Gönderen Konu: malatyadan ruhsat için yardim  (Okunma sayısı 1883 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Furkan AVCU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
malatyadan ruhsat için yardim
« : 10 Nisan 2014, 14:02:07 »
sevgili avci abilerim silah ruhsatı alıcam fakat sırasıyla hangi işlemleri yapmam gerektiğini bilmiyorum bi yardimci olur musunuz bide sağlık raporunu sağlık ocagi vermedi bunu hastanedenmi alman gerekiyor
1993-Malatya

Çevrimdışı Murat DİNGİZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: malatyadan ruhsat için yardim
« Yanıtla #1 : 10 Nisan 2014, 16:23:40 »
ilk önce bağlı olduğunuz emniyet müdürlüğüne jandarma bölgesi ise jandarmaya gidin sizlerden bazı evraklar isteyecektir onları tamamlayın size bir satın alma belgesi verilecektir o belgeyle tüfeğinizi aldıktan sonra karakola götürüp ruhsatınıza işleteceksiniz  eğer başkasından alıyorsanız aldığınız kişi sizle birlikte karakola gelmek zorunda
  • fabarm l4s
Murat DİNGİZ
1983 MALATYA/Darende

Çevrimdışı Furkan AVCU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 10 Nisan 2014, 22:25:25 »
Tesekkur ederim belgeleri silahi alacagim av bayii inden öğrendim farklilik gosterirmi
1993-Malatya

Çevrimdışı Murat DİNGİZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 11 Nisan 2014, 18:19:16 »
bence git bi karakola genede sen sor neler lazım diye yoksa fark etmez alırsın evrakları öylede karakola gidebilirsin
  • fabarm l4s
Murat DİNGİZ
1983 MALATYA/Darende

Çevrimdışı Ünal SAYGILI

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #4 : 11 Nisan 2014, 21:24:54 »
 sanırım 4 adet resim sabıka kaydı nufus cüzdan fotokopisi ve 1 adet dilekçe genelde dilekçeler emniyette hazır oluyor sen imzalıyorsun  ve kaymakamlık kaleminden havale etirip satın alma belgesinin ıkması bekliyorsun
  ama sana o ruhsat avlanma hakkı vermez kursa katılıp kurs bitirme belgesiyle  milli parklara  baş vuruyorsun ve avlanma kartı çıkartırıyorsun vede avlanma pulu alıyorsun ve bu kartı hersene vizeletiriyorsun tabi bir ücret karşılığı vede hersene pul almak zorundasın
1974-Marmaris
muğla
angaralı

Çevrimdışı Furkan AVCU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #5 : 14 Nisan 2014, 19:20:28 »
sanırım 4 adet resim sabıka kaydı nufus cüzdan fotokopisi ve 1 adet dilekçe genelde dilekçeler emniyette hazır oluyor sen imzalıyorsun  ve kaymakamlık kaleminden havale etirip satın alma belgesinin ıkması bekliyorsun
  ama sana o ruhsat avlanma hakkı vermez kursa katılıp kurs bitirme belgesiyle  milli parklara  baş vuruyorsun ve avlanma kartı çıkartırıyorsun vede avlanma pulu alıyorsun ve bu kartı hersene vizeletiriyorsun tabi bir ücret karşılığı vede hersene pul almak zorundasın
abi avlanma bölgesinden haberim var acaba tahmini ne kadar para gider bu işe ?
1993-Malatya

Çevrimdışı Cüneyt ESMER

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
« Yanıtla #6 : 14 Nisan 2014, 19:57:39 »
derneklerde çıkartıyorlar galiba aracı ile. Burada 300lira kurs evrak parası falan alıyorlar. evrakların cıktıkdan sonra kırmızı defter ile pul parası 250 lira alıyorlar. seninde ilk seferde 550-600 olmasada kendin yaptırırsan 300-400' ü bulur. Sonra her sene pul ve vergisi var taş çatlasın 300tl. Zaten kurs belgen çıkana kadar kendini toparlarsın 100-100 50-50 kenara atsan pul ile vergi paran hazır olur.
  • Yan-yana Patlar
  • Alt-üst Patlar
  • Sıralı Patlar

Çevrimdışı Furkan AVCU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #7 : 15 Nisan 2014, 10:50:39 »
Tesekkur ederim abi bilgi verdiğin için
1993-Malatya