sevgili avcı arkadaşlar,
gelecek sezona avına avlağına sahip çık konulu imza kampanyasına iştirakte bulunmayanlara ithafen başımıza gelecek bir ayrıntıyı paylaşmak istedim.
malumunuz üzere, av köpekleri can dostumuzdur av sezonu boyunca bize eşlik eder av yapar av yaptırır.
senaryosu yazılı bir sezon öncesi son haykırışlarımızın naralaralnı duymayan kayıtsız arkadaşlar, sakın yanlış anlaşılmasın ben sizden imzada dilenmiyorum, coğumuzun başına gelecek ortak kaderimiz olan avcılık adı altında yaşayacağımız zorlukları görmezden gelemezsiniz görmemek için kör olmanız lazım duymamanız için sağır olmanız lazım öyleysede doktordan çürük raporlu yani avcı olmamanız lazım bu naçizane fikir benimdir eğrisiyle doğrusuyla bana aittir.
hal böyleyken, ava çıkamaz durumlar karşısında satılık köpek secereli seceresiz , satılık çok temiz tüfek veya cabelas tulum tüfek kamerası (lütfen ilanı veren üzerine alınmasın) konu başlıklarının tıklanması okunması kadar imza atmayan arkadaş geleceğinin ilgilendiğimiz hayat tarzımız avcılığımızın elimizden beleşe gitmesi peşkeş çekilmesi para uğruna haklarımızın ziyanı durumu olmayanların ava maddi açıdan gidememesi, özel avlakta av yap 35 tl keklik hemde üretme antibyotik ilaç şişesi kanatlı ayaklı keklik modelinde, ben bugüne dek doğal avlandım ve hala avlanmak istiyorum kanunlar çerçevesinde vergimi harcımı verip limit dahili av yapıyorum kıyma makinesi değilim, sadece hatırlatmak ava gidemeyen insanlar av köpeğini neylesin cabelas tulumu neylesin poze kinetik gazlı tüfek deryasını neylesin.
*/ava gidemeyen avcı av köpeği beslemez ya verir ya salar (kıymetinide avcı bilir gözü gibi av köpeğine besler eğitir çoğaltır .)
*/ava gitmeyen mühimmat ve av gereçleri değil remington cabelas çelikten tencere olsa paslanır çürür.(mühimmat oldu heba)
*/ava gidemeyen bırakmış avcı evde çekilmez dırdır başlar kavga sebebi olur çıldırır adam (kanındadır av başka şey paklamaz)
ne oldu sonumuz, sokaklarda başı boş köpeklere birde secereli seceresiz köpek eklendi revaçta bekçi ve süs köpekleri var av köpeği olanın elinde patlayacak
ne oldu sonumuz, onlarca para attırıp aldığımız rc ler remingtonlar b&p ler pas tutmuş, cabelas tulum tüfek kameram bilmem kaç dolara euroya tl ye aldığım malzeme çürümüş yıllardır atıl kullanmadım pili akmış vs. odu ziyan vay be
ne oldu sonumuz, en gözde tüfeğim kutusunda av belgemi iptal ettirdim bulundurma ruhsatım var ula o zaman neden saçma tüfeği aldım hemide beş tane şoku var al bir pompalı suluğ neden onca para verdin tüfeğe, avel kafam benim. üretici varsın yurdum acısı yerine dışarı av tüfeği yapıp satsın yurdum avcısı üç beş kodaman oda dışarda avcı kesilir burada değil.
sokakta yürürken cillop gibi av köpeği cılız kirli kavgadan yaralı bir lokma ekmek dergibi gözünün içine bakıp (ula beni sen bu hallere getirdin demezmi o da can) hiçmi vicdanın sızlamaz be kardeşim?...
iş dönüşü zevkle seyrettiğimiz av bayi vitrinleri , alış verişe gittiğimiz uğrak av bayilerindeki sıcak sohbetler, tesadüf karşılaştığımız kaç zamandır görmediğimiz tanıdık dostlar.hiçmi vicdanınız sızlamayacak.
sadece hatırlatmak istedim benim vicdanım sızlıyor bişey yapamamaktan.