Merhabalar
Bende bu tüfeği alacağım kısa kısa yorumlara bakıyorum genel olarak herkes memnun . Olumsuz yazanlarla ilgili de ben o tüfekte fişek dikme, yok kaşıga düşürmeme gibi bir problem olacagına da inanmıyorum olumsuz yorum yazanlar ya ordan burdan duydugunu yazıyorlar samimi değillermiş gibi geliyor
Fuarda tüfeği inceledim gayet güzel tek sorun fabrika ihracat ağırlıklı çalıştığı için buradaki alıcı pek fazla önemsemiyor gibi geliyor bana. Olurda tüfekte teknik bir sorun olur da fabrikada muhattap bulamazsam filan diye biraz tedirgin oluyorum.
Tüfek Amerikaya çok fazla ihrac ediliyor bu tüfekte eger sorun varsa bu kadar satış yapamaz, hata olmaz mı olabilir ama hatayı en kısa sürede gidermek ve müşteriyi magdur etmemek gerekir stoeger bunu yaparmı ?
Ben Armsan 612w kullanıyorum 2009 da aldım ve cok memnunum hem tüfekten hem fabrıkadan, sadece 89 yatak ve kınetık bir yarı otomatık ıstedıgım için bu tüfeği arastırıyorum.
Gerçekten kullalan arkadaşların samimi yorumlarını paylaşmalarını rica ediyorum
Herkese rastgele
teknik servisine hemen ulaşıyorsunuz aradığınız zaman..2 tane usta var teknik servisde..ayrıca telefonlara bakan not alan kişi yok orda..ustalar elindeki işi bırakıp gelip telefona bakıyorlar.. çok arayan oluyor..dolayısıyle işleride aksıyor biraz..telefonu zor düşürüyorsunuz bazen.hep meşgul..adam telefonamı baksın tamir bakımmı yapsın..koskoca fabrika bi tane sekreter koymazmı telefon başına
ama ustalıkları çok iyi...teknik servis şahane.müşteriyle ilgi alakaları çok güzel..bende başta çok endişelendim sizin gibi..bana
''bir ay içinde alırsınız silahınızı gönderdikten sonra normalde daha kısa zamanda çıkar bakımdan ama şu anda dışarı ihraç edilen silahlarla uğraşıyoruz işler çok sıkışık'' dediler..gönderdim bir ayı birgün geçmedi..tam söz verdikleri günde muntazam bir şekilde geldi silah..ben bir tek tırnak değişecek diye gönderdim kasa ,el kundağı ve dipçik hariç herşey değişmiş..sıfır km geldi geriye silah...komple mekanizma alayım yedek bulunsun uğraşıp durmıyalım arıza yaparsa dedim telefonda....ustanın bana dediği aynen şu..
'' abi ben değiştirmemmi burda komple mekanizmayı bir problem görürsem niye para veriyorsun extradan ? garantili silah bu''dediği gibide yapmış hemen hemen.. Tırnak arızalı , döner başlığı komple sökmüş atmış yenisini takmış..başlamışken hadi mekanizma yayınıda değiştireyim,mekanizma çatalında pürüzler var hadi oda değişsin,horoz yayıda değişsin horozda değişsin derken yenilemişde yenilemiş..
Allah razı olsun..kendilerine duacıyım...tüfeğin önüne şu anda koy on koli fişek..leblebi gibi katır kutur yesin..ne tutukluk yapar ne kıstırma..hususi aradım tekrar teşekkür ettim sonra ..müşteri memnuniyeti ve ilgi alaka budur heralde..