Kemal bey . buradaki yazılarımı dikkatlice okuyun lütfen ve forumdaki diğer paylaşımlarıma göz atın. Nitro Beast ile yaptığım avında resimlerini sizler ile paylaştım. burada SATIŞ AMAÇLI bir yazım olmadı olmazda gerek yok buna. bugün ben sizin kullanmış olduğunuz tüfek için bir yorum yapamam bir eliştiride bulunamam. şuan burada Nitro Beast tüfeği sorulmuş ve ben cevap veriyorum. siz kullandınızmı Nitro Beast tüfeğini ? kullandığınızı sanmıyorum . onun için alıp test etmemiş olduğunuz bir tüfek için yorum yapmanız yalnış. 3700 TL almış olduğunuz tüfeğinizin modelini özel olarak yaptırdığınız özellikleride yazarmısınız ? HUĞLU AV TÜF.KOOP ' de 3700 TL satılan tüfek görmedim STANDART modeller icerisinde. siz STANDART bir model secip özel numaralı kundak işleme isimlik bant v.s gibi istekleri ekletmişseniz bunuda burada paylaşınki okuyanlar 3700 TL nasıl tüfek olduğunu bilsinler. 22 cm aşağa vuruş yapan bir tüfeği siz servise gönderdiğiniz de ifade etmiş olduğunuz YOK OLAN namlu sıfırlanmadanmı size gönderdiler . bu tuaf bir durum.
kartal bey anlatamıyorum galiba bilmediğim tüfeği niye alayım önce bir tanıtımı yapılsın silah bu denilsin insanların kafalarında ki sorular cevaplansın
ha ondan sonra siz bana kullandınız mı sorusunu sorun
ha derim ki ya adamlar yapmış harbiden ama ben kullanmadığım halde yorum yapıyorum kendime bunu yakıştıramam
ayrıca 3100 -3300 dediğim ağırlık olarak kastettim orada ağırlık birimini yazmamışım KUSURUMA BAKMAYIN
şunu da anlamamakta ısrar ediyorsunuz
22 cm lik aşağı vurma olayını daha tüfek bana gelmeden siz diyorsunuz ya testen silahlarımız geçiyor diye sizin test edip YOK OLAN O NAMLUYU GÖRMENİZ ve gereğini yapmanız gerekirdi
hasbel kader yıllar sonra yaptığım bir test atışında bunun farkına vardım
hadi o testi yapmamış olsaydım
evet servise gönderdikten sonra silah düzeldi diyebilirim ama iş işten çoktan geçtikten sonra
serviste görüştüğüm kişiler var, cemal bey var telefonla konuşmuşluğum var sadece kendisi üzüntüsünü dile getirirken siz hala neyi savunyorsunuz anlamış değilim
sizde avcısınız sanırım
boşa atmak hele ki bu zamanda avın kıt olduğu zaman da hiç güzel olmuyor o anki duygularımın ne olduğunu tahmin bile edemezsiniz anlayacağınızı da bu yorumlarınızdan sonra hiç zannetmiyorum
ayrıca kullanmış olduğum silah hakkında yorum yapamayacağınızı söylüyorsunuz ama son satırlarınız tamamen yorum yazısı ben mi yanlış okudum yoksa
NETİCEDE HUĞLU SAYGIN BİR KURULUŞ