Gönderen Konu: nebatat ve hayvanlar alemi ile avcılık dünyası duayenleri  (Okunma sayısı 2461 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı M.Ali AKDAĞCIK

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
 avcılık kültürümüzü;
 atalarımdan bana kalan mirasımı ben avıma kendi adıma saygı gösterir korur kollar ve severim ,
kişisel çabam yaban ve evcilleşmiş hayvanları korumacı nebatatı seven bir toplum ferdiyim siz avcı camiası gibi yaşarken sizlerle paylaşıp aynı meralarda farklı memleketlerde gezer avımızı nasibimizi ararız kurallar çerçevesinde bu bizim  türk avcısının ortak paydasıdır doğrumu SAYN AVCI ARKADAŞLARIM ?...

peki o zaman hayvanları, nebatatı, doğasını ve insanları sevmeyen bir arkadaşımız,
 saygı ve sevgiden yoksun haklarını ve özgürlüğünü elinden alınmış hissetmezmi ki kendini elinden şekeri alınmış bir çocuk edasında hiçmi hissetmezki kendini,

işte beni üzen konu bu  sevgili arkadaşlar iki haftadır açılan imza kampanyasına iştirakler beni üzen yegane unsur aramızda nekadar çok mak senaryosu figüranları varmışta bu imza bahanesiyle ortaya çıktı gerçekler, teşekkürler burak bey iyiki açtınız bu imza kampanyasını kel kör topal belli oldu affınıza sığınarak temsilde hata olmazmış,

biriki cümleden sonra toparlıyacağım kusuruma bakmayın,

avına ve avlağına sahip çıkmak adına kampanyaya katılmayan ürkek şahsiyettekiler avcı olamaz bu şahsi düşüncemdir ,

buradan sayın  avlak .com yönetimede sesleniyorum kendi şahsi düşüncemdir yanlışıyla doğrusuyla fikir benimdir ,

imzaya geçerli bir gerekçesi olmayan katılmayan arkadaşlar siteye giremesin gerekçelerini yazıp sonra girebilsinler kendileriyle yüzleşmiş olurlar 150 bin avcı 23 tirilyon liradan dan bahsediyoruz bu bir kuvvet devetimize gelir kaynağı ama silik bir güce sahip , bizde mazeretlerini okur ve öğrenmiş oluruz diyorum,

durumu anlayamıyor ve hazmedemiyorum büyük ve küçüklerime akranlarıma en derin sevgi ve saygılarımla,..   
  • TURKUAZ HK 11, OTOMATİK, 4+1, 12 CAL. 65 CM.
  • LAZER TEK KIRMA, 36 CAL. 65 CM.
İnsanlara hoşgörülü tavrım , bildiklerimin yanılgılarıma yetmeyişindendir,..

Murat Ali Akdağcık
1970 MERSİN

Çevrimdışı Tuncay KANDEMiR

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
Murat Ali bey sanırım biz yanlış yaptık !!! bir de devlet ve genel avlakları destekeleyenler isteyenler diye anket açmak lazım ...
bakıyorum uyduruktan bir av videosu yada uyduruktan birisi GAK GUK yazmış face de bile 300-500 okuma paylaşaım :(
sitede bir tüfeğe bir köpeğe 7000 okuma oluyor zaman zaman :( demek ki herkes halinden memnun biz de var sakatlık....
Tuncay KANDEMİR 1971
Samsun Ankara

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
 sevgili tuncay hocam sizler bu sitede enson yanlış olursunuz ricaederim,

bende zaten onlarca okunan konu ve yorumdan basediyorum örneğin ''tek kuşun 400 mt. atışı'' hala yorum ve gösterimde konuyu açan arkadaşım lütfen boş yere alınmasın bu bir örnektir pat diye aklıma geldi sadece,

ve siteye girecek arkadaş yorum yapmadan giremesin mesela 10 gün sürsün diyorum bayağı okuyacak mazret görürüz akla karayı ayırmada yardımcı olsunlar diyorum imza atmamışsa, imza atmışsa ad soyad ve şifreyle girişi yazınca açılsın sayfası diyorum bizde anlayalım yanlıştamıyız doğrudamı cidden yarın geç olacak okadar vahim bir konuki hala bilincinde değiliz maalesef üzülerek belirtirim

enderin sevgi ve saygılarımla tucay hocam,..
« Son Düzenleme: 22 Mart 2014, 23:44:14 Gönderen: M.Ali AKDAĞCIK »

Murat Ali Akdağcık
1970 MERSİN

Çevrimdışı Serhat ÇELEBİOĞLU

• Müdavim Üyemiz
Haklısın yerden göğe. Bak şimdi bu toplumumuzun ne kadar duyarlı olduğunun testi aslında .Ben de başka bir öneride bulunayım bir imza kampanyası daha başlatabilirsiniz ve başlık Türkiye avcıar haklarını aramaktan imtina ettikleri için av tamamen yasaklanmalı ve açılana kadar da kimse tüfek köpek satamamalı bu konu ile ilgili tv basın yayın kuruluşlarıda derhal kapatılmalı ve bir daha asla yayın dahi yapmamalı. Zaten millet evraklarını teslim etmek istiyor.. Ben yarın bu kampanyayı başlatayım. Cemal bey beni bağrına basar.Kamil bey büyük bir yükten kurtulur. Parası olan yurt dışında avlanır. Tamda ülke avcımız gibi. Bizim ülkemizde parasız avcımız mı var hepsi zengin.
« Son Düzenleme: 23 Mart 2014, 01:35:42 Gönderen: Serhat ÇELEBİOĞLU »

Çevrimdışı Ahmet ÖZTÜRK

• Müdavim Üyemiz
Murat Ali bey sanırım biz yanlış yaptık !!! bir de devlet ve genel avlakları destekeleyenler isteyenler diye anket açmak lazım ...
bakıyorum uyduruktan bir av videosu yada uyduruktan birisi GAK GUK yazmış face de bile 300-500 okuma paylaşaım :(
sitede bir tüfeğe bir köpeğe 7000 okuma oluyor zaman zaman :( demek ki herkes halinden memnun biz de var sakatlık....
Tuncay hocam merhaba..beni az çok bilirsin..kampanyaya henüz imza atmadım..bu sefer şöyle okkalı bir imza atmak gelmedi bir türlü içimden..değilse atmamam için hiçbir sebepte yok..Tuncay hocam benim kızdığım nokta protesto için evrak iptaline kadar gidildi ve bir çok bölgede ne fırtınalar koptu..baştan demedimmi girmeyin şu avbise diye..ben avbise girmeyin diyorum adam kalkmış yav ben giremedim girebilen ve randevuyu alabilen varmı diye soruyordu..biz neyin peşindeyiz alem neyin derdinde..ama beni en çok yaralayan onca evrak iptalinden sonra kimilerinin evrağını tekrar yaptırıp facede boy boy foto yayınlamaları oldu..soruncada yok yav arkadaşlar av yaptıda bende yanlarında takıldım...heee Hasan aganda yedi..bu ruh haliyle şu an içimden bir şey yapmak gelmiyor..benim içimde ne varsa döktüm,lafı dolandırmadım,doğru söyledim 9 köye tayin yapabilirsiniz.saygı duyarım ama bir çok avcımızda masum değil malesef..selamlar saygılar
  • Stoeger peregrine max 5
  • Ata Arms
Ahmet ÖZTÜRK
Lüleburgaz/KIRKLARELİ  1976

Çevrimdışı Serhat ÇELEBİOĞLU

• Müdavim Üyemiz
bu video da tüm gerçekleri duyabilir ve paralı avcılığın ilk kimin ağzından telafuz edildiğini izleye bilirsiniz..videonun 1.saati 6.dk sına dikkat Kamil bey açıklıyor.Bu güne kadar da bunu süreci avcıyı oyalama yolu ile kamufle ediyor.Madem biliyordun madem yapacaktın madem bu konu ile ilgili masaya oturdun da bunu tabanından neden sakladın.Hani karşıydın...Bizim avcımız hala uyuyor.

« Son Düzenleme: 23 Mart 2014, 13:41:35 Gönderen: Serhat ÇELEBİOĞLU »

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Haklısın yerden göğe. Bak şimdi bu toplumumuzun ne kadar duyarlı olduğunun testi aslında .Ben de başka bir öneride bulunayım bir imza kampanyası daha başlatabilirsiniz ve başlık Türkiye avcıar haklarını aramaktan imtina ettikleri için av tamamen yasaklanmalı ve açılana kadar da kimse tüfek köpek satamamalı bu konu ile ilgili tv basın yayın kuruluşlarıda derhal kapatılmalı ve bir daha asla yayın dahi yapmamalı. Zaten millet evraklarını teslim etmek istiyor.. Ben yarın bu kampanyayı başlatayım. Cemal bey beni bağrına basar.Kamil bey büyük bir yükten kurtulur. Parası olan yurt dışında avlanır. Tamda ülke avcımız gibi. Bizim ülkemizde parasız avcımız mı var hepsi zengin.

serhat bey,
sizde yerden göğe haklısınız , parasız avcımız yokki herkes zengin üstadım isteyen yaban ellere gitsin limit yok av günü yok kıyma makinası gibi kıysınlar garibim hayvanlara, biz burada limitle günle haksız dayatmacacı kurallarla vızıldayıp göç hayvanını onlarca kilometre yapıp limit dahilinde avlayalım kurallara uyan koyun gibi bizi güdsünler kavalı üflesinler biz avcımıyızki bencede değiliz avcılık ile mallık arasında sıkışıp kalmış yeni bir türüz bizi avcıdan ayıran özelliğimiz budur
( kimse üstüne alınmasın bu camia içerisindeki yolda kendimi tasfir ettim ben, ama  şunu biliyorumki yalnızda değilim bu yolda) kamil beyin açıklaması itirafı tamamen emzikli kamil bey dememe neden küstahlık değil bu benimkisi küçükken oyalamak için elbet kullanmıştır ve hala kullanıyor yanındaki beyde açıkça söylüyor aşikar ciddi para tahsili yapıyorlar amaç doğayı habitatı korumak yaban hayvanlarının envalterlerinin ciddiyeti vs. laf bunlar ben yemem arkadaş,

işte bu yüzden kamil üçbaş ta söylemiş alenen ''bu bir maden işlenmemiş'' yani anlayan anlar anlamayan anlayana sorsun,

sehat üstadım sana katılmamak elde değil herşey yasaklansın av ve avcılıkla ilgili

dernekler kapatılsın
federasyonlar kapatılsın
konfederasyonlar kapatılsın
av bayileri kapatılsın
av silah üreten fabrikalar kapatılsın
yurt dışından av ve avcılıkla ilgili her türlü ithalat yasaklansın

nasıl olsa para veripte aldığım  avcılık belgem yeni senaryolardaki uygulamalarda iş görmeyecek kilidi açacak param yok haklarım elimden alınıyor zar zor kazandığım paradan arttırarak gittiğim avcılık bana maddi olarak av olanağı sağlayamıyor vergi veriyorum devletime onada yaranamıyorum madem öyle keyif benim al mektuplarını ver mektuplarımı.
 ben olmazsam benler olmazsa sen olamazsın emzikli olmak bir yere kadar çocuk büyür ve altından kakılamayacak yenen tüm haklarını allaha havale eder hakkımı yemeyin kardeşim avcılık kimsenin tekeli değil herkes üstüne düşeni layıkıyla kurallar çerçevesinde yapsın mak kararları alınırken oldu bittiye imzalar atılmasın ikitarafta dinlenip oylama öneri ve çözümleme yolunda olsun uygulama en sonunda sayı eşit oylansın senaryolar bizde figüran olarak sahne alıp destekleyelim yosa bizi yok sayın kimsenin karşısında çocuk yok 18 yaş ve üstü av yapar emzik emmiyoruz bizler çocukta değiliz,

Ahmet beyde haklı kendince okkalı imza atmak gelmedi diyor içimden,

ufuk beyde haklı avcılık ticaret kapısı olmuş gitti gidiyor. com gibi ortalık mide bulandırıyor,

peki kim haksız sevgili arkadaşlarım soruyorum size bu konuyu,
kim haksız.

Murat Ali Akdağcık
1970 MERSİN

Çevrimdışı Tuncay KANDEMiR

• Tuncay Kandemir
  • Hocamız
    • Avcı Sayfası avlak
Ahmet bey en büyük sıkıntmız burada zaten avcılarımız kamplaştırılmış menfaatlere göre tasnif edilmiş küsenler köşelerine çekilmiş :(
20-30 yıldır avcılığın duayenleri denilenler bir arpa boyu yol alamamış :(
önce bunun nedenleri ve neden olanları elenmeli 30 sn ayırıp elektronik imza atmaktan geri duracak kadar duyarsızlaşmışız işte, bu nokta da bu sitenin bile devamının bence hiç bir gereği yok :(
Tuncay KANDEMİR 1971
Samsun Ankara

• Müdavim Üyemiz
  • AVCILIK AVCI SAYFASI
Ahmet bey en büyük sıkıntmız burada zaten avcılarımız kamplaştırılmış menfaatlere göre tasnif edilmiş küsenler köşelerine çekilmiş :(
20-30 yıldır avcılığın duayenleri denilenler bir arpa boyu yol alamamış :(
önce bunun nedenleri ve neden olanları elenmeli 30 sn ayırıp elektronik imza atmaktan geri duracak kadar duyarsızlaşmışız işte, bu nokta da bu sitenin bile devamının bence hiç bir gereği yok :(

sevgili tucay hocam sen çok yaşa emi,
seni çok seviyorum dürüst kardeşim allaha emanet ol,..

Murat Ali Akdağcık
1970 MERSİN