TÜRKİYE AVCILARI VE ATICILARI FORUMU
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
İletişim
Giriş Yap
Kayıt Ol
TURKIYE AVCILARI VE ATICILARI FORUMU
»
FORUMA YENİ BAŞLAYANLAR ve FORUM YÖNETİMİ - AVLAKFORUM
»
KİŞİSEL ŞİKAYETLER, İSTEKLER VE ÖNERİLER
»
YARDIM EDİN LÜTFEN
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: YARDIM EDİN LÜTFEN (Okunma sayısı 1807 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İ.Halil YILMAZ
YARDIM EDİN LÜTFEN
«
:
03 Nisan 2014, 22:26:51 »
Sayın AVLAK üyeleri ve YETKİLİLERİ.
Sattığım tüfeğimin devrini vekaletle vermek istedim. Ancak alan arkadaş devri almadan başka bir şahsa satış yapmış. Şu an her ikisi ilede irtibat kuramıyorum. Noterden verdiğim vekalet dışında hiç bir kayıt yok elimde. Adamlarla daha önce görüştük ancak telefonlarını iptal ettirmişler bu nedenle de ulaşamıyorum. Böyle bir durum yaşayan yada karşılaşan varsa bana yardım edebilirmi? Gerçekten zor durumdayım. Noter vekaleti olmasa çalındı diye dilekçe vericem ama olmuyor. Aslında bu işin onların kesesine kalmasını da istemiyorum. Mutlaka böyle bir olayla karşılaşan olmuştur. BİLGİSİ OLAN VARSA LÜTFEN TAVSİYELERİNE İHTİYACIM VAR.
SAYGILARIMLA
ibrahim halil yılmaz
1976 gaziantep
Ahmet ÖZTÜRK
Müdavim Üyemiz
Ynt: YARDIM EDİN LÜTFEN
«
Yanıtla #1 :
03 Nisan 2014, 22:35:35 »
En yakın emniyet md silah masasına başvurun.bir yol gösterirler..sonuç çıkmazsa savcılığa..benim aklıma bunlar geliyor
Stoeger peregrine max 5
Ata Arms
Ahmet ÖZTÜRK
Lüleburgaz/KIRKLARELİ 1976
Mehmet KILIÇ 41
«
Yanıtla #2 :
03 Nisan 2014, 22:38:38 »
geçmiş olsun halil abi bu sorunu yaşayanlar daha iyi bilir mutlaka benim önerim yarın bağlı olduğun tüfek russatını işlettiğin kolluk birimine git memur arkadaşlar kanuni yoldan nasıl çözebileceğini sana anlatırlar
tek kırma huğlu
çift kırma huğlu
sarsılmaz magic
setter
Mehmet KILIÇ
1982 İZMİT
Fatih KÜÇET
«
Yanıtla #3 :
03 Nisan 2014, 22:46:28 »
ateşli silahlarda devir gerçekleşmeden silahı vermeniz büyük yanlış. umarım kısa sürede çözersiniz. ama maalesef şu durumda kanunen suçlu olduğumuzu belirtmek isterim
Fatih KÜÇET
1982-Adana
Muzaffer KUZU
Müdavim Üyemiz
AVCILIK AVCI SAYFASI
«
Yanıtla #4 :
03 Nisan 2014, 23:49:45 »
Verdigin vekaletle satış yaptıysa herhangi bir sorun olmaz.Vekalet verdiginiz kişi tüfegi kendi üzerine alamaz.Kesin olarak bilgi sahibi olmadan savcılıga falan gitme, savcı hem senin, hem alanın adına usulsüzlük davası açar.Cezası 2011de 3000 binlira idi.Emniyetten ruhsatla ilgili bilgi alabilirsin .Başka bir yerden ruhsat alındı ise senin baglı oldugun birim ile ruhsat çıkarırken yazışmalar olmuştur.
«
Son Düzenleme: 04 Nisan 2014, 02:02:36 Gönderen: Muzaffer KUZU
»
Huğlu Süperpoze 12 Skeet Özel yapım 71 namlu
Huğlu Çifte 12 Çukurbant 71 namlu 1-2 şok
Marocchı 12 Süper Poze 71 namlu 2-4 şok
Üzümlü Çifte 12 jetli yüksek bant 71 namlu 1-3 şok
İZMİR 1957 0Rh+ 05344463032
Branş Kodu:2036
Özgür ATAŞ
Müdavim Üyemiz
«
Yanıtla #5 :
04 Nisan 2014, 00:02:57 »
sizin vekalet verdiğiniz kişi tüfeği isdediği kişiye satış yapabilir ama üzerine direk alamaz bende tekirdağa vekalet yoluyla sattım arkadaşın üzerine devir alması 1.5 ayı bulmuştur vekaleti eşinin üzerine yapmıştık bunuda göz önünde bulundurun bence
Özgür ATAŞ
1976 MANİSA Retay masaı mara 66 namlu , Retay Antalya ss 71-66 ve 61 namlu , huğlu ventus çulluk , Browning maxus armsan phenoma argentum, batsas 121h poze, doxcarms sp, doxcarms mx2 , tuka çifte
Hasan AKSU
Müdavim Üyemiz
«
Yanıtla #6 :
04 Nisan 2014, 09:13:56 »
Ibrahim bey tüfeğin dosyasi emniyetinizden istenmişmi onu ögrenin, biraz zaman alir birkaç hafta arayin sorun, dosya istenmişse oh çekebilirsiniz, tùfek sizden düşer,
Işin kötü tarafi dosya istenmemişse başlar.
1981 /
Samsun / Malatya
İ.Halil YILMAZ
«
Yanıtla #7 :
04 Nisan 2014, 17:16:25 »
Abilerim, arkadaşlarım.
Öncelikle hepinize hassasiyetiniz için teşekkür ederim. Adamla daha önce irtibat kurduk. Ama devri almadı. Onun için ceza falan umrumda değil. Bu adamın yaptığı yanına kar kalmasın Tüfekten geçtim zaten. Yaptığı üçkağıdın cezasını çeksin istiyorum. Kar amaçlı sattı tüfeği biliyorum. Mağdur olan sadece ben olmayayım.
ibrahim halil yılmaz
1976 gaziantep
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
TURKIYE AVCILARI VE ATICILARI FORUMU
»
FORUMA YENİ BAŞLAYANLAR ve FORUM YÖNETİMİ - AVLAKFORUM
»
KİŞİSEL ŞİKAYETLER, İSTEKLER VE ÖNERİLER