0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
özelikle ayak altı beyaz olan köpeklerde gün boyu av yaptığında akşama doğru ayaklarının altının yara olması sebebiyle avı bırakması ertesi gün av yapamamasına sebep olmakta bunun için ne yapabiliriz...
KAYA BEY MERHABA.ÖNCELİKLE GÜZEL DÜŞÜNCENİZDEN DOLAYI TEBRİK EDERİM.BENİM SORUM ŞUDUR.KÖPEĞİMİZİN TÜY KALİTESİNİ ARTTIRACAK BİR VİTAMİN VEYA BAŞKA BİR İLAÇ VAR MIDIR ACABA.BENİM POİNTERİM VAR.TÜYLERİNİN DAHA PARLAK ve DAHA CANLI GÖRÜNMESİ İÇİN NE YAPABİLİRİM.DEDİĞİM GİBİ BİR VİTAMİN veya İLAÇ TAKVİYESİ VAR MIDIR YOKSA SADECE ÇOK İYİ BİR BESLENME Mİ UYGULAMALIYIZ.BAZI ARKADAŞLARIN KÖPEKLERİNİ GÖRÜYORUM TÜYLERİ KADİFE GİBİ PARLIYOR.YORUMUNUZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
tüy ve deri sağlığını iyileştirmek için çeşitli preparatlar piyasada mevcut ancak benim tavsiyem balık yağı kapsülleri olacak günde 1 adet yemeğine ekleyebilirsiniz
selamlar ,köpeğimde dıs parazıt temızlığı yapmama rağmen kaşıntıları kesemedım kaşıntılar bazen kuyruk kısmında dişleyerek olduğundan derıde deformasyon olusuyor yara kremı ıle gecıstırmeye calısıyorum ,eksama gıbı oluyor acaba karacığer bozukluğumu var dıye dusunmeye basladım ,bır kac kez kükürt tedavısıde yaptım gecer gıbı oluyor tekrarlıyor, yardımcı olabıleceğiniz bir fikriniz varmıdır .saygılarımla ender
merhabalar Ayın 27 sinde 10. ayına gırecek bır pointerım var. köpeğimde 2 haftadır kilo kaybı gözlemliyorum. Öyleki ilk başta acaba boy mu atıyor diye düşünmüştüm ama sanırım öle değil. köpeği kuru mama ile besliyorum. mamayı verırken cok az sut karıstırıyorum. haftada 2 defa tavuk cıgerı taslık fealn haslayıp ekstra verıyorum. su an kılo kaybı gozlemlıyorum. bırde tüy sorunumuz var öyleki artık arabaa alamıyorum köpeğimi. Düzenli taramama rağmen rahatsız edici aşırı derece de tüydökümü söz konusu. Düzenli parazit hapı içirmeme rağmen. Çok afedersiniz pazen poposunu çimlere sürdüğünü görüyorum. yardımıc olabilirseniz sevinirim.
Hocam öncelikle çok teşekkür ederiz. Yavru köpekler için yemek sadece mama mı verelim. yoksa mamanın yanın da besin takviyesi öneriyormusunuz. yavrunun ileride güçlü ve boylu olması için. bende siyah solit var 2,5 aylık. Öneriniz. Teşekkürler.
Eveeeeeeeet Turgut Bey sizin köpekte anladığım kadarıyla birden çok sıkıntı var biz kilodan başlayalım: Köpeklerimize 2 ayda 1 düzenli olarak iç parazit ilaçlarını uygulamamız gerekmektedir bunu kesinlikle es geçmeyin. Kilo kaybı kalitesi düşük mamayla veya yavru köpeğe yetişkin maması kullanmakla da alakalı olabilir tabi kesin bir şey söylemek bu mesafeden mümkün değil tabiki ancak kilo kaybıyla birlikte aşırı tüy döküntüsü de olması beni parazit ve düşük kaliteli mama kullanımını düşünmeye sevk etti Popoyu yere sürtme hadisesine gelirsek büyük ihtimalle köpeğinizin anal keselerinde yangılanma söz konusu hekiminize müraacat ederseniz bu sıkıntıdan sizi ve köpeğinizi kurtaracaktır. Mama olarak üzerinde premium yada süper premium ibaresi bulunan mamaları kullanmanızı tavsiye ederim. Geçmiş olsun
günaydınlar avlak sakinleri klinikte oturmuş ne yapsam diye düşünürken aklıma sizler geldiniz illaki köpeklerinizle alakalı sıkıntılarınız yada daha detaylı bilgi almak istediğini konular vardır. öğrenmek istediğiniz her ne varsa bu iletinin altına yazın bende elimden geldiğince ve dilim döndüğünce sizlere yardımcı olmaya çalışayım ne dersiniz?