http://avlakforum.com/forum/av-ve-aticilik-fisekleri-hakkinda-bilgiler/gb-express-34-gram/
artık hepsinde böyle yıldız var heralde zaten bu fişek pek pahalı değil sahtesini yapmaya değmez sahteci adam remington winchester felan yapar
winchester fişeklerinin sahteside var . hatta bp fişeklerin bile var . birçok marka türkiyede dolum yapıyor . zaten ihtal olsa 17 - 18 tl gibi fiyatlara alınmasının mümkünatı yok . yerli imalat winchester fişekler 29 - 30 tl gibi fiyatlara satılıyor , orjinal amerikan olanlar 65 - 70 tl , kim alır . denemek için 2 kutu winchester almıştım , herhangi bir artısını göremedim . verdiğim 60 tl ye yazık . gb fişekte kullandım , çok yumuşak geldi bana . ılık havalarda iş görür , ama hava sıcaklığı eksilere düşünce büyük oranda güç kaybı olur derim ben .
. . fişeğin kalitelisi SIFIRIN ALTINDA kullanılınca belli olur . sıcak havada her fişek iş görür , görmez demiyorum , ama hava şartları ağırlaştıkça iş değişiyor . sıcak havalarda top gibi patlayan fişekler , soğuk havalarda resmen fiyasko .
GB fişekleri adana ideal av tesislerinde tamamen GB kalitesi ve denetimi altında üretiliyor. Kovanında GB yazması veya Yıldız bulunması önemli değil bence
Tamamen GB kalitesinde üretimi yapılıyor diye ideal av yetkililerinden bilgi aldım.
bence önemli hüseyin bey . çulluk ve bıldırcında önemli olmasada , ördek avında ve soğuk havalarda çok önemli .