Gönderen Konu: 2014 YILI ÜRETİMİ NİTRO BEAST ALAN VEYA KULLANAN VARMI?  (Okunma sayısı 32509 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Şevket ŞİMŞEK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Merhaba avcı dostlar;

Arkadaşlar  Huğlu Nitro Beast' ın 2014 yılında üretilen tüfeğinden alan arkadaşlar var mı? Biliyorsunuz ki şuan Nitro beast ile ilgili tüfeğin grupman dağılımının ve tek kurşun atışlarının sola çektiği ve mekanizma ile ilgili de bazen sorunlar çıktığını belirten arkadaşlar var. yani en azından bunları forum lardan okuduğumuz kadarıyla görüyoruz.  Acaba 2014 yılında üretilen NİTRO BEAST ler içinde aynı sorun devam ediyor mu? 2014 yılı üretimi nitro beast alan arkadaşlar bizleri aydınlatırsa çok mutlu oluruz.  Ayrıca nitro beast alan arkadaşlar tüfeği aldıklarında tüfeğin hangi yılda imal edildiği yazıyor mu?

Teşekkürler...
« Son Düzenleme: 01 Mayıs 2014, 00:08:58 Gönderen: Şevket ŞİMŞEK »
Yrd.Doç.Dr.Şevket ŞİMŞEK

1981 ADANA/KOZAN

Emrah CANDAN

• Ziyaretçi
Ynt: 2014 Yılı üretimi Nitro Beast alan varmı?
« Yanıtla #1 : 16 Nisan 2014, 00:17:36 »
Şevket bey, huğlu firması kullanıcı şikayetlerini göz önünde bulundurmuş ve namlu sol alt atma sorununu gidermek için yeni üretimde namlu kepini tırnaklı yapıyorlarmış şimdi. şikayet için giden tüfeklerde de namlu değişip tırnaklı kepli yeni namlu takılıyormuş. kullanıcılardan geri dönüşler olumlu diye bilgiler aldım.

Çevrimdışı Şevket ŞİMŞEK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 16 Nisan 2014, 16:23:50 »
Emrah bey selamlar, tırnaklı kepli namlu ile normal namlu arasındaki fark nedir. Tırnaklı kepli namlunun diğer namlulara göre bir avantajı varmıdır. Bu konuyu biraz açıklarmısınız.

Teşekkür ederim
Yrd.Doç.Dr.Şevket ŞİMŞEK

1981 ADANA/KOZAN

Emrah CANDAN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 16 Nisan 2014, 18:08:45 »
Emrah bey selamlar, tırnaklı kepli namlu ile normal namlu arasındaki fark nedir. Tırnaklı kepli namlunun diğer namlulara göre bir avantajı varmıdır. Bu konuyu biraz açıklarmısınız.

Teşekkür ederim
kepi tırnaklı üretmelerindeki amaç, kasa içerisine daha sabit bir şekilde oturması ve atışlarda namlu hareket ettiğinden dolayı sağa sola oynama yapmaması için.bir de sol atma sorunu sebebiyle tırnaklı kep yapılıyor şimdi yani namlunun içeriye giriş açısı ona göre ayarlanmış oluyor. yani namlunun 1-2 mm lik bile yanlara doğru dönerek monte edilmesi 35 metre hedefte 10-15 cm lik sapma yapmasına sebep olur. aslında fabrikayı arayıp yetkililerden daha teknik ve doğru bilgiler alabilirsiniz.
bakın standart namlu kepiyle şimdiki yeni namlu kepi bu şekilde. üstteki fotoğrafta yeni namlu kepini böyle hafif uzantılı tırnaklı üretiyorlar artık...

Çevrimdışı Şevket ŞİMŞEK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 16 Nisan 2014, 18:22:00 »
Emrah bey yorumlarınız için teşekkür ederim. Şimdi yeni birşey daha öğrenmiş oldum.
Yrd.Doç.Dr.Şevket ŞİMŞEK

1981 ADANA/KOZAN

Emrah CANDAN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 16 Nisan 2014, 18:36:44 »
Emrah bey yorumlarınız için teşekkür ederim. Şimdi yeni birşey daha öğrenmiş oldum.
rica ederim
« Son Düzenleme: 22 Nisan 2014, 23:48:44 Gönderen: Emrah CANDAN »

kartalkafadar

• Ziyaretçi
Ynt: 2014 YILI ÜRETİMİ NİTRO BEAST ALAN VEYA KULLANAN VARMI?
« Yanıtla #6 : 05 Mayıs 2014, 18:29:32 »
Şevket bey . Nitro Beast tüfeğinin çalışma sistemi enerji aktarım sistemi olduğundan diğer yarı otomatik gazlı ve kinetik sistem ile çalışan tüfekler ile hem arasında büyük fark hemde %30 performans farkı vardır. tüfeğin namlusunda gaz değili yoktur ve gaz yatağı yoktur. bu yüzden diğer tüfeklere göre atışlarda biraz tepme görülmektedir. sola çekme sorunu ise piyasaya sürülen 6000 tüfek arasında bir kaçında rastlanmıştır bu tür sorunlar ile karşılaşan arkadaşlarımızın sorunları çözülmüştür. yeni bir çalışma sistemi olduğundan dolayı böyle ufak tefek sorunlar olabilir HUĞLU AV.TÜF. KOOP ' her zaman malının arkasındadır. şuanda üretilen namlu keplerine tırnak eklenmiştir . sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. isterseniz Nitro Beast ile yapılan av resimlerinide yayınlaya bilirim. saygılarımla.

Çevrimdışı Erol ÖZTÜRK

• Avlak Yönetici
« Yanıtla #7 : 05 Mayıs 2014, 19:38:24 »
Şevket bey . Nitro Beast tüfeğinin çalışma sistemi enerji aktarım sistemi olduğundan diğer yarı otomatik gazlı ve kinetik sistem ile çalışan tüfekler ile hem arasında büyük fark hemde %30 performans farkı vardır. tüfeğin namlusunda gaz değili yoktur ve gaz yatağı yoktur. bu yüzden diğer tüfeklere göre atışlarda biraz tepme görülmektedir. sola çekme sorunu ise piyasaya sürülen 6000 tüfek arasında bir kaçında rastlanmıştır bu tür sorunlar ile karşılaşan arkadaşlarımızın sorunları çözülmüştür. yeni bir çalışma sistemi olduğundan dolayı böyle ufak tefek sorunlar olabilir HUĞLU AV.TÜF. KOOP ' her zaman malının arkasındadır. şuanda üretilen namlu keplerine tırnak eklenmiştir . sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. isterseniz Nitro Beast ile yapılan av resimlerinide yayınlaya bilirim. saygılarımla.
Diğer gazlı ve kinetik yarıotolarla arasında%30 performans farkı vardır diyorsunuz,bu iddia aynı şekilde fabrika reklamlarında da kullanılıyor peki bunu neye göre söylüyorsunuz?bu iddiayı ispatlayacak bilimsel bir çalışma ve veri varmı?varsa lütfen bizimlede paylaşırmısınız.
  • AKKAR ALTAY SİLVER YARIOTOMATİK
  • HUĞLU 104A
Erol ÖZTÜRK
1969 İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE  AB(RH-) Meslek:ESNAF /KIRTASİYE

Çevrimdışı Gürkan ONAT

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #8 : 05 Mayıs 2014, 22:44:42 »

Sayin kafadar su %30 performans fazlaligini takliti yapilmis olan browning bile idda edemezken sizi cesaretinizden dolayi kutluyorum.

resİm yÜkleme
Gürkan ONAT
1982  SAMSUN / ANKARA
STOEGER MODEL 2000 DELUXE 71

Çevrimdışı Gürkan ONAT

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #9 : 05 Mayıs 2014, 22:46:01 »
Diğer gazlı ve kinetik yarıotolarla arasında%30 performans farkı vardır diyorsunuz,bu iddia aynı şekilde fabrika reklamlarında da kullanılıyor peki bunu neye göre söylüyorsunuz?bu iddiayı ispatlayacak bilimsel bir çalışma ve veri varmı?varsa lütfen bizimlede paylaşırmısınız.

Her kelimesine katiliyorum

resİm yÜkleme
Gürkan ONAT
1982  SAMSUN / ANKARA

kartalkafadar

• Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : 05 Mayıs 2014, 23:09:26 »
Sn. Erol bey. Nitro Beast ile atış yaptınızmı ? Nitro Beast kullanıcıları tüfek ile atış yaptıklarında zaten diğer otomatik tüfeklere göre farkını anlayabiliyor. Nitro Beast atış testinin video'sunu bulabilirsiniz. diğer otomatik tüfekler ile çalışma sistemi ve performansı aynı olmuş olsaydı 1 sene içinde bu kadar çok satışa ulaşmazdı. gecen sene istanbul fuarında konuşulan tüfek oldu. bu değerlendirmeyi Nitro Beast için söylüyorum. eğer etrafınızda kullanan var ise tüfek ile bir kaç atış yapmanızı rica edicem. HUĞLU AV TÜF.KOOP. basit bir firma olmadığından dolayı kullanıcılarına testlerden geçmemiş bir ürün hakkında bu kadar iddialı konuşmaz. Kullanan arkadaşlara ayrıca performansını sorarak bilgi edinebilirsiniz.

Çevrimdışı Fatih ERKAN

• *
« Yanıtla #11 : 06 Mayıs 2014, 00:23:46 »
Sn. Erol bey. Nitro Beast ile atış yaptınızmı ? Nitro Beast kullanıcıları tüfek ile atış yaptıklarında zaten diğer otomatik tüfeklere göre farkını anlayabiliyor. Nitro Beast atış testinin video'sunu bulabilirsiniz. diğer otomatik tüfekler ile çalışma sistemi ve performansı aynı olmuş olsaydı 1 sene içinde bu kadar çok satışa ulaşmazdı. gecen sene istanbul fuarında konuşulan tüfek oldu. bu değerlendirmeyi Nitro Beast için söylüyorum. eğer etrafınızda kullanan var ise tüfek ile bir kaç atış yapmanızı rica edicem. HUĞLU AV TÜF.KOOP. basit bir firma olmadığından dolayı kullanıcılarına testlerden geçmemiş bir ürün hakkında bu kadar iddialı konuşmaz. Kullanan arkadaşlara ayrıca performansını sorarak bilgi edinebilirsiniz.

İnsanlar iddia ettiğiniz %30 performans farkının bilimsel açıklamasını istiyorlar, siz "Performanslı olmasa bu kadar satmazdı, kullanan insanlara sorun" diyorsunuz. Susayım, susayım diyorum dayanamıyorum. Geçen de başka biri çıkmış, Ata'ya, Stoeger'a laf ederek kendi malını yüceltmeye çalışıyor.

Siz karşınızdaki insanları cahil mi sanıyorsunuz yoksa aptal mı? Bilimsel argümanınız varsa paylaşın biz de öğrenelim, yoksa kahvehane muhabbeti çevirmeyin...
1990
Elazığ - Sofya

Çevrimdışı Kemal YILMAZ

• Müdavim Üyemiz
  • Şehit oldu!
« Yanıtla #12 : 06 Mayıs 2014, 08:09:37 »

insanlar bu tarz yazılara maalesef artık itibar etmiyor kartal bey. test sonuçları paylaşın veri paylaşın lütfen kimse malını yermez
artık demode olmuş bu tarz satış politikalarından vazgeçmenizi ümit ediyoruz
insanlar bu tüfekler için yüklü miktarlar ödüyorlar bunun karşılığı dipsiz bir kuyuya taş atıp ya nasip olmamalı
insanlara ödedikleri paranın hakkını vermeden önce kalplerini mutmain kılmanız lazım
%30 luk performans iddiası ispat gerektirir
« Son Düzenleme: 06 Mayıs 2014, 08:12:41 Gönderen: Kemal YILMAZ »
Kemal YILMAZ
1975 KONYA- ŞEHİT OLDU

Çevrimdışı Gürkan ONAT

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #13 : 06 Mayıs 2014, 08:56:22 »
Konuya otomobil sektorunden ornek vermek istiyorum.
Brodway leri bilirsiniz sokaklarda binlerce var 99 modeli halen 12_13 bine el degistitiyor.
Bana gore kullanicinin cok olmasi o malin iyi oldugunun ispati degildir.
Bu fiyatlara ayni modelde mazda 626 var. Ama yuzune bakilmiyor.

Ozetle,insanimizin kafasinda kliselesmis her secim, benim secimim olamaz.

resİm yÜkleme
Gürkan ONAT
1982  SAMSUN / ANKARA

Emrah CANDAN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : 06 Mayıs 2014, 09:36:05 »
Ben de anlamıyorum bu %30 performansını, gazlı tüfekle bile okadar fark olmaz arada, üstelik kinetiğe göre de deniliyor. kinetik sistemle bu tüfeğin ne farkı varki %30 daha performanslı olacak ? kinetikte döner kafa sistemi bu tüfekte namlu hareketi var tek fark bu.daha önce de söyledim, tüfeği üretip piyasa salıp, kusurlarını eksiklerinin kullanıcı üzerinde denemek baştan aşşağı yanlış bir şey. tamam şimdi sorunları düzeltmiş olabilir daha iyi üretim olabilir ama ilk kullanıcıların suçu günahı ne ? birsürü tüfek sol atıyor diye tutukluk yapıyor diye fabrikaya gitmiş neye yaradı ? ben şahsen 1700 tl veripte almam bu tüfeği. çevremde 2 kişide var, biri iyi birinde sorun çıktı fabrikaya yolladı. forumda fotoğraflarını paylaşmıştım Hüseyin abinin tüfeğini, emin olun o tüfekteki parça kalitesi çelik dolgunluğu ya da işçilik 1700 tl etmez. daha 200 fişekte tetik tertibatı parça aşındırıyor fabrikaya gidiyor tüfek. 1700 tl paraya yazık. beğenmediğiniz akdaş bile 1200 tl lik tüfekle 15000 atış yapıyor.  nitro arıza vermeden en azından 5000 atış yapsın bakalım ? huğlunun bariz bir videosu atış testi varmı? sadece 1 adet grupman atışı var, ona güvenerek millet alıyor sonra tüfek sol atıyor ? tamam tüfekle ben de atış yapıp baktım, avda da güzel av yapıyor ama ordan burdan sorun çıktığı zaman avcının miğdesi bulanır bu böyle...
tüfeği kötülemek istemiyorum daha önce de söyledim, tüfeği üretirsin abi en az 1 sezon tüm kontrollerden geçer, testler arızalar sorunlar etüd edilip düzeltilir sonrasında seri üretime geçilir. yaptım oldu diye piyasaya salıp 1700 tl fiyata kullanıcı üzerinde denenmez tüfek. benim kızdığım nokta burası...
« Son Düzenleme: 06 Mayıs 2014, 09:38:01 Gönderen: Emrah CANDAN »

kartalkafadar

• Ziyaretçi
« Yanıtla #15 : 06 Mayıs 2014, 09:43:19 »
Tüfeği kullandınızmı diye sordum ama bu kadar cevap verenin arasında kimse ben kullandım demedi. buradaki yazılarımın içinde diğer yerli markaların yapmış olduğu tüfekleri kötüleyen veya o markaları rencide eden bir yazım olduğunu sanmıyorum. eğer bu kadar merak ediyorsanız huğlu av tüf.koop gelerek canlı olarak atış testlerini görebilirsiniz. kullanmadığınız tüfek hakkında yorum yapmanız doğru bir izlenim değil. fiyatı 1.700 TL abartılacak bir fiyat değil ital markaların fiyatlarını göz önünde bulundurursanız. söylediğim gibi önce tüfeği elinize alın atış yapın . sonra normal yarı otomatik gazlı bir tüfek ile arasındaki farkı siz burada yazın. diğer otomatik tüfekler için bu performans artışını söylemiyoruz dikkatinizi cekeyim. sadece Nitro Beast için söylüyorum. kullanmadığınız bir mal için yorum yapmanız doğru değil. saygılar.

kartalkafadar

• Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : 06 Mayıs 2014, 09:56:19 »
Emrah bey. ben kendim 1 sezondur kendim kullanıyorum Nitro Beast tüfeğini. bu söylemiş olduğunuz 200 atış da tetik tertibatının aşındığını söylüyorsunuz 1 sezondur o kadar av yaptım o kadar fişek attım bunun içinde 40 gr semi magnum bile oldu benim neden benim kullanmış olduğum tüfeğin tetik tertibatı aşınmadı ? siz bu tüfek ile atış yaptığınızı Avınında iyi olduğunu söylüyorsunuz . atışlarda yarı gazlı ve kinetik sistemli bir otomatik tüfek ile arasındaki farkı anlayamadınızmı ? Nitro Beast tüfeği ENERJİ AKTARIM sistemi ile çalışmaktadır. gaz kaybı olmadığından gazlı ve kinetik sistem ile çalışan tüfek ile arasında fark vardır bunuda atışlarda anlayabilirsiniz. Huğlu av tüf. koop ' her zaman malının arkasındadır. 1914 de kurulan bir koop ' den söz ediyoruz merdiven altı bir tüfek firmasından değil. hiç bir kullanıcısını madur etmez. sorun yaşayan kişilerin tüfeklerindeki sorunlar giderilip kendilerine teslim edilir daha da olmaz ise değişim yapılır ama kimse madur olmaz. bütük tüfeklerin ömür testi yapılmıştır. test aşamasından gecmemiş bir tüfek üretilmez ve satışa sunulmaz.

Çevrimdışı Kemal YILMAZ

• Müdavim Üyemiz
  • Şehit oldu!
« Yanıtla #17 : 06 Mayıs 2014, 10:05:46 »
Emrah bey. ben kendim 1 sezondur kendim kullanıyorum Nitro Beast tüfeğini. bu söylemiş olduğunuz 200 atış da tetik tertibatının aşındığını söylüyorsunuz 1 sezondur o kadar av yaptım o kadar fişek attım bunun içinde 40 gr semi magnum bile oldu benim neden benim kullanmış olduğum tüfeğin tetik tertibatı aşınmadı ? siz bu tüfek ile atış yaptığınızı Avınında iyi olduğunu söylüyorsunuz . atışlarda yarı gazlı ve kinetik sistemli bir otomatik tüfek ile arasındaki farkı anlayamadınızmı ? Nitro Beast tüfeği ENERJİ AKTARIM sistemi ile çalışmaktadır. gaz kaybı olmadığından gazlı ve kinetik sistem ile çalışan tüfek ile arasında fark vardır bunuda atışlarda anlayabilirsiniz. Huğlu av tüf. koop ' her zaman malının arkasındadır. 1914 de kurulan bir koop ' den söz ediyoruz merdiven altı bir tüfek firmasından değil. hiç bir kullanıcısını madur etmez. sorun yaşayan kişilerin tüfeklerindeki sorunlar giderilip kendilerine teslim edilir daha da olmaz ise değişim yapılır ama kimse madur olmaz. bütük tüfeklerin ömür testi yapılmıştır. test aşamasından gecmemiş bir tüfek üretilmez ve satışa sunulmaz.

kartal bey bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olamaz kimse siz yapılan yorumları eleştirmek yerine satış yazıları yazmak yerine işte arkadaşım yada dostum yada beyefendi silahım bu demelisiniz bunu da gerekli İSPATLARLA yapmak zorundasınız
doğru huğlu kimseyi mağdur etmez ama burnundan getirir bir tüfek aldım yıllar önce 3100- 3300 arası dediler silah 3700 geldi tekrar yolladım sol kullanıcıym ama dipçik sağ geldi yine yolladım namlu birleştirmesi hatalıymış 22 cm aşağı vuruş yapıyordu bu ne demek biliyor musunz bir namlu tamamen yok demek AVI VURAMAMAK DEMEK yine yolladım gene tam yapamadılar en son silahı adam ettik ama silahtan soğudum HA BU ŞU DEMEK DEĞİL HUĞLU KÖTÜ HUĞLU SAYGIN BİR KURULUŞ AMA TÜRK GİBİ BAŞLAYIP ALMAN GİBİ İŞİ BİTİRMESİNİ BİLMEK LAZIM
siz bu silahı satmak istiyorsanız müşterilerin yorumlarını yermek yerine daha somut ifadelerle tanımlamalar yapın bence kimse bilmediği bir silaha 1700 lira vermez
Kemal YILMAZ
1975 KONYA- ŞEHİT OLDU

Emrah CANDAN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : 06 Mayıs 2014, 10:14:45 »
Kartal kardeşim ben anlatamadım mı ? 2 arkadaşta var biri iyi biri sorunlu çıktı dedim. seninkinde sorun çıkmamış olması diğer bütün tüfeklerin sorunsuz olduğunu göstermez. yerli tüfekse şans işi. bunu herkes bilir. evet kullandım arada bariz fark yok, tüfeğin iyi tarafı hafif olması, genel olarak ele yatkın olması. atış konforu açısından daha iyi modeller de var. evet fabrikada test yapılıyordur mutlaka ama bunları yayınlamak lazım ki kullanıcı görsün değerlendirsin içi rahat etsin. Evet huğlu mağdrur etmez ama, tüfekte sorun çıkmaması mı kullanıcıyı daha mutlu eder, yoksa sorun çıkarması ve fabrikaya gitmesi mi ? türkiyede adı iyi bilinen firmalar da kullancılarıyla iyi ilgileniyor ? bu bir ölçü değil. ben huğlu firmasının kim ve ne olduğunu en az sizin kadar biliyorum. kötülemek değil, sadece yanlış yapılanları yazmaya çalışıyoruz...

kartalkafadar

• Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : 06 Mayıs 2014, 10:23:37 »
Kemal bey . buradaki yazılarımı dikkatlice okuyun lütfen ve forumdaki diğer paylaşımlarıma göz atın. Nitro Beast ile yaptığım avında resimlerini sizler ile paylaştım. burada SATIŞ AMAÇLI bir yazım olmadı olmazda gerek yok buna. bugün ben sizin kullanmış olduğunuz tüfek için bir yorum yapamam bir eliştiride bulunamam. şuan burada Nitro Beast tüfeği sorulmuş ve ben cevap veriyorum. siz kullandınızmı Nitro Beast tüfeğini ? kullandığınızı sanmıyorum . onun için alıp test etmemiş olduğunuz bir tüfek için yorum yapmanız yalnış. 3700 TL almış olduğunuz tüfeğinizin modelini özel olarak yaptırdığınız özellikleride yazarmısınız ? HUĞLU AV TÜF.KOOP ' de 3700 TL satılan tüfek görmedim STANDART modeller icerisinde. siz STANDART bir model secip özel numaralı kundak işleme isimlik bant v.s gibi istekleri ekletmişseniz bunuda burada paylaşınki okuyanlar 3700 TL nasıl tüfek olduğunu bilsinler. 22 cm aşağa vuruş yapan bir tüfeği siz servise gönderdiğiniz de ifade etmiş olduğunuz YOK OLAN namlu sıfırlanmadanmı size gönderdiler . bu tuaf bir durum.

kartalkafadar

• Ziyaretçi
« Yanıtla #20 : 06 Mayıs 2014, 10:32:19 »
Emrah bey . yazılarımın icerisinde söyledim 6000 tüfek icerisinde sıkıntı cıkaran tüfek olabilir yeni bir çalışma sistemi . bu tü r sorunlar ile karşılaşan kişiler tüfeklerini servisi gönderdiklerinde sorunları cözülerek geri gönderiliyor. arkadaşınız tüfeğini servise gönderdiğinde işlem yapılmadan geri gönderildiyse ozaman bunu dile getirin. huğlu av tüf.koop iyi tanıyor ve biliyorsanız üretimdeki test aşamalarınıda çok iyi bilmeniz gerekiyor ozaman.

Çevrimdışı Kemal YILMAZ

• Müdavim Üyemiz
  • Şehit oldu!
« Yanıtla #21 : 06 Mayıs 2014, 10:33:05 »
Kemal bey . buradaki yazılarımı dikkatlice okuyun lütfen ve forumdaki diğer paylaşımlarıma göz atın. Nitro Beast ile yaptığım avında resimlerini sizler ile paylaştım. burada SATIŞ AMAÇLI bir yazım olmadı olmazda gerek yok buna. bugün ben sizin kullanmış olduğunuz tüfek için bir yorum yapamam bir eliştiride bulunamam. şuan burada Nitro Beast tüfeği sorulmuş ve ben cevap veriyorum. siz kullandınızmı Nitro Beast tüfeğini ? kullandığınızı sanmıyorum . onun için alıp test etmemiş olduğunuz bir tüfek için yorum yapmanız yalnış. 3700 TL almış olduğunuz tüfeğinizin modelini özel olarak yaptırdığınız özellikleride yazarmısınız ? HUĞLU AV TÜF.KOOP ' de 3700 TL satılan tüfek görmedim STANDART modeller icerisinde. siz STANDART bir model secip özel numaralı kundak işleme isimlik bant v.s gibi istekleri ekletmişseniz bunuda burada paylaşınki okuyanlar 3700 TL nasıl tüfek olduğunu bilsinler. 22 cm aşağa vuruş yapan bir tüfeği siz servise gönderdiğiniz de ifade etmiş olduğunuz YOK OLAN namlu sıfırlanmadanmı size gönderdiler . bu tuaf bir durum.

kartal bey anlatamıyorum galiba bilmediğim tüfeği niye alayım önce bir tanıtımı yapılsın silah bu denilsin insanların kafalarında ki sorular cevaplansın
ha ondan sonra siz bana kullandınız mı sorusunu sorun
ha derim ki ya adamlar yapmış harbiden ama ben kullanmadığım halde yorum yapıyorum kendime bunu yakıştıramam
ayrıca 3100 -3300 dediğim ağırlık olarak kastettim orada ağırlık birimini yazmamışım KUSURUMA BAKMAYIN
şunu da anlamamakta ısrar ediyorsunuz
22 cm lik aşağı vurma olayını daha tüfek bana gelmeden siz diyorsunuz ya testen silahlarımız geçiyor diye sizin test edip YOK OLAN O NAMLUYU GÖRMENİZ ve gereğini yapmanız gerekirdi
hasbel kader yıllar sonra yaptığım bir test atışında bunun farkına vardım
hadi o testi yapmamış olsaydım
evet servise gönderdikten sonra silah düzeldi diyebilirim ama iş işten çoktan geçtikten sonra
serviste görüştüğüm kişiler var, cemal bey var telefonla konuşmuşluğum var sadece kendisi üzüntüsünü dile getirirken siz hala neyi savunyorsunuz anlamış değilim 
sizde avcısınız sanırım
boşa atmak hele ki bu zamanda avın kıt olduğu zaman da hiç güzel olmuyor o anki duygularımın ne olduğunu tahmin bile edemezsiniz anlayacağınızı da bu yorumlarınızdan sonra hiç zannetmiyorum
ayrıca kullanmış olduğum silah hakkında yorum yapamayacağınızı söylüyorsunuz ama son satırlarınız tamamen yorum yazısı ben mi yanlış okudum yoksa
NETİCEDE HUĞLU SAYGIN BİR KURULUŞ
« Son Düzenleme: 06 Mayıs 2014, 10:47:36 Gönderen: Kemal YILMAZ »
Kemal YILMAZ
1975 KONYA- ŞEHİT OLDU

Çevrimdışı Kemal YILMAZ

• Müdavim Üyemiz
  • Şehit oldu!
« Yanıtla #22 : 06 Mayıs 2014, 10:50:04 »
neyse zaten konumuz nitro olduğu için daha fazla yorum yapmak istemiyorum
yurdum avcısına hayırlı uğurlu olsun RABBİM UTANTIRMASIN
Kemal YILMAZ
1975 KONYA- ŞEHİT OLDU

Çevrimdışı Mustafa ÇAY

• *
  • Avına Saygı Duymayan Avcı Olamaz
« Yanıtla #23 : 06 Mayıs 2014, 11:01:33 »
konu ister istemez avcı derneklerindeki veya kahvehanelerdeki muhabbete dönüşmüş, tartışma %30 performans farklılığından açılmış, diğer bir arkadaşımız da bunu bilimsel olarak test edilmiş ve %30 artış ispatlanmış mıdır diye sormuş, Huğlu' daki yetkili arkadaş "evet var buyrun" diyerek yayınlar veya "%30 artış kullanıcıların yorumlarıdır" der bitirir... neden bu kadar basit bir konu böyle karmaşık hale getiriliyor anlam veremedim.Şu bir gerçek Türkiyede av tüfeği denildiğinde en güvenilir marka "Huğlu" dur. Bunu her avcı bilir, rakipleri var mıdır tabii ki vardır ama buna "markalaşma" deniyor... Yıldız da av tüfeği üretiyor, Armsan da üretiyor, Ata ' da üretiyor ama hiçbirisi Huğlu kadar köklü bir firma değil ve onun kadar marka değerini arttıramamıştır. Ama ben yine de Avrupa Tüfekten yanayım, neden derseniz, aynı muhabbet bir Browning markasında olsaydı %30 'u bilimsel olarak kanıtlayan test verileri burada çoktan yayınlanmıştı...saygılar.
  • Stoeger M3000 Pregrine Max5
  • Huğlu 601 GB
  • Kral Superpoze
  • Hatsan Mod 135
Mustafa ÇAY
1980 İSTANBUL

kartalkafadar

• Ziyaretçi
« Yanıtla #24 : 06 Mayıs 2014, 11:08:14 »
Kemal bey. ben kullanmış olduğum tüfek hakkında burada yorum yapıyorum Nitro Beast için. 24 gr trap fişekleri alınan sonuclarada bakabilirsiniz av resimlerini yükledim. burada kendiniz söylüyorsunuz yıllar sonra tüfeğimde sorun olduğunu anladım diye peki o ana gelene kadar bu kadar bilgiye sahip birisi olarak gözüküyorsunuz söz etmiş olduğunuz sorunu fark etmemeniz tuaf. tüfeğinizi koop ' göndermişiniz yıllar sonra da olsa sorun çözülüp tüfeğiniz size sorunsuz bir şekilde teslim edilmiş. eminimki huğlu av tüf.koop performans testinide en kısa zamanda yayınlayacaklardır.