk ve bıldırın avında güzel . .
birde imkanınız olursa , kışın avda , heleki ördek avında denemeniz çok daha iYi olur . keza otomatik tüfeğin iYisi kışın ördek avında belli olur .
tekrardan haYırlı olsun .