Haklısın yerden göğe. Bak şimdi bu toplumumuzun ne kadar duyarlı olduğunun testi aslında .Ben de başka bir öneride bulunayım bir imza kampanyası daha başlatabilirsiniz ve başlık Türkiye avcıar haklarını aramaktan imtina ettikleri için av tamamen yasaklanmalı ve açılana kadar da kimse tüfek köpek satamamalı bu konu ile ilgili tv basın yayın kuruluşlarıda derhal kapatılmalı ve bir daha asla yayın dahi yapmamalı. Zaten millet evraklarını teslim etmek istiyor.. Ben yarın bu kampanyayı başlatayım. Cemal bey beni bağrına basar.Kamil bey büyük bir yükten kurtulur. Parası olan yurt dışında avlanır. Tamda ülke avcımız gibi. Bizim ülkemizde parasız avcımız mı var hepsi zengin.
serhat bey,
sizde yerden göğe haklısınız , parasız avcımız yokki herkes zengin üstadım isteyen yaban ellere gitsin limit yok av günü yok kıyma makinası gibi kıysınlar garibim hayvanlara, biz burada limitle günle haksız dayatmacacı kurallarla vızıldayıp göç hayvanını onlarca kilometre yapıp limit dahilinde avlayalım kurallara uyan koyun gibi bizi güdsünler kavalı üflesinler biz avcımıyızki bencede değiliz avcılık ile mallık arasında sıkışıp kalmış yeni bir türüz bizi avcıdan ayıran özelliğimiz budur
( kimse üstüne alınmasın bu camia içerisindeki yolda kendimi tasfir ettim ben, ama şunu biliyorumki yalnızda değilim bu yolda) kamil beyin açıklaması itirafı tamamen emzikli kamil bey dememe neden küstahlık değil bu benimkisi küçükken oyalamak için elbet kullanmıştır ve hala kullanıyor yanındaki beyde açıkça söylüyor aşikar ciddi para tahsili yapıyorlar amaç doğayı habitatı korumak yaban hayvanlarının envalterlerinin ciddiyeti vs. laf bunlar ben yemem arkadaş,
işte bu yüzden kamil üçbaş ta söylemiş alenen ''bu bir maden işlenmemiş'' yani anlayan anlar anlamayan anlayana sorsun,
sehat üstadım sana katılmamak elde değil herşey yasaklansın av ve avcılıkla ilgili
dernekler kapatılsın
federasyonlar kapatılsın
konfederasyonlar kapatılsın
av bayileri kapatılsın
av silah üreten fabrikalar kapatılsın
yurt dışından av ve avcılıkla ilgili her türlü ithalat yasaklansın
nasıl olsa para veripte aldığım avcılık belgem yeni senaryolardaki uygulamalarda iş görmeyecek kilidi açacak param yok haklarım elimden alınıyor zar zor kazandığım paradan arttırarak gittiğim avcılık bana maddi olarak av olanağı sağlayamıyor vergi veriyorum devletime onada yaranamıyorum madem öyle keyif benim al mektuplarını ver mektuplarımı.
ben olmazsam benler olmazsa sen olamazsın emzikli olmak bir yere kadar çocuk büyür ve altından kakılamayacak yenen tüm haklarını allaha havale eder hakkımı yemeyin kardeşim avcılık kimsenin tekeli değil herkes üstüne düşeni layıkıyla kurallar çerçevesinde yapsın mak kararları alınırken oldu bittiye imzalar atılmasın ikitarafta dinlenip oylama öneri ve çözümleme yolunda olsun uygulama en sonunda sayı eşit oylansın senaryolar bizde figüran olarak sahne alıp destekleyelim yosa bizi yok sayın kimsenin karşısında çocuk yok 18 yaş ve üstü av yapar emzik emmiyoruz bizler çocukta değiliz,
Ahmet beyde haklı kendince okkalı imza atmak gelmedi diyor içimden,
ufuk beyde haklı avcılık ticaret kapısı olmuş gitti gidiyor. com gibi ortalık mide bulandırıyor,
peki kim haksız sevgili arkadaşlarım soruyorum size bu konuyu,
kim haksız.