Gönderen Konu: ARAS KARGO  (Okunma sayısı 6123 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Süleyman SARIDAĞ

• *
ARAS KARGO
« : 26 Mart 2014, 10:15:48 »
sevgili avlak üyesi arkadaşlarım sizlere başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum aynı olayın sizin başınıza gelmemesi için belki biraz faydam olur....
16-03-2014 tarihinde temiz mamaya iki adet mama siparişi verdim ve mamalar daha dün elime ulaştı yani 25-03-2014 te. siparişlerimi köpeklerimin bulunduğu adrese verdim 2 gün geçti aradım teslimatta dediler 3 ncü günü aradım yine teslimatta dediler dün yani 25-03-2014 te şartellerim attı ve aras kargo genel müdürlüğüne + temiz mamaya telefon aça aça bi hal oldum kardeşim ben 2 gün içinde mamamız geliyordu köpaklerimin maması kalmadı sağdan soldan mama arıyorum diyorum aras kargo çalışanları kendince hep bir bahane uydurdular ve dün akşam üzeri mamalar köpeklerin olduğu adrese değil benim ev adresime bırakılmış tabi ben yoktum eşim teslim almış temiz mamayı aradım tamam hemen aldırtalım dediler fakat ne gelen vaar ne giden  aras kargoyu aradım bu mamaları alın ve diğer adrese götürün diye adamlar ne desin teslim edilen mal geri alınamaz alırsak ayrı bir ücret ödersiniz demezlermi deli oldum sonra temiz mamadan geri dönüş yaptılar bin bir türlü özür diliyorlar uzun lafın kısası kargo kullanımlarınızda aras kargoyu tercih etmemenizi tavsiye ederim....
« Son Düzenleme: 26 Mart 2014, 10:47:53 Gönderen: Alkan YOKSUL »

Süleyman SARIDAĞ 1982
0537 603 98 79-0545 399 52 66
KARAALİ AVCILAR ATICILAR VE BALIKÇILAR DERNEĞİ MANİSA

Çevrimiçi Özgür ATAŞ

• Müdavim Üyemiz
Ynt: TEMİZ MAMA
« Yanıtla #1 : 26 Mart 2014, 10:44:58 »
haklısın süleyman aras kargoda benimde bir sürü sıkıntılı siparişlerim oldu ben temiz mamanın siparişlerini yurt içi kargodan veriyorum adrese teslim ve şimdiye kadar hiç bir sıkıntı olmadı
Özgür ATAŞ
1976 MANİSA  Retay masaı mara 66 namlu   , Retay Antalya ss 71-66 ve 61 namlu ,   huğlu ventus çulluk , Browning maxus armsan phenoma argentum, batsas 121h poze, doxcarms sp, doxcarms mx2 , tuka çifte

Çevrimdışı Mustafa HEZER

• *
Ynt: TEMİZ MAMA
« Yanıtla #2 : 26 Mart 2014, 10:46:34 »
Bence de Aras kargo biraz sıkıntılı
Mustafa HEZER
1969-Balıkesir

Çevrimdışı Alkan YOKSUL

• Forum Yönetici
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ynt: ARAS KARGO
« Yanıtla #3 : 26 Mart 2014, 11:03:12 »
Süleyman Bey;yıllardır Temiz Mama-Yurtiçi Kargo ile çalışırım bi sıkıntı yaşamadım.
Bana göre de sizin sorununuz Temizmama değil, Aras Kargo kaynaklı. Bu nedenle yanlış anlaşılmalar olmasın diyerek, anlayışınıza sığınarak, konu başlığını değiştirdm...

• Baikal IZH27EM1C Nikel
  • Stoeger M3000
  • Kurzhaar/Dişi
28.02.1969 EŞME/UŞAK

Çevrimdışı Sinan UÇAK

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #4 : 26 Mart 2014, 11:07:14 »
Bu bölgesel olarak değişen bir durum olabilir.Ben iş yerimde arasla çalışırım ve neredeyse her gün kargo gelir gider bir sıkıntı yaşamadık.
Temiz mama com. dan kaynaklanan bir sıkıntı olabilir zira teslim adresi ile fatura adresi farklı olduğunda yanlışlıkla fatura adresine gönderebiliyorlar.Ama eğer kargonuz 6-7 gün aras kargoda kaldıysa kesinlikle büyük terbiyesizlik.
1983-Ereğli/Konya

Çevrimdışı Tarık ÖSTLÜER

• Onursal Üyemiz
  • zordur dağcı olmak
« Yanıtla #5 : 26 Mart 2014, 12:03:12 »
Olmaz böyle bir şey
Tarık ÖSTLÜER
1982 MANİSA

Çevrimdışı Gökhan KAN

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #6 : 26 Mart 2014, 12:53:14 »
merak etmeyin yurt içi kargoda aynı.bende sürekli sıkıntı yaşıyorum temizmam kargolarında.
kolayı var kargo gecıktıgın de kargoyu almayın geri iyade yapın bir kacgun sonra gene sipariş yapın gene aynı olursa almayın yollayın geri.nezaman günün de gelir ozaman teslim alacam deyin.
« Son Düzenleme: 26 Mart 2014, 12:56:38 Gönderen: Gökhan KAN »
  • REMİNGTON 1187 SPECİAL PURPOSE.(71CM) 51CM FULLY RİFLED.
  • VURSAN 92-A (71-61CM)
  • AVSAN.S.POZE.(76-61) TRAP VE SKEET.
  • İNG.SETTER.
Gökhan KAN
1978-Sakarya-AKYAZI
DEL FABIOMASSIMO.
--------CİNA-----------

Çevrimdışı Muhittin YÜCEL

• *
« Yanıtla #7 : 26 Mart 2014, 13:57:20 »
.aynısını bırebır bende yaşadım
Muhittin YÜCEL
1970 istanbul

Çevrimdışı Fatih ERKAN

• *
« Yanıtla #8 : 26 Mart 2014, 15:24:24 »
Sürekli internetten alışveriş yapıyorum. Bazı kargo firmalarıyla ilgili tecrübelerim:

Aras Kargo: Hep 1 gün geç getiriyorlar. Kargom ilgili şubeye ulaşmasına rağmen ertesi gün dağıtıma çıkarıyorlar onun için genelde kendim şubeye gidip alıyorum. Çalışanlar saygısız ve kaba. Bütün teşkilat laçkalaşmış.

Yurtiçi Kargo: Çoğu zaman kargomu dağıtıma bile çıkarmıyorlar. Kargom ilgili şubeye ulaştıktan sonra internet takip sistemine "Alıcı adreste bulunamadı" yazıyorlar, halbuki tüm gün evdeyim gelen giden yok, gelseler bile kapıya "geldik yoktunuz" diye kağıt bırakmaları lazım o da yok. Resmen yalan söylüyorlar ve bu olay bir kere değil 4-5 kere başıma geldi. Gidip kargoyu şubeden kendim almak zorunda kalıyorum. Çalışanları aras kargodan beter.

PTT Kargo:Ahşap bıçak sapını taşıma esnasında kırabilen yegane firma. Kargolar bazen 3 günde bazen 10 günde geliyor standardı yok. Bütün kargolar hasar görmüş, ambalajları ezilmiş büzülmüş oluyor. Çalışanlarından bahsetmeye bile gerek yok, devlete kapağı atmış ancak işinden nefret eden bir grup insan. Çok mecbur kalmazsanız kapısından bile geçmeyin.

"Sürat Kargo:" 3 kere kullandım, kargolar zamanında kapıya geliyor. Çalışanların tavırları aynı şekilde kaba (sen diye hitap etmeleri vs.). 1 kere kargo ambalajı hasarlı geldi. Eğer seçeneğim varsa sürat kargo kullanıyorum.

NOT: Bu yazdıklarım ilgili firmaların Elazığ şubeleriyle olan tecrübelerimdir. Bölgeye göre hizmet kalitesi değişebilir...

1990
Elazığ - Sofya

Çevrimdışı Abdullah GÜLTEPE

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #9 : 27 Mart 2014, 18:40:08 »
arasla benim gelen kargomun biri başka ilçeye gitmiş takip numarasından buldum o ilçeyi aradım yönlendirdim, bir defasında kargoyla gelen tüfeği apartman kapısın önüne koyup gitmişler bir diğerindede evin kapısına bırakıp gitmişler.
  • baikal mp 153 0tomatik
  • yıldız p71 otomatik
  • turkuaz sn12 otomatik
  • akdaş ah 212
Abdullah GÜLTEPE 1984 KARABÜK-İSKENDERUN/HATAY
 Tel: 05354083156

Çevrimdışı Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #10 : 27 Mart 2014, 22:22:30 »
Aras Kırşehirin en iyi kargosu durumunda şu anda..Kaç oldu malzeme getirtiyorum Balıkesirden,daha bir hatalarını görmedim..kapıyı çalıpta açan olmayınca cepten arıyorlar biz geldik sizi bulamadık diye..Sürat de fena değil..Ptt zorla kurulmuş gibi olduğundan pek iyi değil..kargo gecikiyor malesef..Büyük konuşmayayım ama Gönende en sevdiğim Yurtiçi kargoya Kırşehirde Allah düşmanımı bile düşürmesin..amin,amin..
« Son Düzenleme: 27 Mart 2014, 22:24:20 Gönderen: Ahmet ÖZTÜRK »
  • Stoeger peregrine max 5
  • Ata Arms
Ahmet ÖZTÜRK
Lüleburgaz/KIRKLARELİ  1976

Çevrimdışı M.Ziya DONMA

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #11 : 28 Mart 2014, 09:05:00 »
bu olay kargo firmasından ziyade bulunduğu ildeki şube kalitesiyle alakalı arkadaşlar. sonuçta merkezi bir atama yok, ilden birileri şubelik alıyorlar ve onlarda işinin ehli değilse sonuç ortada.
1985-Ceyhan

Çevrimdışı Tolga GÜVENDİK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #12 : 28 Mart 2014, 09:18:34 »
Çok ayıp etmişler abi,, aras kargoyu bilmiyorum ama iki arkadaşım tüfeklerini biri arıza için biri bakım için  konyaya göndermişti.. tüfekler hesaplı olsun diye ptt kargo ile geldi birinin dipçiği kasayla birleştiği yerden çatlamış birinin el kundağı kırılmış, hem de çok sağlam bi tüfek kutusunun içinde o el kundağını kırmak için ikinci kattan aşağı atmaları lazım nasıl başardılar bilmiyorum
« Son Düzenleme: 28 Mart 2014, 09:19:56 Gönderen: Tolga GÜVENDİK »
Tolga GÜVENDİK
1990 / MANİSA
ImgLand.net image

Çevrimdışı Sinan TANLIKOLU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #13 : 28 Mart 2014, 09:58:02 »
mng kargoda aynı şekilde sorunlu evde olmama rağmen not bırakıp gitmişler kendim şubeden aldım
1985 kütahya
0533 523 8526

Çevrimdışı Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #14 : 28 Mart 2014, 21:33:22 »
Çok ayıp etmişler abi,, aras kargoyu bilmiyorum ama iki arkadaşım tüfeklerini biri arıza için biri bakım için  konyaya göndermişti.. tüfekler hesaplı olsun diye ptt kargo ile geldi birinin dipçiği kasayla birleştiği yerden çatlamış birinin el kundağı kırılmış, hem de çok sağlam bi tüfek kutusunun içinde o el kundağını kırmak için ikinci kattan aşağı atmaları lazım nasıl başardılar bilmiyorum
zoru başarmışlar yanii :)
  • Stoeger peregrine max 5
  • Ata Arms
Ahmet ÖZTÜRK
Lüleburgaz/KIRKLARELİ  1976

Çevrimdışı Sinan TANLIKOLU

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #15 : 28 Mart 2014, 21:46:56 »
en iyisi ups kargo
1985 kütahya
0533 523 8526

Çevrimdışı Ramazan HAK

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #16 : 28 Mart 2014, 22:21:20 »
kargo firmalarının hepsi aynı , al birini vur ötekine,,ben hepsiyle bu tür sorunlar yaşadım ,sorun oluştuğundada satıcıyla kargo firması topu birbirlerine atıyorlar hiç birisi hata bende demiyor ,ve mağdur olan her zaman biz oluyoruz,ya adres yanlış yazılmıştır ya telefon yada evde yoktunuz diye geri gönderilmiştir ,iyide beni aradınızmıki evde yoksunuz ne yapalım diye üstünde tel nosu yokmu,,ben nezaman geleceğinizi nerden bilicem ..vs vs..bir defasında tel nomu 7 tane 1 girmişler unutamıyorum..
Ramazan HAK  1971  ARH+  Muğla

Çevrimdışı Serhat ÇELEBİOĞLU

• Müdavim Üyemiz
« Yanıtla #17 : 28 Mart 2014, 23:20:28 »
Söz kargo şikayetlerinden açılmış madem ki o zaman bende derdimi dökeyim al birini vur ötekine misali ..Şimdi ben iki tüfeğimi ATA firmasına gönderdim ,Tüfeğin biri işlem bittikten sonra bana Yurtiçi kargo ile kargolandı. Firma kendi Tüfek kutusu (Karton)olan kutu içinde göndermiş. ilk tüfeğime kargo ücreti olarak 10 tl ödeyip teslim aldım. Diğer tüfeğimde bu teslimattan iki gün sonra Kargolandı yine aynı adresten aynı adrese yine Fabrikanın ambalaj Karton kutu teslimat fiyatı 15 tl şimdi ne diyelim arkadaş'' Kör tuttuğunu bu ülkede'' saygılarımla

Çevrimdışı Kürşad UYANIK

• *
« Yanıtla #18 : 29 Nisan 2014, 20:36:57 »
kargo sorunu demekki heryerde aynı,lakin benim şikayetimde temizmamadan 4 5 yıldır temizmama kullanıyorum son 2 dir aldığım mamaları köpeklerim yemiyolar mail attım konu ile ilgili muhatap alıp cevap bile vermediler bende bu konu ile ilgili arkadaşlara sormak istiyorum sizce temizmamanın kalitesimi değişti ,sizde de aynı sorun varmıdır?
Kürşat UYANIK
1976 Niksar TOKAT   bundan sonra BOLU

BAYRAĞIMIN DALGALANDIĞI HER YER MEMLEKETİMDİR

Çevrimdışı Adnan TOKLUCU

• *
« Yanıtla #19 : 08 Haziran 2014, 10:19:16 »
Aras karğoyu avcı arkadaşlarla beraber olalım protesto edelim
Adnan TOKLUCU
1973 hatay-kırıkhan

Çevrimdışı Cihan TURGAY

• *
« Yanıtla #20 : 08 Haziran 2014, 10:27:58 »
aras,sürat bu ikisi sürekli arıza sürekli sorun.yurt içi güzel balıkesirde tek geçerli firma.
Cihan TURGAY
1973 balıkesir

Çevrimdışı Savaş KARAUZ

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #21 : 08 Haziran 2014, 11:50:40 »
benim hanım 12 yıl  onlarda çalıştı.  lütfedip 3 kuruş verdikleri maaşını hep 1.5 - 2 ay geç alırdı ve çok sıkıntı çekti.
ayrılırken de hakkımı helal etmiyorum haram olsun demişti. çalıştığı departmanda bir kişi bile kalmadı çünkü hepsi daha iyi şartlarda iş bulup ayrıldılar. bu adı geçen firmalar az maaş verip kalitesiz hizmet veren ve çok sık eleman değiştiren şirketler. verdikleri hizmetin kötülüğü  türkiye genelinde olan vasatizm , kalitesizlik ve amatörizmle alakalı bir durum.

eşim o zamanlar tüfek gibi şeylere dünyanın tazminatını ödedik, kargon varsa yurt içi ile yolla derdi.
« Son Düzenleme: 08 Haziran 2014, 11:58:47 Gönderen: Savaş KARAUZ »
1978-İZNİK

Çevrimdışı Akif ARSLAN

• *
« Yanıtla #22 : 08 Haziran 2014, 13:13:47 »
Beni de rezil etti bu aras kargo. Pazartesi tüketici haklarında hakem heyetine dilekçe vericem. Bariz hataları olan bir olay. Sonuçları faydalı olacak olursa paylaşır bilginize sunarım. Hem şu tüketici hakları nasıl çalışıyormuş görmüş olalım. Her zaman lazım olabilir sizlere de.
Akif ARSLAN
1980 KARAMAN

Çevrimdışı Serkan ÇİMEN

• Müdavim Üyemiz
  • Bazıları sürat sever....
    • izmirchoketube
« Yanıtla #23 : 08 Haziran 2014, 15:09:25 »
50-100 kg üzeri kargolarınızı ankarakargo ile gönderebilir ve alabilirsiniz. Gönderinizi adresinizden
teslim alıp gideceği yere götürürler. Ben 5 gözlü izeltaş takım dolabı ki içi dolu yaklaşık 82 kg istanbuldan
izmire 55 tl getirdiler.Diger firmaların 3/1 fiyatına . Adresten alıp adrese teslim .Deneyin bence pisman olmazsınız.
Sarsılmaz SAR-9 9x19
Sarsılmaz K2-45 45 Acp
Ata Turqua 308 win
Browning A500
Breton Çakır