Hatırlarmısınız bunan bir kaç yıl önce dünyanın en büyük binek araç üreticilerinden Toyota, Avrupa, Amerika ve Türkiyede bazı modellerde yüzbinlerce aracı gaz pedalinden kaynaklanan bir sorundan dolayı geri çağırmıştı. O zaman yetkililer "bu araçlarda potansiyel bir problem görülmeyebilir ama bu ilerki yıllarda bir sorun çıkarmayacağı anlamına gelmez" deyip yüzbinlerce aracı servislerine davet etmişlerdi. Ben burda toyota nın reklamını yapmıyorum ama insanlar satttıkları ürünün arkasında duruyorlar. Bana göre çok fazla ürün satmak o ürün ve firmanın çok iyi olduğu anlamına gelmez. (yani Ferrari ve Toyota yı kıyaslarsak
). Bazı arkadaşlarımız şimdi bana Huğluda tüfeğinin arkasında duruyor ve herhanği bir sorunda servis çok iyi ilğileniyor diyecektir. Ben onlarada katılıyorum ve saygı duyuyorum, servis gerçekten çok iyi ilğileniyormuş bu konuda da huğlu ya teşekkür ediyorum. Ama benim asıl demek istediğim şu. Huğlu en azından tüfeğin sorununun ne olduğunu biliyor. Yanlış hatırlamıyorsam Emrah bey fuarda yetkililerle konuşmuş ve onlarda 2013 yılında üretilen tüfeklerin bazılalarında sorun olduğunu kabul ediyorlar, ama ne kadarı sorunlu şuan kimse tam bilemiyor. Bundan dolayı 2013 yılında üretilip satılan tüfekleri geri toplatıp en azından bir test atışı yapıp tekrar sahiplerine gönderebilir. Eminim o zaman Huğluya olan güven daha da artacaktır. Bunu niçin söylüyorum, çünkü bende Nitro beast almayı düşünüyorum. Tüfek almak için gittiğim bayilerin hepsine soruyorum bu tüfekle ilğili herhanği bir şikayet geldimi diye. Hepsi de hayır alanların hepsi çok memmun diyorlar. Peki satın alan kişilerden herhangi biri, grupman ve tek kurşun atışı yapmış mı? sordun mu diyorum, bilmiyorum diyor. Açıkcası grupman dağılımını bilmeyen bayilerde var. (Sakın bayilerimizin hepsi alınması). Bana göre satın alanların çoğu bu test atışını yapmamıştır ve bilmiyorlarda. Sorun olanlar ancak bunu birkaç yıl sonra farkedeceklerdir. Bence huğlu 2013 yılında satılan nitro beast tüfekleri toplatıp onlarla test atışı yapmalı, sorunlu olan tükleri tekrar elden geçirip sahiplerine iade etmeli diye düşünüyorum. Bence huğu ya yakışan da bu olmalı.
Bu arada Kadir beyin de sorunu en kısa zamanda çözülür inşallah.