Gönderen Konu: Yardım  (Okunma sayısı 1565 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Özgür AYDINER

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Yardım
« : 23 Mart 2014, 13:54:35 »
Bursada yaşayan avcı arkadaşlardan rica ediyorum.uçar avlarından ne avları vardır.bu sezon nasıl geçti
1977 bartın

Çevrimdışı A.Erdal DURMUŞ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ynt: Yardım
« Yanıtla #1 : 23 Mart 2014, 15:44:33 »
ARKADAŞIM BİZİM BURALARDA AĞIRLIKLI OLARAK ÇULLUK VAR.ODA BUSENE SEZON BAŞINDA GÜZELDİ DAHA SONRA HAVALARIN KURAK GİTMESİYLE BİRLİKTE KUŞ BAŞKA YERE GİTTİ.
1977 BURSA

Çevrimdışı Özgür AYDINER

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #2 : 23 Mart 2014, 18:44:03 »
tavşan avı ,keklik , ördek, tahtalı avları olmazmı.keklik avına avcılar genelde nereye giderler teşekürler.
1977 bartın

Çevrimdışı A.Erdal DURMUŞ

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #3 : 04 Nisan 2014, 19:28:42 »
tavşan ve keklik için genelde anadoluya gideriz.ördek ve tahtalıda o lur ama havaların durumuna bağlı
1977 BURSA

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
« Yanıtla #4 : 05 Nisan 2014, 01:43:28 »
Tahtalı, üveyik, bıldırcın, ördek, sakarmeke, karga:)))))

sezon başı üveyikleri sabahın erken saatlerinde ay çiçek tarlalarının üzerinden geçerken görebilirsin.

tahtalıyı orman içinde zor bulursun oval bir meyve var onları yemeye geliyor, ancak herkesin bildiği gibi ikametgahı kemalpaşa :))))

bıldırcın keza karacabey kemalpaşa özellikle domates tarlalarını tavsiye ederim, yenişehir tarafındada bulunmakta, başka yerlerde şansa :))

ördek, sakarmeke için açık düzlük arazideki kanallar dereler göletler ile uluabat gölünü deneyebilirsin. :)

karga için onuda sen bul :))) rasgele
1978 Bursa
Bir aptalın hatasını düzeltmeye kalkmayın, sizden nefret edecektir. Bir bilgenin hatasını düzeltin, size minnettar kalacaktır.

Çevrimdışı Tunç GEÇGİL

• Üyelik Sonlandırıldı
  • *
  • 1978 / BURSA
« Yanıtla #5 : 05 Nisan 2014, 01:49:56 »
çullukğu saymıyorum köpeksiz olmaz bursada hangi av var diye sorduğuna göre köpeğin yok. çulluğu hiç bulamazsın he köpeğin varsa her yerde bulursun meşe ormanını daha çok sever. akşama doğru tarla bağ bahçeliklerde arayabilirsin. Sabah çok erken saatte su kenarı diyecem ama fotoğraf çekmek için o. Çulluğa geçit avı yaparken görürsem seni kovalarım :))
1978 Bursa
Bir aptalın hatasını düzeltmeye kalkmayın, sizden nefret edecektir. Bir bilgenin hatasını düzeltin, size minnettar kalacaktır.

Çevrimdışı Özgür AYDINER

• *
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
« Yanıtla #6 : 07 Nisan 2014, 17:10:54 »
 A.Erdal DURMUŞve Tunç Gençgil VERDİKLERİ BİLGİLERDEN DOLAYI TEŞEKKÜREDERİM.
1977 bartın